antonium98 11 Ιουλίου 2013 #1 Share 11 Ιουλίου 2013 Για σας.Εχω σε ενα 20λτρ ενυδρειο με εναν μονομαχο και θελω να λυψω για δυο βδομαδες.Διαβασα οτι υπαρχουν καποιες ταμπλετες που διαρκουν για 7 ημερες.Ειναι καλες να τις παρω;;Επειδη εχω ατομο το οποιο μπορει να ερχεται μονο μια φορα την εβδομαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Ιουλίου 2013 #2 Share 11 Ιουλίου 2013 Εγώ δεν θα σου πρότεινα να πάρεις ταμπλέτες. Αν λείψεις μόνο μια εβδομάδα, αρκεί να περάσει το άτομο που λες μια φορά να ταΐσει λίγο. Δεν θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα ο μονομάχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Ιουλίου 2013 #3 Share 11 Ιουλίου 2013 Αλλα οταν λεμε λιγο εννουμε λιγο. Οχι να "λυπηθει το κακομοιρο ψαρακι που εχει να φαει μια βδομαδα" και να το σκασει στο φαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 12 Ιουλίου 2013 Author #4 Share 12 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω παιδια αυτο θα κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannhs 12 Ιουλίου 2013 #5 Share 12 Ιουλίου 2013 Αλλα οταν λεμε λιγο εννουμε λιγο. γιατι υπαρχει θεμα μετα απο καποιες μερες που ειναι το ψαρι ατάιστο να παθει κατι... ? δεν μιλαω για να ριξουμε μιση συσκευασια αλλα αν ταιστεί με κανονικη μερίδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιουλίου 2013 #6 Share 12 Ιουλίου 2013 γιατι υπαρχει θεμα μετα απο καποιες μερες που ειναι το ψαρι ατάιστο να παθει κατι... ? δεν μιλαω για να ριξουμε μιση συσκευασια αλλα αν ταιστεί με κανονικη μερίδα? Γιατι αυτοι που δεν εχουν σχεση με ενυδρειο δεν ξερουν ποια ειναι η 'κανονικη΄ μεριδα και συνιθος ριχνουν περισσοτερο και μετα εχουμε προβληματα αμμωνιας. Οταν ειναι να ταισει καποιος ξενος καλο ειναι να εχουμε τις μεριδες ετοιμες απο πριν μεσα σε αλουμινοχαρτα ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα τα ταισει παραπανω απ οτι πρεπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 13 Ιουλίου 2013 #7 Share 13 Ιουλίου 2013 ταμπλετες μην βαλεις το εχω δοκιμασει και ειχα απωλειες..επισης οπως ειπε και ο rastafarian να βαλεις μεριδες και να τον ταιζει γιατι και παλυ ειχα απωλειες οταν εβαλα εναν γνωστο μ να τα ταιζει χωρις να ξερει ποσο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 13 Ιουλίου 2013 Author #8 Share 13 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω αυτο εκανα εχω αφισει μεριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος