βαρδας 27 Ιανουαρίου 2014 #101 Share 27 Ιανουαρίου 2014 βαλε ενα μανταρινο και θα ξεχασεις στο φτερο το σκ...αρη!χαχαχα ποτε κλαδευεις ειπαμε? ξερω που μενεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 27 Ιανουαρίου 2014 #102 Share 27 Ιανουαρίου 2014 Είναι απλό....πάρε μεγαλύτερο ενυδρείο....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Ιανουαρίου 2014 #103 Share 27 Ιανουαρίου 2014 Είναι απλό....πάρε μεγαλύτερο ενυδρείο....! +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Ιανουαρίου 2014 #104 Share 27 Ιανουαρίου 2014 Εγω δεν ξερω που μενεις....αλλα μαθαινω γρηγορα:-Ρ Mandarin rulz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 27 Ιανουαρίου 2014 Author #105 Share 27 Ιανουαρίου 2014 (edited) Τωρα που καταφερα και εριξα τα φωσφορικα πιστευω να παρω μεταλυτερο ρυθμο αναπτυξης στα κοραλλια μου. Οπωτε ευχαριστως να δινω σε οποιον θελει Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2014 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Ιανουαρίου 2014 #106 Share 28 Ιανουαρίου 2014 Θα βοηθησουν πολυ τα χαμηλα φωσφορικα ευγενειε Ποσο ειχες και ποσο τα κατεβασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Ιανουαρίου 2014 #107 Share 28 Ιανουαρίου 2014 και πως τα κατεβασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Ιανουαρίου 2014 Author #108 Share 31 Ιανουαρίου 2014 ειχα γυρο στο 0,5 !! και τωρα ειμαι στο 0 Εβαλα σε σημειο την καλτσα με την μεγιστη ροη. Χρησιμοποιησα Seachem (κατι ασπρα μπιλακια). Εχω και ενα Dubla marine. Αλλα δεν τον εχω δοκιμασει ακομα. (Συγνωμη για την αργοπορια της απαντησης αλλα δεν ειχα προλαβει να ξαναδω το θεμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Ιανουαρίου 2014 #109 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Τον seachem να τον αλλάζεις ανά 5 μέρες maximum γιατί αν τον αφήσεις παραπάνω,ότι δεσμεύει το αποδεσμεύει και πάλι!Ο dupla είναι σιδήρου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Ιανουαρίου 2014 Author #110 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Ναι σιδηρου ειναι ο Dubla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 31 Ιανουαρίου 2014 #111 Share 31 Ιανουαρίου 2014 ειχα γυρο στο 0,5 !! και τωρα ειμαι στο 0 Εβαλα σε σημειο την καλτσα με την μεγιστη ροη. Χρησιμοποιησα Seachem (κατι ασπρα μπιλακια). Εχω και ενα Dubla marine. Αλλα δεν τον εχω δοκιμασει ακομα. (Συγνωμη για την αργοπορια της απαντησης αλλα δεν ειχα προλαβει να ξαναδω το θεμα) ωραιος και εγω για αρχη αυτόν εβαλα και το αλλαζα καθε 4 μερες και μετα εβαλα τον dupla που το αλλαζω καθε 25 μερες και εκανα δουλεια φυσικα εχω μειωσει και πολυ το ταισμα και συχνες αλλαγες νερου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Ιανουαρίου 2014 Author #112 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Εχω ακουσει καλα λογια για τον Dubla marin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 2 Μαρτίου 2014 Author #113 Share 2 Μαρτίου 2014 To Blue tang το εδωσα για μια καλητερη (απο τα 130 λτ που το ειχα) τυχη. Το θεμα ειναι οτι για να καταφερω να τον πιασω εγινε στο ενυδρειο της......κακομοιρας Βγηκαν ολα τα βραχια, βγηκαν κοραλια, σπασαν κοραλια, βγηκαν στην στυλη του νερου detritus full (δεν εβλεπα τιποτα). Σαν να μην εφταναν ολα αυτα...χαλαει και ο θερμοστατης και επεσε η θερμοκρασια στους 19. Βαζω νεο θερμοστατη ο οποιος δεν ειναι και τοσο στα καλα του και μου φτανει το νερο στους 28 . Το θετικο της υποθεσης (αρνητικα δεν γραφω γιατι κατι περισσοτερο απο τα παραπανω δεν χρειαζεται πιστευω). Αλλαξα Aquascape , ξαναπερασα τα κοραλια απο ιωδιο (DIP) για προληπτικη απολυμανση, εφυγε το blue tang και σιγουρα εκει που θα παει θα ειναι καλητερα και γενικα ανανεωθηκε το συστημα καθως βαλε βγαλε τους βραχους αφαιρεθηκαν detritus που ειχαν πανω τους, και ταυτοχρονα εγινε και μια αλαγη νερου σχετικα μεγαλη. Επισης αφαιρεσα γυρο στα 2,5 κιλα βραχο και το εκανα λιγο ποιο "αερατο" το συστημα με παρα πολλες σχισμες και τρυπες που δεν φαινονται (Βασικα πιστευω εκανα το ιδανικοτερο περιβαλλον για Gobby) Ακολουθουν φωτος μετα απο 24 ωρες απο την "καταστροφη" (Εντελως ενημερωτικα το προηγουμενο aquascape μου αρεζε περισσοτερο απο το παρον που θα δουμε στις φωτος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 2 Μαρτίου 2014 Author #114 Share 2 Μαρτίου 2014 Ακολουθει σε λιγο και βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 2 Μαρτίου 2014 Author #115 Share 2 Μαρτίου 2014 Βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Μαρτίου 2014 #116 Share 2 Μαρτίου 2014 Τι μπορει να σου κανει ενα μπλου τανκ ε?...Πολυ ωραιο φιλε μου το ενυδρειο σου,αλλα εντελως φιλικα, νομιζω πως θα επρεπε να αφαιρεσεις λιγο βραχο ακομα για καλυτερη κυκλοφορια.Μου αρεσε πολυ ομως και ετσι οπως ειναι .Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 2 Μαρτίου 2014 Author #117 Share 2 Μαρτίου 2014 Και να φανταστεις αφαιρεσα κιολας γυρο στα 2,5 κιλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Μαρτίου 2014 #118 Share 2 Μαρτίου 2014 Ευγενιε τα κοραλια βλεπω οτι μεγαλωνουν εισαι σε σωστο δρομο,τωρα και με το λιγοτερο βραχο θα ειναι ακομα καλυτερα,μπραβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Μαρτίου 2014 #119 Share 2 Μαρτίου 2014 και μην ξεχνας το sunflower θελει ταισμα ,επισεις βγαλε την καφε sinoylaria και βαλε αλλο κοραλι,μια goniopora η zoas ας πουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 3 Μαρτίου 2014 Author #120 Share 3 Μαρτίου 2014 Σαν aquascape σας αρεσει? Eσενα Νικο πως σου φαινετε? Eχω απλωσει τα βραχια (ειναι ποιο αραια μεταξυ τους) αλλα εχει ψιλο κλησει τον χωρο του πυθμενα. δηλαδη εχει λιγη εκταση αραγονιτη ελευθερη σε σχεση με πριν (Ειναι και η εμφυλια που εχει γινει τουμπανο και θελει το χωρο της οσο να νε ) Βεβαια το να ξαναβγαζω βραχια. να ξηλωνω ξανα κοραλια και να ξανακολαω ειναι μια μεγααααααλη υποθεση και κατι που θα ηθελα να αποφυγω. Πιστευω υπαρχει χωρος για κολυμπι και πανω απο τα βραχια (εχει μειωθει πολυ το υψος των βραχων σε σχεση με πριν). Καπως ετσι δεν ειναι αλωστε και στους υφαλους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 4 Μαρτίου 2014 #121 Share 4 Μαρτίου 2014 Συγχαρητηρια και απο εμενα.. Να ρωτησω παρακαλω γιατι δεν καταλαβα, ποιο ακριβως φωτιστικο led εχεις? Ειναι φανταστικο, τελεια αποδοση χρωματων.. Θελω κι εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 5 Μαρτίου 2014 Author #122 Share 5 Μαρτίου 2014 Αυτο εδω http://www.reefsolution.com/catalog/aquarium-lighting-maxspect-maxspect-watt-used-p-2638.html?language=en Αλλα ειναι παλιο μοντελο. Πλεων υπαρχει το mazzara και το razor αν δεν κανω λαθος (ιδια εταιρια) και πιστευω θα ειναι καλυτερα απο το δικο μου. Εσυ με Τ-5 εισαι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 5 Μαρτίου 2014 #123 Share 5 Μαρτίου 2014 (edited) Αυτο εδω http://www.reefsolution.com/catalog/aquarium-lighting-maxspect-maxspect-watt-used-p-2638.html?language=en Αλλα ειναι παλιο μοντελο. Πλεων υπαρχει το mazzara και το razor αν δεν κανω λαθος (ιδια εταιρια) και πιστευω θα ειναι καλυτερα απο το δικο μου. Εσυ με Τ-5 εισαι? χαχα αυτό το λινκ από το μαγαζί που έβαλες είναι εδω σε έμενα στο Μόντρεαλ σε αυτό πηγαίνω συνέχεια Κίτα τύχη!!! Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2014 - tasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 6 Μαρτίου 2014 #124 Share 6 Μαρτίου 2014 Ναι εγω ειμαι με 4 t5 αλλα το ψαχνω για αλλαγη. Τα μαζευω για αυτο: http://ecotechmarine.com/products/radion/radion-xr30w/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 6 Μαρτίου 2014 Author #125 Share 6 Μαρτίου 2014 Tasso : Μικρος ο κοσμος χεχε Pit : μια χαρα φαινετε. Θα δεις αλλα χρωματα στα κοραλια σου με τα Led. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος