lykourgos 11 Μαίου 2014 #151 Share 11 Μαίου 2014 μπράβο Ευγένιε πολυ όμορφο άντε να ξεπερδεψεις με το φωτισμό και μπεις σε σειρά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 11 Μαίου 2014 Author #152 Share 11 Μαίου 2014 Να σαι καλα Λυκε. Και πάλι σευχαριστώ πολύ για τα όμορφα φραγκάκια Έχει πλέων το ενυδρείο φοβερά χρώματα. Και δεν είναι μόνο αυτό... Λόγο λίτρων δεν με παίρνει να βάζω μεγάλα κοράλια σαν αυτά που έχουν τα μαγαζιά γιατι θα κλείσει πολύ εύκολα ο χώρος. Με φραγκάκια όμως χωράνε στα λίτρα μου και φυσικά μόλις μεγαλώσουν θα μπορω και γω να φραγκάρω και να δώσω σε κόσμο με λίγα λίτρα σαν εμένα. (όσοι έχουν θαλασσινό με λιγότερο απο 100 λίτρα είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνουν το τι θέλω να πω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Μαίου 2014 #153 Share 11 Μαίου 2014 Ευγενιε να το χαιρεσε ειναι super Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 11 Μαίου 2014 Author #154 Share 11 Μαίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ (κωστας καπα και Νικ νικ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Μαίου 2014 #155 Share 12 Μαίου 2014 Φτου φτου ευγενειε! Ειναι πανεμορφο Να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 8 Ιουνίου 2014 Author #156 Share 8 Ιουνίου 2014 Υστερα απο 3 μήνες με ενα το "μαμα" φωτιστικο του ενυδρειου (2 PL- 24 watt) πηρα στα χερια μου νεο φωτιστικο LED (αφου περασα απίστευτη ταλεπορία με συνενοήσεις , Κούριερ, τελωνεία και άλλα πολλά ) το όποιο αγοράστηκε απο εδω http://www.ledzeal.com/p43.html και ειναι το μοντελο Malibu 120 s. Το φωτιστικο μονο "καφε" που δεν κανει. έχει λειτουργιες που δεν προκειτε να χρησιμοποιήσω (π.χ δεν θα βάλω κεραυνους στο ενυδρείο). Ειναι Απίστευτα αθόρυβο! Του δίνω 10/10 για το γεγονός που δεν κάνει θόρυβο. Έχει την δυνατότητα να ρυθμίσει ο χρήστης με δικό του τρόπο (Diy settings ) το ποσοστό φωτεινότητας των Led σε 8 διαφορετικές ώρες τις οποίες τις ορίζει ο χρήστης! (Δηλαδη του βαζεις ωρες και το ποσοστο έντασης που θέλεις, και αυτο αναλαμβάνει το "dimming" το οποιο γίνετε απίστευτα ομαλά( κατεβαίνει ανα 1% νομίζω). Επίσης να πω οτι έχει τηλεχειρηστήριο και επιπλέων Wireless controler! (Κάθομαι στο κρεβάτι, με απέναντι το ενυδρείο και κάνω ρυθμήσεις φωτεινότητας!! Καλο ε? ) Επειδη εχω το λινκ απο το site δεν χρειάζεται να πω άλλες λεπτομέριες καθώς όποιον τον ενδιαφέρει θα ανατρέξει εκει. Τέλος να προσθέσω οτι η επικοινωνία ήταν άψογη με τον "κινεζο" καθως απαντούσε γρήγορα σε όλες μου τις ερωτήσεις. Ακολουθεί βιντεάκι και φωτογραφικό υλικό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Ιουνίου 2014 #157 Share 8 Ιουνίου 2014 Κυρια και βασικη ερωτησει!!! Ποσο πηγε το μαλλι; Ααα ναι!! Μεγεια και καλοδουλευτο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Ιουνίου 2014 #158 Share 8 Ιουνίου 2014 Όλε λέμε!!!!!!!!!!!!! Πανέμορφοοοοοοοο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 8 Ιουνίου 2014 Author #159 Share 8 Ιουνίου 2014 380 δολάρια πήγε. ολα μαζι. Σευχαριστω ΚωσταΚαπα. Εντομεταξυ δεν έχει καμια σχέση με το maxspeckt που είχα. Το maxspect αν και ίδια watt με το ledzeal το δούλεψα κατεύθυαν στο 100% της φωτεινότητας και δεν είχα θέμα. Σε αυτό που το δούλεψα 100% η goniopora δεν την παλεύει και πολύ. Σήμερα χαμήλωσα τον φωτισμό στο 55% max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Ιουνίου 2014 #160 Share 8 Ιουνίου 2014 Μαλιστα! Καλα λευτα για αυτα που κανει αλλα καιβσαν σχεδιο ειναι ωραιο!! Αντε με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 8 Ιουνίου 2014 Author #161 Share 8 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω Ακριδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Ιουνίου 2014 #162 Share 8 Ιουνίου 2014 (edited) Ευγενιε καλοριζικο λεμε αντε να βρεις την ησυχια σου και βσλε συνεφιες και κεραυνους δοκιμασετο. Έγινε επεξεργασία 8 Ιουνίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 8 Ιουνίου 2014 Author #163 Share 8 Ιουνίου 2014 Βασικα....συνεφιες σκεφτομαι να βαλω αλλα για κεραυνους....δεν θελω να στρεσαρω τα ψαρακια μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Ιουνίου 2014 #164 Share 8 Ιουνίου 2014 Βασικα....συνεφιες σκεφτομαι να βαλω αλλα για κεραυνους....δεν θελω να στρεσαρω τα ψαρακια μεσα γιατι Ευγενιε δεν βρεχει και δεν ριχνει κεραυνους στη φυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 8 Ιουνίου 2014 Author #165 Share 8 Ιουνίου 2014 Ριχνει και παραρίχνει στην φύση.... Μάλλων εγω τα έχω καλομαθημένα Με το ζόρι συνεφια θα τους βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 8 Ιουνίου 2014 #166 Share 8 Ιουνίου 2014 Καλορίζικο Ευγένιε! Δείχνει πολυ καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουνίου 2014 #167 Share 8 Ιουνίου 2014 πολύ ωραίο Ευγένιε καλοδουλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Ιουνίου 2014 #168 Share 8 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίο είναι Κσι το αποτέλεσμα στο φως είναι πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 9 Ιουνίου 2014 #169 Share 9 Ιουνίου 2014 καλοδουλευτο !!ωραιο το αποτελεσμα στο φως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Ιουνίου 2014 #170 Share 9 Ιουνίου 2014 Μπραβο ευγενειε Το ενυδρειο φαινεται απιστευτο και τα κοραλια υγειεστατα! Με ωραια χρωματα και τους πολυποδες εξω! Μεγεια και το φωτιστικο. Φαινεται πολυ πιο φωτεινο απο πριν,οντως! Εχεις κανει ενα τρομερο reef,μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 13 Ιουνίου 2014 #171 Share 13 Ιουνίου 2014 Πω ρε θηριο το πηρες ε.... Καλοριζικο. Ζηλευω. Πρεπει να εισαι απο τους πρωτους στην ελλαδα. Πως σου φαινεται? Για πες τι παιχτηκε με τελωνεια συναφη? Εφτιαξες custom layout? Παντως απο το video φαινεται πολυυυυυ δυνατο. Αναθεωρω για τα led μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 26 Ιουνίου 2014 #172 Share 26 Ιουνίου 2014 Ελα για δώσε φως με την εξέλιξη του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 28 Ιουνίου 2014 Author #173 Share 28 Ιουνίου 2014 Παιδια χιλια συγνωμη.... τωρα ειδα οτι μου ειχατε μιλησει εδω. Λόγο δουλειας τον τελευταιο καιρό εμπένα για πολυ λίγο στα γρήγορα. Λοιπον... το φωτιστικο ειναι Super. Επιβεβαιωνω οτι έχω τρομερή ανάπτυξη στα SPS και LPS. Θα δείτε και τις φώτος και θα καταλάβετε. Με τα τελωνεια τράβηξα ταλεπορία γιατι μου το έστειλαν με DHL την οποία πάντα την σταματάνε το τελωνείο. Το φωτιστικό το προτείνω με κλειστά τα μάτια σε κάποιον που θέλει να προχωρήσει σε Led. Και τελος.... το σύστημα ψύξης...!! (Μόνο 10 ευρω !! όμως η θερμοκρασία ειναι στους 25 + - 1 βαθμό! Το δουλεύω με χρονοδιακόπτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Ιουνίου 2014 #174 Share 28 Ιουνίου 2014 μπραβο φιλε ,δωσε τωρα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Ιουνίου 2014 #175 Share 28 Ιουνίου 2014 Ευγενιε μπράβο Το φωτιστικό φαίνεται να κάνει καλή δουλειά Πολύ ωραία χρώματα τα κοραλια ειδικά τα zoanthus Η ψύξη κορυφή Βάλε και άλλες φωτοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος