kostas21 18 Ιουλίου 2013 #1 Share 18 Ιουλίου 2013 στο ενειδριο μου εχω δυο λαμπες μια κανονικη και μια κοκινη γιατι ει ναι φιτεμενο αλλα δεν ξερω πωσες ωρες πρεπει να τις εχω αναμενες γιατι βρομιζει το ζτανι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιουλίου 2013 #2 Share 18 Ιουλίου 2013 Πες και μερικες πληροφοριες για το ενυδρειο σου,τι ψαρια εχεις,τι φυτα,ποσα λιτρα ειναι,ποσα βατ ειναι οι λαμπες και ποσα κελβιν.Παντως με ενα 8ωρο εισαι μια χαρα,βαλε χρονοδιακοπτη για να αναβουν οι λαμπες μονες τους και σε στανταρ ωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas21 18 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 18 Ιουλίου 2013 120λτ 2 ανουμπιες και αλλα δυο φιτα που δεν ξερω πως λεγονται και εχω μεσα τεσσερα μικρα αγγελοψαρα τεσερεις γαριδες αμαο διο γλιφτες και εναν πλατιστομο οι λαμπες ειναι 24βατ και οι διο και εχω χρονοδιακοπτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas21 18 Ιουλίου 2013 Author #4 Share 18 Ιουλίου 2013 θα σας διξω και φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιουλίου 2013 #5 Share 18 Ιουλίου 2013 Το ενυδρειο σου δεν ειναι καταλληλο για τα ψαρια που εχεις.Τα αγγελοψαρα θελουν πολυ περισσοτερα λιτρα αλλα υψος ενυδρειου πανω απο 50εκ.Ο πλεκο αν ειναι ο κοινος γινετε τεραστιος και δεν κανει ουτε αυτος για το ενυδρειο σου.Οι λαμπες που εχεις ποσα κελβιν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas21 18 Ιουλίου 2013 Author #6 Share 18 Ιουλίου 2013 δεν μπορω τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas21 18 Ιουλίου 2013 Author #7 Share 18 Ιουλίου 2013 η κοκινη ειναι 6500 κ αλλα η αλλη δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος