araXne 16 Δεκεμβρίου 2013 #151 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 χελωνιέρα πλαστική είχα μικρή με την αδερφή μου. Οι χελώνες έβγαιναν από εκεί, έπεφταν από το τραπέζι και αλώνιζαν το σπίτι με κίνδυνο της ζωής τους. Πάρε στη χελώνα σου κάποιο πιο ψηλό δοχείο/ενυδρείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lost 16 Δεκεμβρίου 2013 #152 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 10 λίτρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 16 Δεκεμβρίου 2013 #153 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 χελωνιέρα πλαστική είχα μικρή με την αδερφή μου. Οι χελώνες έβγαιναν από εκεί, έπεφταν από το τραπέζι και αλώνιζαν το σπίτι με κίνδυνο της ζωής τους. Πάρε στη χελώνα σου κάποιο πιο ψηλό δοχείο/ενυδρείο!!! και το βασικό θέμα μας, Ιωάννα, είναι να μπορεί να έχει μηχανική υποστήριξη (φίλτρο) και φωτισμό. Άνοιξε ένα δικό σου θέμα στην κατηγορία μας, για να μην μπλεκόμαστε στο θέμα της φίλης Angelina Link to comment Share on other sites More sharing options...
araXne 17 Δεκεμβρίου 2013 #154 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 και το βασικό θέμα μας, Ιωάννα, είναι να μπορεί να έχει μηχανική υποστήριξη (φίλτρο) και φωτισμό. Άνοιξε ένα δικό σου θέμα στην κατηγορία μας, για να μην μπλεκόμαστε στο θέμα της φίλης Angelina εγώ να ανοίξω θέμα; δεν έχω χελώνα. στον από πάνω απαντουσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Δεκεμβρίου 2013 #155 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 εγώ να ανοίξω θέμα; δεν έχω χελώνα. στον από πάνω απαντουσα! Στον Lost απευθυνόμουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος