Jump to content

Απο Το Μηδεν!

Recommended Posts

Καλησπέρα!πήρα μια μεγάλη απόφαση!με στήριξαν με τα λογια τους και οι γονεις μου και κάποια παιδιά του φόρουμ και πραγματικα τους ευχαριστώ!Θα προσπαθήσω να κάνω μια νέα ενυδρειακη αρχή!έμεινα μονο με ενα φίλτρο και θερμοστάτη!(σε κακή κατασταση απο το συμβάν)μπήκε και αγγελία που δεν ζητάω για χάρισμα τίποτα γιατί το θεωρώ αγενες!απλα η πληρωμή να γίνει σιγά σιγά!ηταν πρόταση ενος παιδιού του φόρουμ και είπα να κάνω την προσπαθεια!οποτε απο το μηδέν αλλά με ενα μεγαλο θετικό!Ανθρώπους να με στηρίζουν!απο γνωστούς μου έως ατομα που δεν έχουμε ξαναμιλήσει!..

Έγινε επεξεργασία - GuppyMaster

Αντε με το καλό :bigemo_harabe_net-64:

• Like 1

Καλη αρχη!!!!!!!!

Ρίξε μια ματιά στην αποθήκη του ΑΖ και αν σου χρειάζεται κάτι (ότι απέμεινε δηλαδή) μου λες για να βρεθεί τρόπος να τα πάρεις.... όλο και κάπου θα σου χρειαστούν.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=76278

• Like 1

Καλή αρχή πατριώτη. Ολα να σου πανε καλά εύχομαι. Καινούργια αρχή, καινούργια τύχη!

• Like 1

Μπραβο..αυτα ειναι ευχαριστα νεα!

Οι γονεις σου ειναι παραδειγμα προς μιμηση. :bigemo_harabe_net-64:

Αν μπορεις βαλε κ εδω ενα λινκ της αγγελιας ωστε αν καποιο παιδι εχει το χρονο,τη διαθεση και τα

απαραιτητα ,να ξερει τι περιπου χρειαζεσαι.

Η αποθηκη που σου εβαλε το λινκ ο βαγγελης(aiolos)εχει βοηθησει πολυ κοσμο.

παμε γερα!!!!!!!!!! καλη αρχη!

Καλη αρχη φιλε μου!ευχομαι να γινουν ολα οπως τα θες!! :bigemo_harabe_net-64:

Διάβασα την αγγελία σου ρε φίλε αλλα δυστυχώς δε θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω γιατι εγω δε πουλάω τίποτα, τα έχω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ! :) :)

• Like 1

Safar εμείς θα τα πούμε απο κοντά!:D είσαι παιδι απο τα λιγα!

Safar εμείς θα τα πούμε απο κοντά!:D είσαι παιδι απο τα λιγα!

Εχει κι αλλά "παιδιά από τα λίγα" εδώ μέσα και θα δεις που θα σε βοηθήσουν με περισσότερα απο αυτα που θα σου προσφέρω εγω....μήπως γι' αυτο είμαι παιδί απο τα λίγα; Επειδη έχω λίγα να σου προσφέρω; :)

Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να βοηθήσω αλλά δεν τα χαρίζω :)

Σου τα πουλάω όμως 0,20 λεπτα !!!!!!! και σε 78 δόσεις.

Επικοινώνησε μαζί μου για να δείς αν σε ενδιαφέρει κάτι απο αυτά που έχω και μπορώ να διαθέσω.

• Like 1

Εχει κι αλλά "παιδιά από τα λίγα" εδώ μέσα και θα δεις που θα σε βοηθήσουν με περισσότερα απο αυτα που θα σου προσφέρω εγω....μήπως γι' αυτο είμαι παιδί απο τα λίγα; Επειδη έχω λίγα να σου προσφέρω; :)

Χαχα να σαι καλά με έκανες και γελασα!όχι επειδή προσφέρεις λιγα απλα γιατί προσφέρεις;)εύχομαι κάποια στιγμη να ανταποδωσω!

Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να βοηθήσω αλλά δεν τα χαρίζω :)

Σου τα πουλάω όμως 0,20 λεπτα !!!!!!! και σε 78 δόσεις.

Επικοινώνησε μαζί μου για να δείς αν σε ενδιαφέρει κάτι απο αυτά που έχω και μπορώ να διαθέσω.

Φίλε GuppyMatser ευκαιρία!.......με 0,0025 ευρώ τη δόση θα ζοριστείς λίγο αλλα θα αξίζει τον κόπο!

Ελα να μαζευόμαστε σιγά σιγάααααα!!!!!

Αν δεν ειχα και εγω αυτο το σχετικα μικρο προβλημα θα στο εδινα οπως ειναι το ενυδρειο...γιατι θα ειχα αλλο..θα ψαξω λιγο στο ντουλαπακι που εχω καποια πραγματα και θα σε ρωτησω αν θες κατι!για ΧΑΡΙΣΜΑ φυσικα απλα θα πληρωσεις μονο τα εξοδα αποστολης! :)

Έγινε επεξεργασία - Giorgos Kk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...