tkalamat 5 Ιουνίου 2014 Author #26 Share 5 Ιουνίου 2014 Τα μικρά μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 5 Ιουνίου 2014 #27 Share 5 Ιουνίου 2014 να σου ζησουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 6 Ιουνίου 2014 #28 Share 6 Ιουνίου 2014 Πω πώ!!! Είναι κουκλιά! Είναι δυνατόν να μην ενθουσιαστούν τα κορίτσια? Εδώ εμείς βλέπουμε μόνο φωτογραφίες και τρελενόμαστε.. Άντε και με το καλό το νέο ενυδρείο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 6 Ιουνίου 2014 #29 Share 6 Ιουνίου 2014 Παίρνουν ειδικές τροφές και μετά άλλες τροφές και μετά άλλες για τους γόνους και τα δικά σου έζησαν στο φίλτρο χωρίς τ'ιποτα!!!!! Αυτά είναι! Άμα θέλει η φύση... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Ιουνίου 2014 #30 Share 6 Ιουνίου 2014 Αυτα ειναι! Εχουν αναφερθει πολλες φορες τετοια περιστατικα και καθε φορα χαιρομαι ιδιαιτερα οταν τα ακουω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 22 Ιουνίου 2014 Author #31 Share 22 Ιουνίου 2014 Έχασα ξαφνικά χρυσόψαρο. Το χρυσόψαρο το είχα 14 μήνες και ήταν μια χαρά μαζί με άλλα δύο σε 120 l. Σε μια αλλαγή νερού που τους έκανα το είδα να είναι λίγο ζαλισμένο. Ξαφνικά έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα σε μία πέτρα και το τζάμι και άρχισε να χτυπιέται δυνατά. Έβγαλα την πέτρα και σε δύο λεπτά είχε τελειώσει. Το χρυσόψαρο ήταν 14 cm + 6 cm η ουρά 20 cm. Οι μετρήσεις είναι μια χαρά. ΝΗ3 0, ΝΟ2 0, ΝΟ3 5-10, PH 7,5 ( να σημειωθεί ότι στο ενυδρείο είναι μέσα σε γεννήστρα τα τρία μικρά και μεγαλώνουν μια χαρά.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 22 Ιουνίου 2014 #32 Share 22 Ιουνίου 2014 λυπαμαι πολυ για το ψαρακι σου!φαινεται λιγο φουσκωμενο η ειναι η ιδεα μου?μου φαινεται οτι κ τα λεπια ειναι λιγο ανασηκωμενα στην κοιλια?λες να ειναι η ασθενεια dropsy?να πουν την γνωμη τους κ αυτοι που διατηρουν χρυσοψαρα ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 19 Ιουλίου 2014 Author #33 Share 19 Ιουλίου 2014 Τα 2 μικρά μεγαλώνουν μια χαρά το πιο μικρο όταν τα έβαλα με τα μεγάλα εξαφανίστηκε μάλλον το έφαγαν δεν βρήκα ούτε ίχνος του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 19 Ιουλίου 2014 #34 Share 19 Ιουλίου 2014 κουκλια ! να σου ζησουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 19 Ιουλίου 2014 #35 Share 19 Ιουλίου 2014 Θηρία έχουν γίνει!! Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 19 Ιουλίου 2014 Author #36 Share 19 Ιουλίου 2014 κουκλια ! να σου ζησουν! Ευχαριστώ ότι και να κάνω στα χρυσόψαρα δεν σε φτάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 19 Ιουλίου 2014 Author #37 Share 19 Ιουλίου 2014 Θηρία έχουν γίνει!! Να σου ζήσουν! Ευχαριστώ προσπαθώ να τα φροντίζω όσο το δυνατόν καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 19 Ιουλίου 2014 #38 Share 19 Ιουλίου 2014 Είναι πανέμορφα, να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 19 Ιουλίου 2014 #39 Share 19 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ ότι και να κάνω στα χρυσόψαρα δεν σε φτάνω. υπερβολες! δεν ειμαι και κανενας γκουρου απλα μου αρεσουν και ασχολουμαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος