antonium98 15 Ιουλίου 2013 #1 Share 15 Ιουλίου 2013 Σε λιγο καιρο θα δεχτω τα νεα μου ψαρακια. 13 tropheus ikola kaiser. Και μιας και ειναι η πρωτη μου φορα που ασχολουμαι με κιχλιδες θα ηθελα να μου πειτε τροπους προσαρμογης ωστε να μην στρεσαριστουν τα ψαρια αλλα ουτε και εγω μηπως δεν εκανα καλα κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Ιουλίου 2013 #2 Share 15 Ιουλίου 2013 δες εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=85411 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 15 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Ιουλίου 2013 #4 Share 16 Ιουλίου 2013 Καλό θα ήταν, για την προσαρμογή του συγκεκριμένου είδους, να μην ταΐσεις καθόλου τις 2 πρώτες μέρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Ιουλίου 2013 #5 Share 16 Ιουλίου 2013 Καλό θα ήταν, για την προσαρμογή του συγκεκριμένου είδους, να μην ταΐσεις καθόλου τις 2 πρώτες μέρες! + φωτα σβηστα στην προσαρμογη και μετα,για μεγαλυτερη ηρεμια.Σε τι ενυδρειο θα μπουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 16 Ιουλίου 2013 Author #6 Share 16 Ιουλίου 2013 Θα μπουν σε ενα anubias 1200 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος