fishbone! 2 Ιουνίου 2016 #501 Share 2 Ιουνίου 2016 Σούπερ φίλε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Ιουνίου 2016 #502 Share 2 Ιουνίου 2016 εγώ από άλγες κάτι ιδιαίτερο δεν πρόσεξα...αφού ξεμπέρδεψες αυτό έχει σημασία..τα κοράλια μια χαρά υγιέστατα τα βλέπω πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 2 Ιουνίου 2016 #503 Share 2 Ιουνίου 2016 Πολυ ωραίο το ενυδρειο φιλε! Χρήσιμη η πληροφορία για το προϊόν, δεν το χα ξανακούσει Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιουνίου 2016 #504 Share 2 Ιουνίου 2016 Ευγενιε εισαι πολυ σκληρος για να πεθανεις το ηξερα το προιον αλλα οχι οτι εργαζετε ως δεδμευτης φωσφωρικων.Επρεπε να δοκιμαζες algae fix,και φυσικα αντιφωσφωρο δυνατο οπως ειναι ο rowa.Το θεμα ειναι οτι νικησες και οι φωτο το δειχνουν.Μπραβο φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 3 Ιουνίου 2016 #505 Share 3 Ιουνίου 2016 Το προϊόν μάλλον κάνει καλή δουλειά γιατί άλγες δεν βλέπω. Κουκλί είναι το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Ιουνίου 2016 #506 Share 3 Ιουνίου 2016 Ευγενιε έχει γίνει κουκλακι μπράβο φίλε μου Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Ιουνίου 2016 #507 Share 3 Ιουνίου 2016 +1,μπραβο ρε ευγενειε!Στολιδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 23 Ιουλίου 2016 Author #508 Share 23 Ιουλίου 2016 Αν και σκέφτομαι για άλλο ενυδρείο (κατά 10 cm μεγαλύτερο σε μήκος και πλάτος) θα ποστάρω μερικές φώτος γιατί με το τρέξιμο της δουλείας όλο το αμελώ. Όπως θα δείτε με ταλαιπωρούν detritus και κάτι σαν τριχοειδής άλγη. ΝΟ3 σχεδόν 0 και ΡΟ4 0,1. ΚΗ 7 (τα υπόλοιπα έχω καιρό να τα μετρήσω ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 23 Ιουλίου 2016 Author #509 Share 23 Ιουλίου 2016 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 23 Ιουλίου 2016 #510 Share 23 Ιουλίου 2016 Ωραίος ο ύφαλος σου Ευγένιε!!! Με το καλό να πας σε μεγαλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 23 Ιουλίου 2016 #511 Share 23 Ιουλίου 2016 Πολυ όμορφα όλα φίλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 23 Ιουλίου 2016 #512 Share 23 Ιουλίου 2016 Κουκλί είναι Ευγένιε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Ιουλίου 2016 #513 Share 24 Ιουλίου 2016 Φιλαρακι μια χαρα ,το μπαρμπουνι πως παει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 24 Ιουλίου 2016 #514 Share 24 Ιουλίου 2016 Πολύ όμορφο φίλε. Ποιό φωτιστικό έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 24 Ιουλίου 2016 Author #515 Share 24 Ιουλίου 2016 Μια χαρά πάει Νίκο. Το περιμενα να έρθει απο τα Χριστούγεννα. σκάβει συνέχεια την άμμο. Το ταίζω Mysis και καλαμάρι. Γενικά είναι πολύ φαγανό !! Να σε καλά Παναγιώτη. Εχω το Ledzeal malibu S120. Το δουλευω στο 70% που είναι η κορύφωση της ημέρας για 2 ώρες. (μετά αρχίζει η δύση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 24 Ιουλίου 2016 #516 Share 24 Ιουλίου 2016 Πολυ ωραιο Ευγένιε μπραβο σου! Εγω δεν βλεπω προβλημα με αλγη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 25 Ιουλίου 2016 Author #517 Share 25 Ιουλίου 2016 Εχει σε μερικα σημεια Γιωργο.δεν ειναι μεγαλο το προβλημα αλλα υπαρχουν σημεια με αλγη , την οποια δεν μπορω να την ξεφορτωθω. Και επισης αυτα τα detritus με ταλεπορουν χρονια. Θελω να εχω τον βραχο καθαρο εντελως...απλα μαλλων κατι δεν κανω σωστα που δεν μπορω να βρω τι ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Ιουλίου 2016 #518 Share 25 Ιουλίου 2016 Υπεροχο Ευγενιε, να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Αυγούστου 2016 #519 Share 8 Αυγούστου 2016 Άρχοντας Ευγένιε να το χαίρεσαι φίλε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Αυγούστου 2016 #520 Share 20 Αυγούστου 2016 άρχοντα αααα το tudeworm το Ρόζα κι είναι τρομερά ερωτεύσιμω!!! έχει χαρεί που αγαπώ τα wrasse αλλιώς καταλαβενεις δεν θα το είχες πια χαχαχαχχχαχχχχχχχαχαχαχα!!! μπράβο ρε ευγενιεεεεεε τεζα το πας! επεζες βότκα νομιζω; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 21 Αυγούστου 2016 Author #521 Share 21 Αυγούστου 2016 Χαχαχα να σαι καλα Πετραν Ναι ειμαι παιδι της βοτκας εγω Την χρησιμοποιω 4 χρονια σερι αν δεν κανω λαθος.καποια στιγμη σκεφτομουν να το γυρναγα σε aquaforest και να την σταματαγα αλλα επειδη διαφορα παιδια εχουν παθει ζημιες φοβηθηκα και αποφασισα να συνεχισω την absolut, και φυσικα οποτε θελεις πινεις και κανενα σφηνακι χεχεχε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 21 Αυγούστου 2016 #522 Share 21 Αυγούστου 2016 Χαχαχα να σαι καλα Πετραν Ναι ειμαι παιδι της βοτκας εγω Την χρησιμοποιω 4 χρονια σερι αν δεν κανω λαθος.καποια στιγμη σκεφτομουν να το γυρναγα σε aquaforest και να την σταματαγα αλλα επειδη διαφορα παιδια εχουν παθει ζημιες φοβηθηκα και αποφασισα να συνεχισω την absolut, και φυσικα οποτε θελεις πινεις και κανενα σφηνακι χεχεχε. Συνταγή πετυχημένη δεν αλλάζει Ευγένιε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 21 Αυγούστου 2016 #523 Share 21 Αυγούστου 2016 Χαχαχα να σαι καλα Πετραν Ναι ειμαι παιδι της βοτκας εγω Την χρησιμοποιω 4 χρονια σερι αν δεν κανω λαθος.καποια στιγμη σκεφτομουν να το γυρναγα σε aquaforest και να την σταματαγα αλλα επειδη διαφορα παιδια εχουν παθει ζημιες φοβηθηκα και αποφασισα να συνεχισω την absolut, και φυσικα οποτε θελεις πινεις και κανενα σφηνακι χεχεχε. τόσα χρόνια βότκα κσι σε βλέπω σφαίρα!!!! ρε δεν ειναι απαρετητα να παίξεις καπια εταιρία συγκεκριμένα βουκες ενυδρείακες υπάρχουν! όλες οι εταιρίες βγάζουν! νοποξ πχ. αλλά δυστυχος δεν πίνετε!!! εγώ θα έπεζα serkova πιο δυνατή γεύση!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 21 Αυγούστου 2016 Author #524 Share 21 Αυγούστου 2016 Βασικα την absolut την βγάζει συχνα ο Βασιλόπουλος που πηγαίνω σε προσφορά γιαυτό και την προτίμησα Ναι έτσι ειναι πετραν. Πηγή οργανικού άνθρακα να υπάρχει μέσα και ας είναι όποια εταιρία να νε. Απλα λίγο ενθουσιάστηκα απο τις τιμές που έχει στα ματζούνια της η Aquaforest και γιαυτό το σκεφτόμουν. Αλλά ποιος μπλέκει τώωωωρα.... καλά είμαι έτσι όπως είμαι. Ενα δυνατότερο σκίμερ θα πάρω γιατι αυτο που έχω ειναι τελικα για 60 λτ και εγω ειμαι στα 140-150 λτ και θα ειμαι Οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 21 Αυγούστου 2016 #525 Share 21 Αυγούστου 2016 (edited) Πάντως εγώ με τα ζουμιά της AF δεν είδα προκοπή γιαυτό και πήγα σε πελλετ. Δεν λέω πως δεν κάνουνε δουλειά, πάντως σε μένα δεν δούλεψαν. Σε άλλο ενυδρείο μπορεί να κάνουν θαύματα. Δεν ξέρω τι να πω!!! Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2016 - lefteris67 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος