aquajimmy 12 Ιουλίου 2013 #1 Share 12 Ιουλίου 2013 (edited) Μηπως τα ΠΜ εχουν καποιο προβλημα???? οταν μου ρχεται πμ ουτε αλλαζει χρωμα το πμ μου!!! Γινεται με τα ΠΜς αν κοιταχτει αυτο παρακαλω??? Η αν ειναι ευκολο όταν εχεις οτιδηποτε νεο ΠΜ να γίνεται κοκκινο πανω δεξια στα μηνυματα , γιατι ολο δεχομαι πμς αλλα αν δεν κατσω να τα ψαξω ολα τα μηνυματα ένα ένα δεν μπορω να καταλαβω απο ποιον μου χει έρθει Έγινε επεξεργασία 12 Ιουλίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 12 Ιουλίου 2013 #2 Share 12 Ιουλίου 2013 Τις ρυθμήσεις του προφίλ σου τις έχεις κοιτάξει, είναι σωστές??? Πήγαινε δίπλα από το κουμπί της αποσύνδεσης που λέει το nickname σου, το πατάς και πας "Οι ρυθμίσεις μου--> επιλογές ειδοποιήσεων(αριστερή στήλη, πρότελευταία επιλογή) --> Προσωπικά Μηνύματα" κλικάρεις το κουτάκι δίπλα "Προσωπικά Μηνύματα" και κλικάρεις και τις τρείς επιλογές που σου δείχνω στην φωτό παρακάτω και τότε πρέπει να εμφανίζετε αυτό που ζητάς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 14 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 14 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ είχες δίκαιο Ολλα ήταν ανενεργά για κάποιο λόγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 14 Ιουλίου 2013 #4 Share 14 Ιουλίου 2013 Τίποτα, να είσαι καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος