mad23 6 Ιανουαρίου 2015 #301 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Μην ΠΕΤΑΤΕ τις ανεμωνες σας.. Τις θελω εγω. Θα αγορασω ολες τις ανεμωνες του az.. Προσεχως 500lt ανεμωνιερα.. .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Ιανουαρίου 2015 #302 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Μην ΠΕΤΑΤΕ τις ανεμωνες σας.. Τις θελω εγω. Θα αγορασω ολες τις ανεμωνες του az.. Προσεχως 500lt ανεμωνιερα.. Αυτό και αν δεν περιμένουμε , για να το δούμε!!Περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Ιανουαρίου 2015 #303 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Ευγενιε το ενυδρείο σου είναι φοβερό Εεεε ρε τον ερημίτη.... Και εμένα πάει και κάθεται μέσα σε μια από τις seriatopora Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Ιανουαρίου 2015 #304 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο σου Ευγένιε πολύ όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 7 Ιανουαρίου 2015 #305 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Πολυ όμορφο το ενυδρείο τρέλα η φωτογραφίες μπράβο σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 7 Ιανουαρίου 2015 #306 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Μαριε τι εννοεις με αυτο: " Μια χαρα μου φαινετε γιατι εχω μπουχτίσει να ακουω οτι τα σκληρά σκοτώνουν σε ενυδρεια καργα με μαλακά και τρελενομαι απο την άγνοια και την προσπάθεια να δείξουν οτι αυτοί "μπορούν", δεν ειναι ντροπή να πεις οτι εχω αυτο το στησιμο με τα οποια συν και πλην που εχει. " Υποστηριζουν οτι ειναι δυσκολο να κρατηθουν μ****α με σκληρα μαζι? Δεν ειναι δυσκολο να κρατηθούν σκληρα με μ****α μαζι. Το αδύνατο ειναι τα σκληρα και ειδικότερα τα sps να αποδώσουν αυτο που μπορουν και να ειναι στην φουλ αποδοση τους. Τα μ****α με τις χημικές ουσιες που ρίχνουν στο ενυδρειο μπλοκάρουν αναπτυξη και υγεια των σκληρών ακομα και αν εχεις ανθρακα. Οποτε αν εχεις mix-reef πας εν γνωση σου οτι τα σκληρα σου δεν θα αποδώσουν το καλυτρο που μπορουν. Διόρθωσα λιγο δυο λέξεις στο κειμενάκι που εκανες quote τα λεγόμενα μου γιατι το Τ9 με ειχε πρόδωσε ασχημα ! Ωραιο το ενυδρειο σου, καθαρο, περιποιημένο και ομορφο! Ωραια δουλειά και με το καλο ενα αρκετα μεγαλυτερο ενυδρειο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 7 Ιανουαρίου 2015 Author #307 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Δεν το ηξερα αυτο Μαριε. Η αληθεια ειναι οτι μερικα ενυδρεια που εχω δει μονο με SPS πανε σφαιρα. Αλλα εγω ακομη δεν θελω να αποχωριστω τα μαλακά μου. Ειδηκα κατι μανιταρακια που ειναι συναισθηματικης αξιας (Δωρο πρώην ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 7 Ιανουαρίου 2015 #308 Share 7 Ιανουαρίου 2015 πολυ ομορφο αδερφε και οι φωτο super!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 8 Ιανουαρίου 2015 #309 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν το ηξερα αυτο Μαριε. Η αληθεια ειναι οτι μερικα ενυδρεια που εχω δει μονο με SPS πανε σφαιρα. Αλλα εγω ακομη δεν θελω να αποχωριστω τα μαλακά μου. Ειδηκα κατι μανιταρακια που ειναι συναισθηματικης αξιας (Δωρο πρώην )Δεν υπαρχει λογος να αποχωριστεις καποιο ζωντανο σου, ολα πανε καλα. Γνωριζεις τα όρια που εχουν τα ζωντανα σου με αυτο το στησιμο και εισαι μια χαρα. Εγω πανέμορφο το βρισκω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 8 Ιανουαρίου 2015 #310 Share 8 Ιανουαρίου 2015 (edited) Ωραιες φωτο, Μπραβο Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2015 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Φεβρουαρίου 2015 Author #311 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Ενα update με νεα ψαράκια (Anthias + wrasse), και με λιγες προσθαφαιρέσεις σε κοραλια!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Φεβρουαρίου 2015 Author #312 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Και ενα βιντεακι την ωρα του φαγητού (Ειναι HD, μπαινει απο τις ρυθμισεις) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 15 Φεβρουαρίου 2015 #313 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε Ευγενειε το ενυδρειο σου ειναι πανεμορφο ωραια ζωανθακια φιλε ειναι η αδυναμια μου.Να το χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 15 Φεβρουαρίου 2015 #314 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Τέλειο το ενυδρείο σου κ τα ψαράκια σου :-) Στάλθηκε από το ST23i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 15 Φεβρουαρίου 2015 #315 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Καταπληκτικό έχει γίνει το ενυδρείο σου Ευγενιε!Πολύ όμορφα ζωντανά!Να τα χαίρεσαι όλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Φεβρουαρίου 2015 #316 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε καλως τους δεχτηκες απλα μονο ενα αμφιας?ειναι πρωτειμοτερο κοπαδι,να τα χαρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Φεβρουαρίου 2015 #317 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλοριζικα τα ψαρια πολυ ωραιες και οι φωτο Νικο εχει βαλει 2 anthias αλλα και παλι νομιζω χρειαζεται πιο πολλα ατομα για να ειναι κοπαδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Φεβρουαρίου 2015 #318 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος ο ευγενιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 16 Φεβρουαρίου 2015 #319 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 πολυ ωραίος! κάναμε και τις ίδιες προσθήκες και ετοίμασα να ανεβάσω και γώ video με τάισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 16 Φεβρουαρίου 2015 Author #320 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 Για το κοπάδι σκεφτομαι να μην τα στριμώξω πολύ στο 130 αρι. Παντος κολυμπανε συνεχεια μαζι!! Panozzz στο ταίσμα ειναι τελικα η καλυτερη στιγμη για Video 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 16 Φεβρουαρίου 2015 #321 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 Πανέμορφο το ενυδρείο σου να σου ζήσουν όλα!! Το μώβ ψαράκι είναι αυτό? http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+21+47&pcatid=47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 16 Φεβρουαρίου 2015 #322 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 Από τα ομορφότερα reef που έχω δει!!!!!!!!!!!!!Όμορφες pics!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 16 Φεβρουαρίου 2015 #323 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 Όμορφο το ριφακη σου ο μανδαρινος κούκλος καλή συνέχεια σου ευχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 17 Φεβρουαρίου 2015 Author #324 Share 17 Φεβρουαρίου 2015 Loukas Agelopoulos Ναι αυτο ειναι!! Λεει Semi agressive. Εγω με τα ψάρια που το εχω (Yellow tang , Yellow Gobby, Mandarin, 2 Anthias + κατι σαλιγκαρογαριδοειδή) θα το χαρακτηριζα ηρεμότατο. Κολυμπάει συνηθως κάτω απο τα κοράλια (στις σκιές τους), και είναι μια πολύ καλή προσθήκη για ένα Reef στα 130 λτ. Και τρώει τα παντα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 17 Φεβρουαρίου 2015 #325 Share 17 Φεβρουαρίου 2015 Ναι είναι πανέμορφο ψαράκι. Κάποια στιγμή θα το πάρω σίγουρα. Αυτό και το royal gramma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος