supermario 17 Ιουλίου 2013 #1 Share 17 Ιουλίου 2013 καλησπέρα σε όλο το forum ελπίζω να με βοηθήσετε σε αρκετά πράγματα για να μην κάνω κάνα λάθος γιατί μόλις έστησα το πρώτο μου ενυδρείο 120l και έχω βάλει για αρχή ένα χρυσόψαρο και ένα μαύρο με πεταχτά ματια ...δεν ξέρω πως λέγεται soory.θα ήθελα να ρωτήσω τι άλλο μπορώ να βάλω με το χρυσόψαρο .ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 17 Ιουλίου 2013 #2 Share 17 Ιουλίου 2013 καλως ηρθες !!αλλο ενα χρυσοψαρο ειδος που δεν μεγαλωνει πολυ αναλογα και τη φιλτρανση εχεις αν θελεις την αναφερεις!!το φιλτρο σου το εχεις στρωσει;μετρησεις εχεις κανει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 17 Ιουλίου 2013 #3 Share 17 Ιουλίου 2013 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Ιουλίου 2013 #4 Share 17 Ιουλίου 2013 Καλώς ήρθες, καλή διαμονή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Ιουλίου 2013 #5 Share 17 Ιουλίου 2013 Καλως ηρθες ανοιξε ενα θεμα στην κατηγορια Γενικα περι γλυκου νερου για να σου λυθουν ολες οι αποριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario 17 Ιουλίου 2013 Author #6 Share 17 Ιουλίου 2013 λοιπόν τώρα ακριβώς δεν ξέρω πως λέγεται το φίλτρο ονομασία αλλα είναι εσωτερικός και καλύπτει μου είπανε μέχρι 150lt το νερό πιστεύω πως είναι ένταξη μιας και το έχω 1 εβδομάδα να δουλεύει και μου δώσανε και νερό αυτή από το ενυδρείο τους και μου είπανε να το ρίξω μέσα για το στρώσιμο μου είπανε.αυτά ξέρω προς το παρόν μέτρησης δεν έχω κάνει ακόμα ...τα φώτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Ιουλίου 2013 #7 Share 17 Ιουλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Ιουλίου 2013 #8 Share 17 Ιουλίου 2013 Καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 17 Ιουλίου 2013 #9 Share 17 Ιουλίου 2013 Καλώς ήρθες !!!! κονγκολεζος θα είναι μάλλον το άλλο Το ψαράκι που έχεις. Βάλε κάνα 2 ακόμη χρυσόψαρα μέσα αφού άρχισες με αυτά και κάνα pleco. Άμα δεν έχεις φυτακια θα ταν καλά μα.βάλεις ένα δύο για αρχή κάνουν καλό γενικά στη βιολογία του ενυδρείου ! Μετά σιγά.σιγά αν θες αλλάζεις ψαροσυνθεση και πας σε κάτι ποιο δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 18 Ιουλίου 2013 #10 Share 18 Ιουλίου 2013 καλως ηρθες και απο εμενα το φιλτρο σου λογικα ειναι αστρωτο με το νερο που σου εδωσαν στο πετ δεν στρωνει,καλο θα ειναι να βρεις μπολι αμεσα απο καποιον εδω στο φορουμ να μπολιασεις το φιλτρο αφου ειδη το ψαρακι εχει μπει, μπολι ειναι υλικα απο ειδη στρωμενο φιλτρο.οσο για το pleco δεν κανει για το ενυδρειο σου γινεται τεραστιος και ζει σε διαφορετικες παραμετρους νερου απτα χρυσοψαρα...αν θες βαλε αλλα δυο αλλα θα εισαι οριακα το καθενα απο αυτα για να ζει καλα θελει 50-60 λιτρα...με 3 εισαι οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 18 Ιουλίου 2013 #11 Share 18 Ιουλίου 2013 Καλως ηρθες!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 18 Ιουλίου 2013 #12 Share 18 Ιουλίου 2013 Καλώς ήρθες φίλε μου! Αν θέλεις, άνοιξε ένα θέμα στην κατηγορία "ψάρια κρύου νερού", για να σε βοηθήσουν περισσότερα άτομα. Καλή διαμονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 18 Ιουλίου 2013 #13 Share 18 Ιουλίου 2013 Καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Ιουλίου 2013 #14 Share 18 Ιουλίου 2013 Καλώ ήρθες στο ΑΖ και καλή συνέχεια σε σένα και τα ψαράκια σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 18 Ιουλίου 2013 #15 Share 18 Ιουλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Ιουλίου 2013 #16 Share 19 Ιουλίου 2013 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 20 Ιουλίου 2013 #17 Share 20 Ιουλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 20 Ιουλίου 2013 #18 Share 20 Ιουλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Ιουλίου 2013 #19 Share 20 Ιουλίου 2013 Γειά σου και σενα φίλε μου! Αυτο με το νερό μην το πιστεύεις, και μενα μου το χαν κανει και μου ερχοταν να τους ξεμαλλιασω. Γενικα τους πετ σοπαδες μην τους εμπιστευεσαι...ειναι πολυ ψευτες, θελουν να πο0λησουνε. Βεβαια αυτο με τα πεταχτα ματια ελπιζω να μην ειναι bubble eye, βαλε μια φωτο, Καλη αρχη στον μαγικο κοσμο του κρυου νερου, αντιχλοριο τροφες λαχανικα και τετοια πιστευω τα χεις βαλει ηδη στο προγραμμα σωστα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts