submarine1981 10 Ιανουαρίου 2016 Author #476 Share 10 Ιανουαρίου 2016 δεν το ηξερα αυτο με τον θερμοστατη τιτανιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Ιανουαρίου 2016 #477 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικα Ευγενιε , το ενυδρειο ειναι σαν να μην περασε τιποτα Τωρα θα ξαναπροσθεσεις sexy shrimps ή σκεφτεσαι να βαλεις ψαρακια? Και τα feather duster πολλαπλασιαζονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 10 Ιανουαρίου 2016 Author #478 Share 10 Ιανουαρίου 2016 (edited) Feather duster εχω δει μικρα πισω στο sump ή σε μερικα σημεια στον βραχο αλλα δεν ειναι χρωματιστα.μαλλων δεν εχουν αναπαραχθει και δεν ξερω αν το κανουν τα συγκεκριμενα. Σκεφτομαι αντι για sexy να βαλω ενα καβουρι ανεμωνης για αλλαγη. Απο ψαρια ακομη θα αργισω μεχρι να αποφασισω. Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2016 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 14 Ιανουαρίου 2016 Author #479 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Και ενα βιντεάκι, απο μια πρόσφατη προσθήκη. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Ιανουαρίου 2016 #480 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Εκπληκτικο και δυσκολο Ευγενιε ,συχρονως,ε για αυτο ειναι ωραιο.Ευχομαι να παει τρενο.περιμενω εντυπωσεις και παρατηργσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 14 Ιανουαρίου 2016 Author #481 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Οντως Νίκο. Για να δουμε πως θα παει. Το έχω μια εβδομάδα τώρα και μέχρι στιγμής καλά φαίνεται να τα πηγαίνει. Θα δείξει με τον καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Ιανουαρίου 2016 #482 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Οντως Νίκο. Για να δουμε πως θα παει. Το έχω μια εβδομάδα τώρα και μέχρι στιγμής καλά φαίνεται να τα πηγαίνει. Θα δείξει με τον καιρό. μια απο τα ιδια φιλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 14 Ιανουαρίου 2016 #483 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Πανέμορφο είναι Ευγένιε. Να σου ζήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 14 Ιανουαρίου 2016 #484 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Και ενα βιντεάκι, απο μια πρόσφατη προσθήκη. Πολυ μου αρεσει Ευγενιε!!! Ποιες ειναι οι ρουτινες για το συγκεκριμενο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Ιανουαρίου 2016 Author #485 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Γιάννη αυτο θεωρείται κοράλλι χωρίς την συμβιωτική άλγη μέσα του. Αυτο σημαίνει οτι πρέπει να το ταίζω εγώ είτε με target feeding είτε χύμα στο νερό coral snow/reef snow,ροτιφερς,αρτεμια, για να τραφεί. Και αυτό κάνω ελπίζοντας να πάει καλά γιατί έχει ωραίο έντονο χρώμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 15 Ιανουαρίου 2016 #486 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Γιάννη αυτο θεωρείται κοράλλι χωρίς την συμβιωτική άλγη μέσα του. Αυτο σημαίνει οτι πρέπει να το ταίζω εγώ είτε με target feeding είτε χύμα στο νερό coral snow/reef snow,ροτιφερς,αρτεμια, για να τραφεί. Και αυτό κάνω ελπίζοντας να πάει καλά γιατί έχει ωραίο έντονο χρώμα.Εθγενιε απο οτι ειχα διαβασει παλαιοτερα ,αρτεμιες του πεφτουν μεγαλες, δεν μππρει μα τις φαει ειτε να τις "χωνεψει". Σε ροτιφερς κα φθτοπλαγκτον προσεξες καμια αντιδραση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 15 Ιανουαρίου 2016 #487 Share 15 Ιανουαρίου 2016 όλα τα λεφτά είναι το χρώμα του...πολύ έντονο...καλορίζικο ευγένειε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Ιανουαρίου 2016 Author #488 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο 2 ωρες αφότου το ταίσα είχε φουσκώσει και επιμηκυνθεί. Λόγικά κάτι θα έφαγε. Οι αρτεμιες όντως και μενα μεγάλες μου φαίνονται για το συγκεκριμένο κοράλλι. Απλά αρχικά έκανα ενα κοκτείλ για να σιγουρευτώ οτι κάτι θα φάει. Να σαι καλα Dano23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 15 Ιανουαρίου 2016 #489 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο 2 ωρες αφότου το ταίσα είχε φουσκώσει και επιμηκυνθεί. Λόγικά κάτι θα έφαγε. Οι αρτεμιες όντως και μενα μεγάλες μου φαίνονται για το συγκεκριμένο κοράλλι. Απλά αρχικά έκανα ενα κοκτείλ για να σιγουρευτώ οτι κάτι θα φάει. Να σαι καλα Dano23 είναι σε βραχάκι κολλημένο το κοράλλι ευγένειε???επίσης όταν μαζεύει συρρικνώνεται πολύ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 15 Ιανουαρίου 2016 #490 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Το έχω και εγώ αυτό και το ταΐζω mysis. Το έχεις σε σκιερό μέρος ? Λένε ότι δεν θέλει πολύ φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 15 Ιανουαρίου 2016 #491 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Εμένα δεν προλάβαινε να φάει. Κοίτα τι θα κάνεις για να το ταίζεις. Θα πάρεις ένα 2 λίτρο μπουκάλι coca cola. Θα πιεις την coca cola με σουβάκια ή πίτσα. Έχει σημασία Μετά θα κόψεις τον πάτο του μπουκαλιού. Θα σκεπάσεις το κοράλλι με το μπουκάλι και θα ρίξεις φάι από το πώμα. Θα το αφήσεις για λίγο έτσι μέχρι να δεις ότι έφαγε. Καλή χώνεψη !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 15 Ιανουαρίου 2016 #492 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Ευγενιε βαζω την coca cola και προφιτερολ που σου αρεσει!!! Αληθεια φραγκαρετε κιολας το συγκεκριμενο?? Γεια σου ρε Πανο με τα κολπα σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 15 Ιανουαρίου 2016 #493 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Το έχω και εγώ αυτό και το ταΐζω mysis. Το έχεις σε σκιερό μέρος ? Λένε ότι δεν θέλει πολύ φως.Πανο αν δεν μπoρει να φαει αρτεμια νεοεκολαγθεισα, μυσις δεν τρωενε σιγουτα. Θελει πολυ μικρες τροφες, φυτο και ροτιφερς αππ ζωντανες εινι ιδανικες. Αλλιως αγορασε τις ετοιμες για φιλτερ φιντερς < 50μm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Ιανουαρίου 2016 #494 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Πολυ ομορφο Ευγενιε, καλοριζικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 15 Ιανουαρίου 2016 #495 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Το έχω και εγώ αυτό και το ταΐζω mysis. Το έχεις σε σκιερό μέρος ? Λένε ότι δεν θέλει πολύ φως. Λάθος παιδιά. Krill τους δίνω. Όχι mysis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 10 Μαρτίου 2016 #496 Share 10 Μαρτίου 2016 Ευγένιε πως πάει το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Μαρτίου 2016 #497 Share 11 Μαρτίου 2016 Μην μας κρυβεσαι ρεεε 1-2 φωτο ζητησαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Μαρτίου 2016 #498 Share 11 Μαρτίου 2016 (edited) Και το κοραλι Ευγενίε .. Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2016 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 2 Ιουνίου 2016 Author #499 Share 2 Ιουνίου 2016 (edited) Καλησπέρα σας και πάλι. Ναι το ξέρω χάθηκα και ότι και να πείτε είναι λίγο και έχετε χίλια δίκια. Εν συντομία το ενυδρείο ύστερα απο την ζημιά του θερμοστάτη (χάλασε τα Χριστούγεννα ενω έλειπα και έπιασε 18 βαθμούς το νερό) ξεκίνησε να με ταλαιπορεί τριχοειδής άλγη. Προσπαθούσα με χαμηλά ΡΟ4/ΝΟ3 να την καταπολεμήσω για μήνες αλλά πολύ δύσκολα έφευγε. Έβαλα ενα yellow eye tang μήπως και την φάει, αλλά τζίφος. Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες είχα στο ντουλάπι ενα ξεχασμένο redox clean (Brightwell) που υποτίθεται κάνει καλό στο νερό και το καθαρίζει απο detritus Κλπ. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ και χωρίς να το περιμένω η άλγη υποχώρησε ,τα βράχια απο detritus καθάρισαν κατά 80% (αρκετά μεγάλο ποσοστό) και οι κορμοί της εφύλιας έγιναν πεντακάθαροι σαν να τους έχει τρίψει κανείς με βούρτσα. Δεν ξέρω αν για όλα αυτά οφείλεται το redox clean αλλά κάποιο άλλο τυχαίο γεγονός, αλλά έχει ανέβει πολύ στα μάτια μου αυτό το προιόν. Απο νέες προσθήκες λίγα πράγματα καθώς κοίταζα να αντιμετωπίσω την άλγη και όχι να βάζω κοράλλια και ψάρια. ειδού το πώς είναι το ενυδρείο σήμερα. (Ισως λίγες άλγες να φαίνονται). Έγινε επεξεργασία 2 Ιουνίου 2016 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 2 Ιουνίου 2016 #500 Share 2 Ιουνίου 2016 Κουκλάκι Ευγένιε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος