Δον Κι-Φώτης 15 Ιουλίου 2013 #1 Share 15 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα! Ναι...ξέρω...έχω χαθεί...επέστρεψα όμως φέρνοντας νέα για μια εφεύρεση που αφορά το χόμπι μας και μπορεί να μας φανεί πολύ χρήσιμη! Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DZrjXSsfxMQ#at=239 H επίσημη ιστοσελίδα είναι εδώ οπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα προιόντα: http://www.neverwet.com/index.php Εν ολίγοις είναι υγρό σε μορφή σπρευ με το οποίο ψεκάζοντας επιφάνειες το νερό και γενικά κάθε τι υγρό δεν έχει απολύτως καμία επίδραση στην επιφάνεια!Κατ'ορισμό είναι το πιο υδρόφοβο υλικό που έχει ανακαλυφθεί...Απ'όσο ξέρω αναμένεται σχετικά σύντομα να μπει στην αγορά... Σκεφτείτε όμως...πόσα πράγματα μπορούμε να ψεκάσουμε ωστε να έχουμε στεγνό πάτωμα κατα τη διάρκεια τν ρουτινών αλλαγής νερου κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Ιουλίου 2013 #2 Share 15 Ιουλίου 2013 καλώς ήρθες και πάλι πολυ καλο φαίνεται για να δούμε ποτέ θα έρθει και εδώ για live δοκιμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 15 Ιουλίου 2013 #3 Share 15 Ιουλίου 2013 ποιο ενυδρειο ολο το αμαξι θα ψεκασω και βρεξε οσο θες τωρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 15 Ιουλίου 2013 #4 Share 15 Ιουλίου 2013 Καλημερα ωραιο υλικο!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 15 Ιουλίου 2013 #5 Share 15 Ιουλίου 2013 (edited) Εάν το δούν οι γυναίκες θα ψεκάσουν όλα τα ρούχα των παιδιών Έγινε επεξεργασία 15 Ιουλίου 2013 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaperburner 15 Ιουλίου 2013 #6 Share 15 Ιουλίου 2013 Πολύ καλή πατέντα αυτό όμως που δεν ξέρω και δεν είδα να αναφέρει είναι κατά πόσο είναι χημικό ή τι επιβλαβείς ουσίες έχει μέσα. Κι ας αναφέρεται ότι δεν είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο δεν ξέρουμε αν είναι το ίδιο και για τους φίλους μας. Πάντως επειδή έχω την κατάρα του αυτοκινήτου ( όποτε το πλένω βρέχει ) αντί για γυαλιστικό θα βάζω αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 15 Ιουλίου 2013 Author #7 Share 15 Ιουλίου 2013 Την έχω κάνει ήδη την ερώτηση με mail στην εταιρεία και περιμενω απαντηση για το αν είναι επιβλαβές το χημικό... θα δούμε! Χαίρομαι που σας άρεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 17 Ιουλίου 2013 #8 Share 17 Ιουλίου 2013 Για αυτούς που βιάζονται. http://www.ebay.com/itm/Rust-Oleum-Stops-Rust-18-oz-NeverWet-Never-Wet-Multi-Purpose-Spray-Kit-/300934848792?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item46111d6118 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 18 Ιουλίου 2013 #9 Share 18 Ιουλίου 2013 Αν κάνει κανένας παραγγελία , ας με υπολογίσει κι εμένα για ένα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος