beast 24 Ιουλίου 2013 Author #51 Share 24 Ιουλίου 2013 foto είναι δύσκολο γιατί δεν είμαι σπίτι τα oscar είναι 12 cm τα arowana 18cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 24 Ιουλίου 2013 #52 Share 24 Ιουλίου 2013 οταν μπορεσεις βαλε μηπος θα υπαρχει προβλημα με τα μεγεθοι? μην επιτεθουν τα arowana στα οσκαρ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 24 Ιουλίου 2013 Author #53 Share 24 Ιουλίου 2013 oxi δύσκολα ελπίζω να μην ύπαρξη πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 24 Ιουλίου 2013 Author #54 Share 24 Ιουλίου 2013 http://www.aquatics-warehouse.co.uk/acatalog/Aquarium_Background.html ξερεις κανεις που μπορω να βρω αυτην την αφισα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 24 Ιουλίου 2013 #55 Share 24 Ιουλίου 2013 Σκετη μαυρη αφισα δεν σου αρεσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 24 Ιουλίου 2013 Author #56 Share 24 Ιουλίου 2013 (edited) kλασικο πολύ φίλε μου Έγινε επεξεργασία 24 Ιουλίου 2013 - Fubu7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 24 Ιουλίου 2013 #57 Share 24 Ιουλίου 2013 την ειχα αγορασει απο ebay....οταν την εβαλα στο ενυδρειο ενω μου αρεσε παρα πολυ σαν αφισσα ηταν too much,,,,,,,,,,,,κατα την γνωμη μου βαλε αυτην την αφισσα αν δεν εχεις η εχεις ελαχιστη διακοσμηση μεσα στο ενυδρειο,,,εγω που ηδη ειχα ριζες με αυτην την αφισσα φαινοταν ενας χαμος,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 24 Ιουλίου 2013 Author #58 Share 24 Ιουλίου 2013 mod ευχάριστο (εσύ την εχις ακόμα αν ναι στύλε πμ αν είναι και δεν τι θες να την αγοράσω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 17 Αυγούστου 2013 #59 Share 17 Αυγούστου 2013 On 18/7/2013 at 11:39 ΠΜ, το μέλος piranhas2 έγραψε: φιλε κριμα για το ψαρι σου............εμαθες απο το δυσκολο δρομο δυστυχώς για σενα αλλα και το ψαρι σου που αρπάχτηκε απο το φυσικο του περιβάλλον ταξιδεψε μεε αεροπλανα κτελν για να πεθανει στην Ελλαδα σε ενα ενυδρειο κριμα δεν ειναι?? πριν παρουμε ενα τετοιο ψαρι διαβάζουμε τι επίπεδο δυσκολίας έχει και προχωράμε μετα στην αγορα του , τα hydrolicous ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΨΑΡΙΑ και στην διατροφη αλλα και στις συνθηκες που ζουνε και για μενα δεν κανουν για ενυδρειο ακομα και τα 2000 λιτρα ειναι λιγα για αυτα τα τερατα !!!!!κατα καιρους διαβαζω πολλα post για μεγαλους θηρευτές που δυστυχώς ο μεσος χομπιστας δεν μπορει να συντήρηση τις ανάγκες αυτων των ψαριω και τα ποιο πολλα πεθαίνουν μεσα σε ενα χρονο το πολυ , ελπιζω καποια στιγμη να απαγορευτεί η εισαγωγη τετοιων ψαριων για τι σε λιγο καιρο θα εχουν τη τυχη π[ου εχουν τα pacu , pagasius και πολλα αλλα Δυστυχώς εχεις απόλυτο δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος