Jump to content

Δεν Χωραει Πια...τι Να Τον Κανω?.....16Εκ Silver Shark!!!

Recommended Posts

Ενα απο τα λαθοι μου που τωρα το μετανιωνω πολυ ειναι ο silver shark μου...τωρα τελευτεα δεν χωραει στο ενυδρειο...στις αλλαγες νερου με κανει μπανιο συνεχως και επισης οταν βαζω χερι μεσα γινετε της τρελης...εχω παει σε 4 πετ σοπ για να τον δωσω-χαρισω και δεν τον περνουν...προσφατα πηρα ενα βαρελι 40λιτρων για αλλαγες νερου και σκευτομαι να τον βαλω εκει με φιλτρο και αεραντλια μεχρι να τον δωσω...θα αντεξει ή οχι?τωρα ειναι στο ενυδρειο με το red belly και το γατοψαρο...το red belly εχει αρχισει και τον τσιμπαει και πεταγονται και αλλα νερα και το ψαρι στεσαρεται...τι προτεινετε μεχρι να ενδιαφερθει καποιος να το παρει?

Ευχαριστω πολυ!!

Βαλε μια αγγελια εδω στο φορουμ. Σε τοσο μικρο ενυδρειο δεν νομιζω να την παλεψει για πολυ!

το βαρελι δεν ειναι οτι καλυτερο κοιτα σε κατι τετοιο http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2151 και σου μενει και το κουτι μπορεις να το κανεις καραντινα!! :bigemo_harabe_net-82:

Έγινε επεξεργασία - polyagkistro

εχω βαλει αγγελεια οποιος ενδιαφερεται να μου πει...εδω και 3 εβδομαδες τιποτα.. :bigemo_harabe_net-111:

Μια αλλη ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα...θα μπορουσα στον κουβα να εβαζα τα 2 κριμπενσις μεχρι να δωθουν?!

:)

Μεχρι να δωθουν...εγω λεω με φιλτρο μεσα ο κουβας με υλικα απο στρωμενο ενυδρειο και νερο απο ενυδρειο :)

Δυστυχώς φίλε μου ο κουβάς είναι μόνο για έκτακτες περιπτώσεις και όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο... Μιλάμε για πολύ λίγα λίτρα και αφιλόξενο περιβάλλον για το ψάρι. Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο δες τα δοχεία που σου προτείνει ο φίλος παραπάνω...

Βλέπω όμως πως έκλεισες την αγγελία σου! Αυτό σημαίνει πως τελικά το ψάρι δόθηκε;

Έγινε επεξεργασία - theodor72

Οχι φιλε μου δεν τον εδωσα.. :bigemo_harabe_net-111: η αγγελεια εδω ειναι και με τα υπολοιπα ψαρια:http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=86943&hl= δν ειναι κλειδωμενη!

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...