kostas21 12 Ιουλίου 2013 #1 Share 12 Ιουλίου 2013 (edited) εχω τεσερα αγγελοψαρα μικρα τεσσερισ γαριδες και θελω να βαλω και ενα ακομα ειδος ψαριου αλλα δεν ξερω πιο γιατι παντου μου λενε διαφορετικα πραγματα και το ενιδριο μου ειναι 80 λτ εχω μεσα δυο ξυλα και 4 φυτα τι ειδοσ μπορω να βαλω Έγινε επεξεργασία 12 Ιουλίου 2013 - Mr_Zoo Μεταφορά στην σωστή κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Ιουλίου 2013 #2 Share 12 Ιουλίου 2013 (edited) Καλως ηρθες. Τα αγγελοψαρα ειναι σμηνοψαρα και η μινιμουμ ομαδα που προτεινεται για αποφυγη προβληματων ειναι 7-8 ατομα. Ενυδρειο μινιμουμ διαστασεων 120(μηκος)χ50(πλατος)χ60(υψος) για 7-8 ενηλικα ψαρια (περισσοτερα ψαρια μεγαλυτερο ενυδρειο) Οι γαριδες θα γινουν κατα 99% μεζες (σου αφηνω και 1 % γιατι εχουν δει και δει τα ματια μας θαυματα) Αλλη λυση ειναι η διατηρηση ενος μονο ζευγους (οχι απλα ενα αρσενικο και ενα θηλυκο, αλλα ζευγος πραγματικο) σε ενυδρειο μινιμουμ 60χ50χ60. Το μεγαλο υψος στο ενυδρειο (καθαρο υψος νερο >50-55 εκ) ειναι απαραιτητο για αυτα τα ψαρια. Φυσικα αυτη η προταση ειναι για αναπαραγωγες οπου εκει χρειαζονται κι αλλα μετα. Δεν ειναι και οτι καλυτερο και ομορφοτερο το θεαμα με μονιμη διατηρηση σε τοσο μικρο ενυδρειο. Λυσε το θεμα αυτο και βλεπουμε και για συγκατοικους. Έγινε επεξεργασία 12 Ιουλίου 2013 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 13 Ιουλίου 2013 #3 Share 13 Ιουλίου 2013 Φίλε θα συμφωνήσω με τον δέλτα, βάλε αγγελία για τα ψαράκια γιατί σε τόσο μικρό ενυδρείο μπορεί και να πάθουν νανισμό... Όσο για τις γαρίδες άμα θες δίνοντας τα σκαλάρια μπορείς να τις κρατήσεις και να κάνεις ένα όμορφο γαριδάδικο... Καλή συνέχεια :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas21 17 Ιουλίου 2013 Author #4 Share 17 Ιουλίου 2013 οι διαστασεις του ειναι 80,40,40 αρα δεν ειναι 80λτ σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 17 Ιουλίου 2013 #5 Share 17 Ιουλίου 2013 ειναι γυρω στα 100 λιτρα καθαρα αλλα οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω το υψος ειναι απαγορευτικο για τα σκαλαρακια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος