Δίας 13 Ιουλίου 2013 #1 Share 13 Ιουλίου 2013 Άφωνοι έμειναν οι επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα λίγο έξω από το Kruger National Park στη Νότια Αφρική όταν είδαν να καταφθάνει πάνω τους μια αγέλη από αφρικανικές αντιλόπες. Διαβαστε παρακατω και δειτε το βιντεο,αγνοωντας την υστερικια που ακουγεται http://www.knf.gr/%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Ιουλίου 2013 #2 Share 13 Ιουλίου 2013 Πεεεες μου ποσο ψηλα σηκωνοντουσαν στον αερα οταν περναγαν το δρομο!!!επαθα πλακα!! Λυπηθηκε η ψυχη μου αυτη που επεσε στο αυτοκινητο...ευτυχως γλυτωσε απ'οτι φανηκε! Σκληρη η φυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Ιουλίου 2013 #3 Share 13 Ιουλίου 2013 Τι λες τώρα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Ιουλίου 2013 #4 Share 13 Ιουλίου 2013 Ωραίο βίντεο. Το μόνο που με χάλασε ήταν η παρουσία των ανθρώπων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 13 Ιουλίου 2013 #5 Share 13 Ιουλίου 2013 Δυστυχως η ανθρωπινη παρουσια παντου και παντα Η αντιλοπη που τραυμαστικε εχει παει στον παραδεισο τωρα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Ιουλίου 2013 Author #6 Share 13 Ιουλίου 2013 Δυστυχως η ανθρωπινη παρουσια παντου και παντα Η αντιλοπη που τραυμαστικε εχει παει στον παραδεισο τωρα......... Στο στομαχι του τσιταχ πηγε ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 13 Ιουλίου 2013 #7 Share 13 Ιουλίου 2013 φοβερο βιντεο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 14 Ιουλίου 2013 #8 Share 14 Ιουλίου 2013 Πεεεες μου ποσο ψηλα σηκωνοντουσαν στον αερα οταν περναγαν το δρομο!!!επαθα πλακα!! Λυπηθηκε η ψυχη μου αυτη που επεσε στο αυτοκινητο...ευτυχως γλυτωσε απ'οτι φανηκε! Σκληρη η φυση. πιο σκληρο το αυτοκινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Ιουλίου 2013 #9 Share 14 Ιουλίου 2013 η καμερα κατεγραψε κατι που στη φυση ειναι απολυτα φυσιολογικο και καθημερινο η παραφωνια ειναι ξανα ο ανθρωπος,τελεια φυση η οποια δεν κοντραρετε,μπραβο Στρατο ωραιο βιντεο.οι γατοπαρδοι πεινανε πολυ τρομερο ζωντανο οπως και η αντιλοπη που εαν δεν ειχε εμποδιο μαλλον θα γλιτωνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Ιουλίου 2013 #10 Share 14 Ιουλίου 2013 πιο σκληρο το αυτοκινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος