Jump to content

Τι Ψαρια Μπορω Να Βαλω Μαζι Με Αγγελοψαρα

Recommended Posts

εχω τεσερα αγγελοψαρα μικρα τεσσερισ γαριδες και θελω να βαλω και ενα ακομα ειδος ψαριου αλλα δεν ξερω πιο γιατι παντου μου λενε διαφορετικα πραγματα και το ενιδριο μου ειναι 80 λτ εχω μεσα δυο ξυλα και 4 φυτα τι ειδοσ μπορω να βαλω

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo
Μεταφορά στην σωστή κατηγορία

Καλως ηρθες.

Τα αγγελοψαρα ειναι σμηνοψαρα και η μινιμουμ ομαδα που προτεινεται για αποφυγη προβληματων ειναι 7-8 ατομα.

Ενυδρειο μινιμουμ διαστασεων 120(μηκος)χ50(πλατος)χ60(υψος) για 7-8 ενηλικα ψαρια (περισσοτερα ψαρια μεγαλυτερο ενυδρειο)

Οι γαριδες θα γινουν κατα 99% μεζες (σου αφηνω και 1 % γιατι εχουν δει και δει τα ματια μας θαυματα)

Αλλη λυση ειναι η διατηρηση ενος μονο ζευγους (οχι απλα ενα αρσενικο και ενα θηλυκο, αλλα ζευγος πραγματικο) σε ενυδρειο μινιμουμ 60χ50χ60.

Το μεγαλο υψος στο ενυδρειο (καθαρο υψος νερο >50-55 εκ) ειναι απαραιτητο για αυτα τα ψαρια.

Φυσικα αυτη η προταση ειναι για αναπαραγωγες οπου εκει χρειαζονται κι αλλα μετα.

Δεν ειναι και οτι καλυτερο και ομορφοτερο το θεαμα με μονιμη διατηρηση σε τοσο μικρο ενυδρειο.

Λυσε το θεμα αυτο και βλεπουμε και για συγκατοικους.

Έγινε επεξεργασία - delta66

Φίλε θα συμφωνήσω με τον δέλτα, βάλε αγγελία για τα ψαράκια γιατί σε τόσο μικρό ενυδρείο μπορεί και να πάθουν νανισμό... Όσο για τις γαρίδες άμα θες δίνοντας τα σκαλάρια μπορείς να τις κρατήσεις και να κάνεις ένα όμορφο γαριδάδικο... Καλή συνέχεια :) :)

ειναι γυρω στα 100 λιτρα καθαρα αλλα οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω το υψος ειναι απαγορευτικο για τα σκαλαρακια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...