aka68 19 Ιουλίου 2013 #1 Share 19 Ιουλίου 2013 Ένα ψάρι βάρους 57 κιλών έβγαλε ένας ερασιτέχνης ψαράς στα ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας. Ανεβάζοντας τη φωτογραφία του στο διαδίκτυο απέσπασε πολλά σχόλια, άλλα θετικά για το μέγεθος του ψαριού κι άλλα με σκεπτικισμό για τη γνησιότητα της φωτογραφίας.Σύμφωνα με τη Huffington Post, κάποιοι χρήστες σχολίασαν πως επέλεξε συγκεκριμένη οπτική γωνία ώστε με προοπτική το ψάρι να δείχνει μεγαλύτερο.Ο ίδιος πάντως ο ψαράς επισήμανε πως το ψάρι, πιθανώς πέρκα, είναι μεν μεγάλο αλλά στην περιοχή εντοπίζονται και μεγαλύτερα. http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/559996/auto-tha-pei-kali-psaria/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 20 Ιουλίου 2013 #2 Share 20 Ιουλίου 2013 Μάλλον είναι ψεύτικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Ιουλίου 2013 #3 Share 20 Ιουλίου 2013 Εννοειτε πως είναι ψεύτικη ...κοιτά λίγο τον τροπο που κρατάει το ψάρι ενα αντικείμενο τέτοιου μεγέθους δεν μπορεί να σηκωθεί με αυτό τον τροπο εκτός και αν είσαι ο Κουταλιανός η έχει χειρολαβές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Ιουλίου 2013 #4 Share 20 Ιουλίου 2013 (edited) Εγω δεν ξερω, ο τροπος που το κραταει ειναι περιεργος αλλα φαινεται σαν να εχει σκοινι α dimos η υπογραφη σου υπεροχη! Έγινε επεξεργασία 20 Ιουλίου 2013 - Lenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Ιουλίου 2013 #5 Share 20 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ lenia είναι ένας καλός τροπος για να μου υπενθυμίζει ποσο δίκιο είχα που έκοψα το τσιγάρο και να δελεασω επίσης και κανέναν άλλον να κόψει το τσιγαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Ιουλίου 2013 #6 Share 20 Ιουλίου 2013 μα μόνο να δει κάποιος πόσα λεφτά και τσιγάρα εξοικονόμησες! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήριαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Ιουλίου 2013 #7 Share 20 Ιουλίου 2013 Εκτός απο το θέμα υγείας που δεν το συζητώ με αυτά τα λεφτά φτιάχνω αυτή τη στιγμη ενα ενυδρείο 125χ48χ45 φάουλ φυτεμένο αύριο κόλαμε τα τζαμιά όλα μαζί με τον εξοπλισμό μου έχουν παει γύρω στα 600 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 20 Ιουλίου 2013 #8 Share 20 Ιουλίου 2013 Δεν ξερω αν ειναι αληθινη ή ψευτικη ,μαλλον αληθινη αν κρινω απο τις σκιες πισω μου φαινεται,αλλα ετσι κι αλλιως στη Ν.Ζηλανδια τετοια ψαρια ειναι συνηθισμενα,οποιος δει ενα διαφημιστικο της jigging master ή της kilwell δεν θα εχει αμφιβολια... Με βλαχο μοιαζει..Ωρα να μεταναστευω σιγα σιγα μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 20 Ιουλίου 2013 #9 Share 20 Ιουλίου 2013 (edited) αυτό το ψάρι βγήκε πέρυσιτο καλοκαίρι και είναι 20 κιλά Αν βολέψει θα ανεβάσω μια φέτος 23κιλά με διαφορετικό κράτημα να πάθετε πλάκα(τουλάχιστον διαφορά 10κιλά φαίνεται). Έγινε επεξεργασία 20 Ιουλίου 2013 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 20 Ιουλίου 2013 #10 Share 20 Ιουλίου 2013 Προσωπικη μου αποψη μιας και ψαρευω απο πολυ μικρος και στο νησι που ψαρευω εχω δει τα παντα δεν νομιζω οτι ειναι ψευτικη..αν προσεξετε βοηθαει και με τα ποδια του και με τα χερια του και ''πιεζεται'' πολυ και φενεται στην φατσα του!! και εκτος αυτου μπορει να το κρατησε για μισο λεπτο για την φωτογραφια μονο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Ιουλίου 2013 #11 Share 20 Ιουλίου 2013 Μάλλον αληθινή. Στη αρχή πίστεψα οτι είναι photoshop μιας και ασχολούμαι με το συγκεκριμάνο πρόγραμμα άλλα παρατηρώντας τις σκιές και άλλες λεπτομέρειες, όπως οτι με το αριστερό του πόδι βοηθάει στο κράτημα του ψαριού, ο αντικατοπτρισμός του πτερυγίου στην κουπαστή κ.τ.λ. μάλλον μιλάμε για αληθινή φωτογραφία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 20 Ιουλίου 2013 #12 Share 20 Ιουλίου 2013 και εμένα για αληθινή μου μοιάζει εξάλλου και εδω βγαίνουν κατα καιρούς θηριάκια τύπου μαγιάτικα κλπ,πόσο μάλλον σε αυτά τα νερά που ψαρεύει ο τύπος!το shore jigging κάνει καλη δουλεια.εμείς μόνο παιδευόμαστε με το spinning από την ακτή!!!!!!! :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Ιουλίου 2013 #13 Share 20 Ιουλίου 2013 Μάγκες, είχαμε πιάσει μια φορά ένα λίγο πιο μικρό από αυτό (περίπου στα 45 κιλά) με τον κολλητό μου έξω από τη Φολέγανδρο. Μας παίδεψε κανα σαρανταπεντάλεπτο ωστε να το κουράσουμε και να το φέρουμε κοντά μας. Στο τέλος είχε κουραστεί τόσο που σχεδόν παραδόθηκε. Οι δυνάμεις του το εγκατέλειψαν και ήταν πλέον θέμα χρόνου να το βάλουμε στο σκάφος. Την ώρα που το ακουμπήσαμε στο σκάφος φρικάραμε από το μέγεθός του. Δύο είμασταν (και τότε αρκετά γυμνασμένοι) και ζοριστήκαμε πολύ. Την ώρα λοιπόν που το ανεβάζαμε με τον κολλητό μου, άρχισε να χτυπιέται σε δαιμονισμένο και μας έκανε μούσκεμα ρίχνοντάς μας πολλά λίτρα νερού με τις κινήσεις του ....... και από τις πιτσιλιές ξυπνησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος