aquajimmy 18 Ιουλίου 2013 #1 Share 18 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά !!! ψάχνω εδώ και καιρό να βρώ ancistrus και hypancistrus σπάνια είδοι οπως το L401 ,L240,L340,L201,L181!!!! Που μπορω να βρω? ξερει κανεις? η δε ψάχνω καλά η απλά φαίρνουν συγκεκριμένα πετσοπ...... Θελω πολυ να βρώ καποια είδη γιατι έχω μανια μαζι τους !!! Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 20 Ιουλίου 2013 Author #2 Share 20 Ιουλίου 2013 Μέχρι τώρα αρκετοί μου πρότειναν άβυσσο έχει.κανείς ΑΛΛΟΣ να.προτείνει κάποιο άλλο μαγαζί??? Update Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 20 Ιουλίου 2013 #3 Share 20 Ιουλίου 2013 Για αυτο που ψάχνεις δεν υπαρχει αλλο μαγαζι.... :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 20 Ιουλίου 2013 Author #4 Share 20 Ιουλίου 2013 Σοβαρά ??? :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frog 20 Ιουλίου 2013 #5 Share 20 Ιουλίου 2013 (edited) Αν γίνει παραγγελία στείλτε μου πμ θέλω κι εγώ κάποια πράγματα Αγόρασα κάποια από την παραγγελία που είχε κάνει ο Υδάτινος Κόσμος Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 20 Ιουλίου 2013 - Frog Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 20 Ιουλίου 2013 Author #6 Share 20 Ιουλίου 2013 Σε μερικες μέρες θα τους πω τι θέλω εγώ, θα παραγγείλω κατι σπάνιους ΠΛΕΚΟ απο αβυσσο οτι θες στείλε μου μήνυμα αν είναι να πάρω τηλέφωνω να κάνω τη παραγγελεία κάτω απο ένα ονομα , απλα να μου πειτε οποιος θέλει να κανουμε παραγγελεία στα ΣΙΓΟΥΡΑ!!! γιατι τα ψαράκια κρίμα να τα παραγγείλουμε και να αλλάξει καποιος γνώμη και του ανθρώπου να του μεινουν. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 20 Ιουλίου 2013 Author #7 Share 20 Ιουλίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=q1J-5SPCDt8 να και ένα λινκ με τα απιστευτα ψαράκια!!! Ο L24 αυτος ο πλεκο απλα τελειος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 20 Ιουλίου 2013 Author #8 Share 20 Ιουλίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=q1J-5SPCDt8 Τους θέλω ΟΛΟΥΣ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 20 Ιουλίου 2013 Author #9 Share 20 Ιουλίου 2013 L134 Αλλος ένας πανέμορφος πλέκο http://www.youtube.com/watch?v=tuKBxZeDiYk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frog 22 Ιουλίου 2013 #10 Share 22 Ιουλίου 2013 Καλημέρα φίλε μου καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα σε περίπτωση παραγγελίας και οι τιμές είναι αρκετά υψηλές για σπάνια είδη. Επίσης υπάρχει και ελάχιστη ποσότητα οπότε καλό θα είναι να περάσεις από τα καταστήματα να δεις αν υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας και μετά τα ξαναλέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 22 Ιουλίου 2013 Author #11 Share 22 Ιουλίου 2013 Ναι ναι το ξέρω για αυτό προσπαθώ να.βρω άτομα ακόμα λίγα να κάνουμε παραγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος