Jump to content

Μήπως Ετοιμάζουν Γέννα?

PanaGreco

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Εδω και δύο ημέρες δύο απο τους δίσκους καθαρίζουν ένα κομάτι κάθετης ρίζας. Μήπως ετοιμάζουν γέννα? Αν ναι πότε να την περιμένω?

μειμπι,αν εισαι σιγουρος πως εχεις ζευγαρι μεσα....αλλιως ειναι απλα καψες για αυγα απο τη θυληκια...

μειμπι,αν εισαι σιγουρος πως εχεις ζευγαρι μεσα....αλλιως ειναι απλα καψες για αυγα απο τη θυληκια...

οχι δεν ξέρω το φύλλο. Αρα θα περιμένουμε να δείξει !!!!

Αν υπάρχουν και άλλα ψάρια μέσα παίζει να μη μάθεις ποτέ αν είναι όντως ζευγάρι......

Θα γεννάνε και θα τα τρώνε.

Τελικά γεννήσανε σήμερα αλλά δεν ήμουν σπίτι να δώ ποιό απο τα δύο έκανε τα αβγουλάκια. Τώρα το ''ζευγάρι'' προστατεύει τα αβγά τα αερίζουν και δεν αφήνουν κανένα άλλο ψάρι να πλησιάσει.

Και τα πειστήρια

Μπαβο σου φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς η χαρά δεν κράτησε πολύ. Τα φάγανε όλα τα αβγά. Πάμε για τα επόμενα !!!!

Συγχρητηρια για την γεννα. Δεν πειραζει που τα εχασες, θα ερθουν αλλα . Εχω χασει την μπαλα ομως με τα ενυδρεια σου, ουτε και ξερω πια τι εχεις και τι δεν εχεις! :P

Μην σε στεναχωρεί που τα φάγανε. Είναι σύνηθες στις πρώτες γέννες. Ουσιαστικά εκπαιδεύονται μόνα τους.

Θα μάθουν και θα τα κρατάνε.

Αν την επόμενη φορά δεις ουρίτσες θα ξέρεις πως έχεις γόνιμο ζευγάρι και όχι θυλυκά με κάψες που λέεο ο Klaz οπότε απο κει και μετά πράτεις ανάλογα.

Πάντως να ξέρεις πως είναι αδύνατο να κρατήσεις μικρά σε κοινόβιο ενυδρείο. Χρειάζεσαι γεννήστρα αν σκέφτεσαι την αναπαραγωγή.

Καλή συνέχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...