George81 14 Ιουλίου 2013 #1 Share 14 Ιουλίου 2013 Θα θεωρηθεί χαζή η ερώτηση αλλά δεν μπορώ να κάνω ενα θαλασσινό ενυδρείο με καπάκι και όχι με φωτιστικά να κρέμονται; ( έχω 2 γατάκια σπίτι και δεν θέλω να τα δω να κάνουν ψαροντούφεκο! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 14 Ιουλίου 2013 #2 Share 14 Ιουλίου 2013 Γίνεται και ωσω για τις γάτες σε καταλαβαίνω έιχα μια ΣΙΑΜ και έβαζε το πόδι από πισο μήπως και έπιανε τπτ αλλά ήταν άτυχη χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 14 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 14 Ιουλίου 2013 Άτυχος ψαράς η δικιά σου .γιατί προτιμάμε όμως χωρίς καπάκι??? Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 15 Ιουλίου 2013 #4 Share 15 Ιουλίου 2013 Όταν έχεις καπάκι σε.ένα.ενυδρείο σε.περιορίζει λίγο στο να.βάλεις τα χέρια σου μέσα.και να φτιάξεις κάτι που θες καΙ σε αναγκάζει να βγάζεις το καπάκι για να μετακινήσεις η πράγματα εκεί μέσα πχ φυτά , ξύλα κτλ κτλ. Όταν έχεις καπάκι τώρα το καλοκαίρι η θερμοκρασία του νερού ανεβαίνει λίγο περισσότερο και έχεις και μια μικρή απώλεια νερού λόγο το ότι εξατμίζεται. Τώρα τα θετικά Με καπάκι είναι αν έχεις ζωάκια στο σπίτι και δε θες η να κάνουν ψαροντουφεκο όπως είπες η νΑ καθαρίζεις συχνά την επιφάνεια του νερού από τρίχες . Τώρα καπάκι η.όχι δεν υπάρχει κάπου να λέει είσαι αναγκασμένος το πως θα το κανεις έχω φίλους με θαλασσινά ενυδρεία 800 λίτρα με καπάκι εδώ και πολλά χρόνια δίχως κανένα πρόβλημα άμα ξέρεις να.συντηρείς ένα ενυδρείο είτε θα βάλεις καπάκι είτε όχι είναι στις απαιτήσεις τις δικές σου αν χρειάζεται. Ελπίζω να σε καλυψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 15 Ιουλίου 2013 Author #5 Share 15 Ιουλίου 2013 Όταν έχεις καπάκι σε.ένα.ενυδρείο σε.περιορίζει λίγο στο να.βάλεις τα χέρια σου μέσα.και να φτιάξεις κάτι που θες καΙ σε αναγκάζει να βγάζεις το καπάκι για να μετακινήσεις η πράγματα εκεί μέσα πχ φυτά , ξύλα κτλ κτλ. Όταν έχεις καπάκι τώρα το καλοκαίρι η θερμοκρασία του νερού ανεβαίνει λίγο περισσότερο και έχεις και μια μικρή απώλεια νερού λόγο το ότι εξατμίζεται. Τώρα τα θετικά Με καπάκι είναι αν έχεις ζωάκια στο σπίτι και δε θες η να κάνουν ψαροντουφεκο όπως είπες η νΑ καθαρίζεις συχνά την επιφάνεια του νερού από τρίχες . Τώρα καπάκι η.όχι δεν υπάρχει κάπου να λέει είσαι αναγκασμένος το πως θα το κανεις έχω φίλους με θαλασσινά ενυδρεία 800 λίτρα με καπάκι εδώ και πολλά χρόνια δίχως κανένα πρόβλημα άμα ξέρεις να.συντηρείς ένα ενυδρείο είτε θα βάλεις καπάκι είτε όχι είναι στις απαιτήσεις τις δικές σου αν χρειάζεται. Ελπίζω να σε καλυψα +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Ιουλίου 2013 #6 Share 15 Ιουλίου 2013 Όταν έχεις καπάκι σε.ένα.ενυδρείο σε.περιορίζει λίγο στο να.βάλεις τα χέρια σου μέσα.και να φτιάξεις κάτι που θες καΙ σε αναγκάζει να βγάζεις το καπάκι για να μετακινήσεις η πράγματα εκεί μέσα πχ φυτά , ξύλα κτλ κτλ. Όταν έχεις καπάκι τώρα το καλοκαίρι η θερμοκρασία του νερού ανεβαίνει λίγο περισσότερο και έχεις και μια μικρή απώλεια νερού λόγο το ότι εξατμίζεται. Τώρα τα θετικά Με καπάκι είναι αν έχεις ζωάκια στο σπίτι και δε θες η να κάνουν ψαροντουφεκο όπως είπες η νΑ καθαρίζεις συχνά την επιφάνεια του νερού από τρίχες . Τώρα καπάκι η.όχι δεν υπάρχει κάπου να λέει είσαι αναγκασμένος το πως θα το κανεις έχω φίλους με θαλασσινά ενυδρεία 800 λίτρα με καπάκι εδώ και πολλά χρόνια δίχως κανένα πρόβλημα άμα ξέρεις να.συντηρείς ένα ενυδρείο είτε θα βάλεις καπάκι είτε όχι είναι στις απαιτήσεις τις δικές σου αν χρειάζεται. Ελπίζω να σε καλυψα +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Ιουλίου 2013 #7 Share 15 Ιουλίου 2013 Ειναι και το θεμα του φωτιστικου, μην το ξεχνατε Στο καπακι μεχρι 4 τ5 μπορεις αλλιως μετα μπλεκεις με πατεντες Και φυσικα υπαρχει και το αισθητικο κομματι της υποθεσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Ιουλίου 2013 #8 Share 15 Ιουλίου 2013 επισης ενα θετικο το να μην εχει καπακι καποιος ειναι οτι προσφαιρει στο νερο του ενυδρειου καλητερη ανταλαγη αεριων (N- CO2 O2 κλπ) που ειναι βασικο για πολλα θεματα και επισης μπορεις να κανεις διαφορες πατεντες χωρις να σε πειραζει αν το επιτρεπει το καπακι ή οχι. Παντος το δικο μου με καπακι ειναι (το καλοκαιρι παντα ανοιχτο με εναν κακασχημο ανεμηστηρα απο πανω ) και θα προτιμουσα να ηταν χωρις καπακι με ενα κρεμαστο φωτιστικο. Τωρα για θεμα γατας......ειναι λιγο ρισκο αν το θες χωρις καπακι. Καταντια με καπακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 15 Ιουλίου 2013 #9 Share 15 Ιουλίου 2013 Αφού έβαλες που έβαλες φωτό..δείξε και το υπόλοιπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Ιουλίου 2013 #10 Share 15 Ιουλίου 2013 χε χε χε....ετοιμαζω αυτες τις μερες να κανω μια παρουσιαση με ολα τα καλουδια που εχω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Ιουλίου 2013 #11 Share 15 Ιουλίου 2013 Αντε αντε submarine να δουμε το διαμαντι σου Εχω και εγω γατα παιδια και οταν την ειδα να εχει περιεργεια την πηρα αγκαλια και εβαλα το ποδι της στο ενυδρειο για να δει οτι εκει εχει νερο...ε μετα δεν ξαναπλησιασε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Ιουλίου 2013 #12 Share 15 Ιουλίου 2013 ΣΟΚ που θα επαθε με το νερο το γατι!! Αυριο πιστευω να προλαβω να βγαλω φωτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Ιουλίου 2013 #13 Share 15 Ιουλίου 2013 ΣΟΚ που θα επαθε με το νερο το γατι!! Αυριο πιστευω να προλαβω να βγαλω φωτος αργεις Ευγενιε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Ιουλίου 2013 #14 Share 15 Ιουλίου 2013 Αντε αντε submarine να δουμε το διαμαντι σου Εχω και εγω γατα παιδια και οταν την ειδα να εχει περιεργεια την πηρα αγκαλια και εβαλα το ποδι της στο ενυδρειο για να δει οτι εκει εχει νερο...ε μετα δεν ξαναπλησιασε! απαπα τι σκεφτηκε το ατομο.... σε λιγο θα βαλει και ηλεκτροφορα καλοδια και συναγερμο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Ιουλίου 2013 #15 Share 15 Ιουλίου 2013 ΣΟΚ που θα επαθε με το νερο το γατι!! Αυριο πιστευω να προλαβω να βγαλω φωτος εξαφανιστηκε φιλε μου sub! Απλα της εδειξα τι εχει εκει μεσα...τωρα μονο γυρω γυρω παει. Περιμενουμε τις φωτο και σε ευχαριστουμε που θα το μοιραστεις μαζι μας απαπα τι σκεφτηκε το ατομο.... σε λιγο θα βαλει και ηλεκτροφορα καλοδια και συναγερμο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 16 Ιουλίου 2013 #16 Share 16 Ιουλίου 2013 Αντε αντε submarine να δουμε το διαμαντι σου Εχω και εγω γατα παιδια και οταν την ειδα να εχει περιεργεια την πηρα αγκαλια και εβαλα το ποδι της στο ενυδρειο για να δει οτι εκει εχει νερο...ε μετα δεν ξαναπλησιασε! χαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουλίου 2013 #17 Share 16 Ιουλίου 2013 ΣΟΚ που θα επαθε με το νερο το γατι!! Αυριο πιστευω να προλαβω να βγαλω φωτος που ειναι οι φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 16 Ιουλίου 2013 Author #18 Share 16 Ιουλίου 2013 εγώ θέλω και με το ενυδρείο και με το γατί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος