Jump to content

Μήπως Είναι Μύκητες;;

Recommended Posts

Σήμερα με φώναξε φίλος μου να τον βοηθήσω με τον καθαρισμό του ενυδρείου του γιατί η δική του σκούπα χάλασε. Πήρα λοιπόν την ική μου και πήγα.. Με το που άνοιξε η πόρτα του δωματίου (1) μου ήρθε μία έντονη μυρωδιά σαν χωματίλα. Λέω οκ.. Κοιτάζω τα τζάμια.. (2) Πράσινη άλγη που δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να βγάλω με πράσινο σφουγγάρι και ξύστρα (έμεινε και λίγο) ήταν η δεύτερη διαπίστωσή μου. (3) Καθώς τοποθετήθηκε η σκούπα, οι κουβάδες γέμισαν 2 δάχτυλα καφέ υπολείμματα σαν χώμα και σε πολλά σημεία άρχισε να αιωρείται ένα χνούδι, σαν πολύ "αραιό" βαμβάκι!! Τι είναι αυτό;;

Υπάρχει περίπτωση αν χρησιμοποιήσω τη σκούπα στο δικό μου ενυδρείο να "κολλήσουν" τα ψαράκια-νερό κάτι;;

Το ενυδρείο του φίλου μου είναι 112lt, σαν το δικό μου, έγινε αλλαγή 45 λίτρα και καθαρίσαμε καιμτα φίλτρα που ίσα που πετούσαν. Από ψάρια δεν έχει πάρα πολλά, 7-8 Γκάπυ και 4 Μόλλυ Balloon μικρότερα από τα δικά μου, δλδ. βαριά να είναι 3cm το καθένα.

Τι να του πω να κάνει; Αυτό το χνουδάκι τι μπορεί να είναι;;

Έγινε επεξεργασία - ataktoulis

Να κάνει σε σχέση με τι ; Με τη μυρωδιά, με την άλγη ; :)

Το χνούδι μπορεί να είναι αυτό , αλλά χωρίς περισσότερες πληροφορίες δεν μπορούμε να πούμε και πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...