Mr_Zoo 8 Ιουλίου 2013 #1 Share 8 Ιουλίου 2013 (edited) Το καλοκαιράκι ήρθε, με τις ζέστες και τα μπάνια του. Οι περισσότεροι, έχουμε το μυαλό μας στις καλοκαιρινές διακοπές και στην απόδραση από την μεγαλούπολη.... Όσοι όμως ακόμα δεν έχουμε φύγει, και δεν θα είμαστε παραλία για βουτιές το Σάββατο, δεν πρέπει να μείνουμε μόνη κλεισμένοι στα σπίτια μας....Γι αυτό θα πάμε όλοι μαζί για το καθιερωμένο καλοκαιρινό μας καφεδο-μπυρο-ουζάκι..... Σας περιμένουμε όλους κατά τα γνωστά στις 13-07 στο καφέ OSTRIA από τις 6 ΜΜ και μετά (Να έχει πέσει λίγο η ζέστη και να έχουμε το θαλασσινό αεράκι να μας δροσίζει...) Περισσότερες πληροφορίες για το μέρος και τον τρόπο προσέλευσης εδώ Υ.Γ Όσα μέλη δεν έχουν παραλάβει τις μπλούζες τους, θα μπορούν να τις παραλάβουν κατά την διάρκεια της συνάντηση.... Για να βλέπω συμμετοχές.... Έγινε επεξεργασία 8 Ιουλίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουλίου 2013 #2 Share 8 Ιουλίου 2013 παρών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Ιουλίου 2013 #3 Share 8 Ιουλίου 2013 Θα είμαι και εγώ εκεί να σας γνωρίσω και απο κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Ιουλίου 2013 #4 Share 8 Ιουλίου 2013 Μεσα κ εγω! Με τοσο κοσμο στις παραλιες το σκ καλυτερα μπυριτσα με καλη παρεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 8 Ιουλίου 2013 #5 Share 8 Ιουλίου 2013 μεσα και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 8 Ιουλίου 2013 #6 Share 8 Ιουλίου 2013 Συμμετοχή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιουλίου 2013 #7 Share 8 Ιουλίου 2013 μεσα και εγω. Ρε Ηλια;Δεν κανει ζεστη μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 8 Ιουλίου 2013 #8 Share 8 Ιουλίου 2013 μεσα και εγω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 8 Ιουλίου 2013 #9 Share 8 Ιουλίου 2013 (edited) Το καλοκαιράκι ήρθε, με τις ζέστες και τα μπάνια του. Οι περισσότεροι, έχουμε το μυαλό μας στις καλοκαιρινές διακοπές και στην απόδραση από την μεγαλούπολη.... Όσοι όμως ακόμα δεν έχουμε φύγει, και δεν θα είμαστε παραλία για βουτιές το Σάββατο, δεν πρέπει να μείνουμε μόνη κλεισμένοι στα σπίτια μας....Γι αυτό θα πάμε όλοι μαζί για το καθιερωμένο καλοκαιρινό μας καφεδο-μπυρο-ουζάκι..... Σας περιμένουμε όλους κατά τα γνωστά στις 13-07 στο καφέ OSTRIA από τις 6 ΜΜ και μετά (Να έχει πέσει λίγο η ζέστη και να έχουμε το θαλασσινό αεράκι να μας δροσίζει...) Περισσότερες πληροφορίες για το μέρος και τον τρόπο προσέλευσης εδώ Υ.Γ Όσα μέλη δεν έχουν παραλάβει τις μπλούζες τους, θα μπορούν να τις παραλάβουν κατά την διάρκεια της συνάντηση.... Για να βλέπω συμμετοχές.... θα ερθουμε γυμνοι ?? Έγινε επεξεργασία 8 Ιουλίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 8 Ιουλίου 2013 #10 Share 8 Ιουλίου 2013 Ρε Ηλια;Δεν κανει ζεστη μεσα; εχω A/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιουλίου 2013 #11 Share 8 Ιουλίου 2013 εχω A/C. σωραιος ρε.....σωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaperburner 8 Ιουλίου 2013 #12 Share 8 Ιουλίου 2013 Πρώτα ο Θεός αν δεν δουλεύω θα δώσω και εγώ το παρών παλικάρια. Να σας γνωρίσω και να με γνωρίσεται κι εσείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Ιουλίου 2013 #13 Share 8 Ιουλίου 2013 Καλως να μας ερθεις φιλε μου κ εσυ και οσα παιδια εχουν χρονο και διαθεση να πιουμε μια μπυριτσα η' εναν καφε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιουλίου 2013 #14 Share 8 Ιουλίου 2013 Μαλλον θα δοσουμε το παρων μαζι με το φιλο μου τον gante Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Ιουλίου 2013 #15 Share 8 Ιουλίου 2013 Καλά να περάσετε φιλαράκια!!! Χαιρετισμούς από Λευκάδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιουλίου 2013 #16 Share 8 Ιουλίου 2013 Γεια σου Φωταρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 8 Ιουλίου 2013 #17 Share 8 Ιουλίου 2013 Μεσα κ εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουλίου 2013 #18 Share 8 Ιουλίου 2013 Καλά να περάσετε φιλαράκια!!! Χαιρετισμούς από Λευκάδα! Εεεε οχι και θέλουμε πιστια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 8 Ιουλίου 2013 #19 Share 8 Ιουλίου 2013 Παρων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 8 Ιουλίου 2013 #20 Share 8 Ιουλίου 2013 Σας ζηλευω..Καλα να περασετε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 9 Ιουλίου 2013 #21 Share 9 Ιουλίου 2013 Καλά να περάσετε φιλαράκια!!! Χαιρετισμούς από Λευκάδα! λιποτακτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Ιουλίου 2013 Author #22 Share 10 Ιουλίου 2013 Για να βλέπω συμμετοχές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grego1981 10 Ιουλίου 2013 #23 Share 10 Ιουλίου 2013 Καλημέρα σε όλους! Ελπίζω να τα καταφέρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Ιουλίου 2013 #24 Share 10 Ιουλίου 2013 Καλημέρα σε όλους! Ελπίζω να τα καταφέρω! σε περιμένουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Ιουλίου 2013 #25 Share 10 Ιουλίου 2013 λιποτακτη. Πιες 10 μπύρες και για μένα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος