giannisss 14 Ιουλίου 2013 #1 Share 14 Ιουλίου 2013 Πολλές φορές βλέπουμε νέους να ψάχνουν-με πόσο θα στοιχίσει το θαλασσινό του ενυδρείο ανεξαρτήτως των λίτρων , μιλώντας πάντα για κόστος αγοράς και κόστος συντήρησης .... το θεμα οργανισμων που θα μπουν στο ενυδρειο ειναι υποκειμενικο θεμα αλλα και η επιλογή μηχανημάτων οποτε σκεφτηκα οτι θα ηταν χρησιμο για πολλους να δουν απο ηδη ενεργα μελη το κοστος ενος ενυδρειου θαλασσινου ωστε να παρουν μια ιδεα.... οποτε οποιος θελει ας μας ενημερωσει για το ποσο του εχει στοιχίσει η στοιχίζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 14 Ιουλίου 2013 Author #2 Share 14 Ιουλίου 2013 (edited) εγω προσωπικα εχω: 120 λίτρα ενυδρείο-reef - χωρις sump skimmer : 190 ευρω κυκλοφορητες : 50 ευρω ενυδρείο-βαση : 100 ευρω βραχος 10 κιλα ζωντανος : 50 ευρω ανεμιστηρακια : 15 ευρω οσμωση : 60 ευρω αραγωνιτης : 40 ευρω φιλτρο : 70 ευρω συνολο : 575 ευρω κοστος συντήρησης /μήνα: 10 ευρω αλατι το κοστος στην ΔΕΗ σχεδον καθολου διαφορα σε ρευμα με φωτιστικο τ5 50 watt συνολο περιπου 15-20 ευρω ολα μαζί Έγινε επεξεργασία 14 Ιουλίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 14 Ιουλίου 2013 #3 Share 14 Ιουλίου 2013 Ωραίο πόστ γιαννη νομίζω καλύτερα θα ήταν να λέγαμε μάρκες-μοντέλα θα βοηθούσε κ άλλο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 14 Ιουλίου 2013 Author #4 Share 14 Ιουλίου 2013 Ωραίο πόστ γιαννη νομίζω καλύτερα θα ήταν να λέγαμε μάρκες-μοντέλα θα βοηθούσε κ άλλο...... εχεις δικιο ! σκιμμερ : deltec mce 300 κυκλοφορητες: sun sun 3000 x2 ενυδρειο : carffour βαση σετ με το ενυδρειο οσμωση water waves φιλτρο eheim 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος