Jump to content

Καλοσ Σασ Βρηκα

aquajimmy

Recommended Posts

Καλησπέρα λέγομαι Δημήτρης και δουλεύω στο πολεμικό ναυτικό θα έλεγα hobby μου είναι τα ενυδρεία αλλά με τοσες ώρες που ασχολούμαι θα λεγα ειναι μια αγάπη μου ... Ασχολούμαι 5 χρόνια με ενυδρεία χεκίνησα τελειος απτό 0 με ένα απλο μονομάχο και τώρα έχω ένα ενυδρείο 240 λίτρα . Εχω βάλει μερικά φυτά αλλα για να το τελειοποιήσω θέλω να το φυτέψω καλά. Επειδή πλέον μαρέσει να ασχολούμαι σοβαρά με τα ενυδρεία είπα να μπω στην παρέα σας να μοιραστώ γνώσεις μου και εμπειρίες και εγώ να μαθω και απο σάς .

Οποιος θέλει η βοήθεια με κατι η οτιδήποτε ειμαι εδω να βοηθήσω ώσω μπορώ .

Και πάλι γεια σε όλους σας και σας εύχομαι σε ολους σας να πετύχετε τα ενυδρεία που θέλετε να φτιάξετε!!!

PS.

Υπάρχει καποιος σύλλογος για ενυδρειόφιλους??? Ξερετε? ???

Καλως ηρθες Δημητρη!!!!!!!!!!!!!!

Καλως ηρθες!

Ευχαριστώ παιδιά !!! Αντε ελπίζω το επόμενο σάββατο να τα πούμε και απο κοντά :)

Καλως ηρθες καπετανιο :)

Καλως ηρθες στην παρεα ειναι πολυ ευχάριστο να βλέπεις τοσο κεφατους χομπιστες με θέληση να προσφέρουν!

:welcome::bigemo_harabe_net-66:

Καλώς όρισες Δημήτρη

:welcome: .

καλως ορισες φιλε...

Καλώς ήρθες στην παρέα του ΑΖ!!!

Σύλλογος υπήρχε, αλλά δυστυχώς πλέον είναι ανενεργός. Λέγεται Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλλων του Ενυδρείου

Καλώς ήρθες , καλή διαμονή ! :)

Θα κάνω παρουσίαση του ενυδρείοΥ μου ΜΡ το που έχω λίγο χρόνο γιατί τρέχω με την δουλειά :s , ελπίζω ο σύλλογος ΠΑΝΤΟΣ να ξανά λειτουργήσει :)

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

Και σας ευχαριστώ όλους , ήθελα να ρθω το σαββατοκύριακο να τα πούμε και από κοντά αλλά δυστυχώς με.βάλανε βάρδια και δε μπορώ :(

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...