Jump to content

Aquazone Μια Οικογενεια!

Recommended Posts

Είμαι περήφανος που είμαι μέλος του aquazone!ενα φόρουμ με καταπληκτικους ανθρώπους που ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν οποιονδήποτε έχει αναγκη!ανταλλαγές απόψεων και με τεραστια ποικιλία θεμάτων για το αγαπημένο μας χόμπυ!προσωπικά για μένα είναι το καλυτερο ελληνικό φόρουμ!είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να γνωρίζουμε ατομα με καρδιά!ατομα που μπορει να μην έχουν τα απαραίτητα για τους εαυτούς τους αλλά και αυτά που έχουν θα τα μοιραστούν με εναν συνάνθρωπο τους!θέλω να ευχαριστησω τα παιδιά που με βοηθάνε σε μια κακή περίοδο που διανυω!ευχομαι κάποια στιγμη να καταφέρω να τους το ανταποδωσω!και μην ξεχνάτε..Σε κάποια δυσκολία που περνάς δεν είναι παντα απαραιτητα τα χρήματα η μια δωρεά η κάτι υλικό!ενας καλός λογος όπως μην το βάζεις κάτω ή πάλεψε το είναι η καλύτερη βοήθεια που θα μπορούσε κανεις να ζητήσει!ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ!εύχομαι όλοι να έχετε εναν τέτοιο ανθρωπο!αυτήν την στιγμη παρόλο κάποιον δυσκολιών είμαι ευτυχισμένος που έχω την οικογένεια μου,φιλους,και το πιστεύετε η όχι, ο τροπος που μου μιλησανε μερικοί τους έκανε δικούς μου ανθρώπους!Να στε όλοι καλά!

Χριστόφορος

Έγινε επεξεργασία - GuppyMaster
  • Like 2

Φιλε μου αυτα τα οποία λες είναι πολύ συγκινητικά και τιμούν τους πάντες....απο τα παιδια που ξεκίνησαν αυτο το φόρουμ μεχρι και το τελευταίο μελος που γράφτηκε σήμερα!

Αυτό που είπες "ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ"....ειναι πολύ σημαντικό γιατί κανείς δεν μπορεί μόνος του να κανει

οσα μπορούμε όλοι μαζί.

Χριστοφορε να είσαι καλά κ εσυ!

• Like 1

φιλε μου εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις ... το aquazone αποτελειται απο πολλα παιδια τα οποια ειναι καλοπροαιετα και γενικα ολοι εχουν την καλοσυνη να βοηθησουν ... χαιρομαι που γνωρισα πολλα ατομα απο εδω μεσα μιας και δεν ειναι κατι απροσωπο το ΑΖ αλλα εχει την δικη του προσωπικοτητα ....

μεσα απο το φορουμ εχω δεχθει και εγω μεγαλη βοηθεια υλικη και μη ,απο ατομα τα οποια δεν ειχαν καποιο κερδος ... ευχομαι και εγω με την σειρα μου να μπορω καποια στιγμη να ανταποδώσω και κοραλλια και βοηθεια και τα παντα !! :bigemo_harabe_net-64:

• Like 1

H ιδέα από την ημέρα της δημιουργίας του ΑΖ με πρωτεργάτες όλα εκείνα τα παιδιά που είχαν το όραμα να μοιράσουν πληροφορίες και γνώσεις δεν πάει χαμένη !!!

Όλοι εμείς, συντονιστές και μέλη συνεχίζουμε, εξελίσσουμε και κρατάμε αυτή την πρώτη ιδέα..

Xτες ήταν άλλοι, σήμερα κάποιοι άλλοι και αύριο θα πάρουν την σκυτάλη νέα άτομα, αλλά όποιοι και να είναι στο ΑΖ, ένας σκοπός υπάρχει.... η βοήθεια και αλληλοβοήθεια των μελών, είτε σε θεωρητικό, είτε σε πρακτικό επίπεδο.

ΑΖ family !!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...