audiodrum 14 Ιουλίου 2013 #1 Share 14 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ αν δεν είσαστε στη θάλασσα που εύχομαι να είσαστε θα ήθελα την γνώμη σας στα 110 λίτρα μου με βαλεσινεριες ,cambobes ,anoubies συνγκατικει και το ancistrus μου μου ξεθαβει συνέχεια τις ρίζες απ την βαλεσινερια και πιθανόν το βράδυ την πέφτει στην anubia (καθως εχω παρατηρησει τρυπες στα φυλα της)ενώ λοιπών έχει μέρει να παει να κρυφτεί όπως ρίζες και σημεία χωρίς φως μέσα στο ενυδρειο παει εκεί ειδικά την βαλεσινερια την έχει τσακισει συνεχώς την ξαναθαβω και πάλι τα ίδια .τι να κάνω να τον δώσω δε θέλω!να προσθέσω εδώ ότι το ενυδρειο έχει άμμο!ευχαριστω πολύ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Ιουλίου 2013 #2 Share 14 Ιουλίου 2013 Δοκίμασες να την βάλεις σε άλλο σημείο του ενυδρείου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 14 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 14 Ιουλίου 2013 Ξέρεις τι γίνεται την συγκεκριμένη την είχα σε ποιο παλιό ενυδρειο έχει μεγαλωσει παρά πολύ και τα παράκλαδια της έχουν κάνει φοβερό αποτέλεσμα ο μπαγασας παει στο κύριος φυτό το ποιο μεγάλο αν κοψω το συγκεκριμένο τα υπόλοιπα δεν θα έχουν προβλημα?ευχαριστω φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Ιουλίου 2013 #4 Share 14 Ιουλίου 2013 Επειδή το συγκεκριμένο φυτό πολλαπλασιάζεται με δρομείς, αν έχουν αναπτυχθεί αρκετά τα "παρακλάδια" μπορείς να κόψεις γύρω γύρω το κυρίως φυτό. Αν είναι όμως τόσο ανεπτυγμένο το ριζικό του σύστημα που θα κάνεις "χαμό" μέσα στο ενυδρείο, δεν θα το πρότεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 14 Ιουλίου 2013 Author #5 Share 14 Ιουλίου 2013 Δυστυχώς είναι το δεύτερο που λες ,τώρα που θα γυρίσω η κύριος ρίζα θα ειναι εκτός άμμου !αν έβαζαν κάποια πετρουλα η κάποια βότσαλα ποταμισια που έχω πάνω απ τη ρίζα θα γινόταν δουλειά?επισης δεν τον έχω δει αλλά πρέπει να τρώει την anubia το έχω δει σε άλλο θέμα εδώ στο φόρουμ.αν δεν γίνεται τίποτα θα τον δώσω τι να κάνω,ευχαριστώ και πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Ιουλίου 2013 #6 Share 14 Ιουλίου 2013 Δυστυχώς είναι το δεύτερο που λες ,τώρα που θα γυρίσω η κύριος ρίζα θα ειναι εκτός άμμου !αν έβαζαν κάποια πετρουλα η κάποια βότσαλα ποταμισια που έχω πάνω απ τη ρίζα θα γινόταν δουλειά?επισης δεν τον έχω δει αλλά πρέπει να τρώει την anubia το έχω δει σε άλλο θέμα εδώ στο φόρουμ.αν δεν γίνεται τίποτα θα τον δώσω τι να κάνω,ευχαριστώ και πάλι! Κάνε μια προσπάθεια και ενημέρωσε για τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιουλίου 2013 #7 Share 14 Ιουλίου 2013 Βγαλε τον ανσιστρους γιατι αλλιως δεν θα ησυχασεις..αν δοκιμασε την ανουμπια τοτε ξεχνα την,θα συνεχισει να την τρωει μεχρι να μη μεινει τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 17 Ιουλίου 2013 Author #8 Share 17 Ιουλίου 2013 καλησπερα guys οπως λεω και ποιο πανω εβαλα βοτσαλα πανω απο της ριζες τις βαλεσινεριας για μην τις σκαβει . πρως το παρων το καταφερα αλλα και παλη εχει κανει την ζημια του (δεν φταει ο κακομοιρης) μου χει φαει και την anubia! αν φυγει τα χαλασμενα φυλλα μπορει να επανελθουν η πρεπει να τα κοψω?επισεις και η βαλεσσινερια επειδη ειχε ξεθαψει τις ριζες εχει αρχισει να μου κιτρινιζει κατω κατω!! απο λιπασματα εχω το flourish iron seachem και απο ταμπλετες ferrotabs jbl, δεν εχω co2! λιπασμα βαζω 1 φορα την εβδομαδα! ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Ιουλίου 2013 #9 Share 17 Ιουλίου 2013 Τα φύλλα καλύτερα να τα κόψεις. Η valisneria και οι anubias, είναι αρκετά σκληρά και ανθεκτικά φυτά, εγώ δεν θα έβαζα κάποιο λίπασμα, ούτε ταμπλέτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 17 Ιουλίου 2013 Author #10 Share 17 Ιουλίου 2013 καλως!! ευχαριστω πολυ και καλο ξημερωμα!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Ιουλίου 2013 #11 Share 18 Ιουλίου 2013 Καλημέρα. Ρε παιδιά εμένα ο ansistrus δεν τις πειράζει καθόλου... ούτε την valisneria ούτε την anubia... Μάλλον αδιαφορεί...κάνει τις βόλτες του, εξαφανίζει τυχών άλγες από πάνω τους και τίποτα περισσότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιουλίου 2013 #12 Share 18 Ιουλίου 2013 Καλημέρα. Ρε παιδιά εμένα ο ansistrus δεν τις πειράζει καθόλου... ούτε την valisneria ούτε την anubia... Μάλλον αδιαφορεί...κάνει τις βόλτες του, εξαφανίζει τυχών άλγες από πάνω τους και τίποτα περισσότερο... Και να ευχεσαι να συνεχισει ετσι γιατι αν την δοκιμασει τοτε δεν τον σταματα τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Ιουλίου 2013 #13 Share 18 Ιουλίου 2013 Εύχομαι εύχομαι.... να μείνει αγγελάκι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 18 Ιουλίου 2013 Author #14 Share 18 Ιουλίου 2013 τι να πω επεσα στην περιπτωση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 19 Ιουλίου 2013 #15 Share 19 Ιουλίου 2013 Φιλε μου καλησπερα! Γιατι δεν δοκιμαζεις καμια φετα απο αγγουρι. Να συνηθειση σε αυτο και κατα διαστηματα μπορεις να του ριχνεις ταμπετες φυτικες μηπως και σου αφησει τα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος