Jump to content

Back In Business.

Κωστας Τ

Recommended Posts

Θα μπορούσες να περιμένεις να βρεις ένα ψάρι όσο πιο στρωμένο γίνεται.

Για αυτό είπα ότι βιάστηκες.

Δεν σου κάνω κριτική γιατί το έχω κάνει και εγώ και το έχω πληρώσει.

Πήρες ένα καλό μάθημα όμως για την επόμενη φορά.

δεν ειναι θεμα κριτικης.καλα κανεις και το επισημενεις μιας και φανταζομαι πως τα θεματα τα διαβαζουν

και πιο νεοι χομπιστες και ετσι θα μπορεσουν να αποφυγουν τις κακοτοπιες.

οσο για το μαθημα :bigemo_harabe_net-55: το εμαθα καλα.

• Απαντήσεις 266
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κρίμα ρε Κώστα αλλα δεν πειράζει εσυ να είσαι καλα....ο ενθουσιασμός καμία φορα μας κάνει να κάνουμε βιαστικές κινήσεις κ λάθη...κ εγω ακομα τρέχω να μάζεψω λάθη που έκανα στην αρχη...απο την άλλη απεκτησες εμπειρία κ συνεχιζεις...πάντως δεν σε φοβαμαι σιγα σιγα θα τα καταφέρεις.... Κ όσο αφορά αυτο που είπες ότι βιαστικές να πάρεις ψαρια χωρίς να μείνουν στο μαγαζι όλοι την έχουμε πατησει.....

Που να 'μαι Κωστη μμ, εδω στα περιξ....

Πλακα κανω για τα χρυσοψαρα, πολυ ευκολα για σενα, εσυ θελεις προκλησεις φιλε μμ, εμενα απ την αλλη να μου ληπουν, πρεπει να "μαζεβομαι" σιγα σιγα.... :-)

Κωστα μου ειναι λογικο να στεναχωριεσαι αλλα δυστυχως αυτα ειναι στο προγραμμα φιλε!

Απο αυτα τα λαθη-καταστασεις ερχονται οι εμπειριες και τα μαθηματα και μας κανουν καλυτερους.

Και εισαι μαγκας που το παραδεχεσαι οτι αυτο σου εγινε μαθημα και μαλιστα το αναφερεις και σε νεους χομπυστες!!!Σε παραδεχομαι :thumbup:

Βγαλε βρε το σεντονι να βλεπεις τον "ζωγραφο" να πλατσουριζει! :D

Το θεμα της καραντινας ειναι μεγαλη συζητηση και μπορει να πετυχει υπο προυποθεσεις.

Την εχω δοκιμασει δις και δεν ειμαι υπερ για πολλους λογους,τουλαχιστον για τα ψαρια(προσωπικη-ταπεινη αποψη).

Για αρχη ομως κανε αυτο που ειπες...να μην παιρνεις σχεδον ποτε ψαρι "φρεσκιας" εισαγωγης αλλα να τα αφηνεις λιγο καιρο

και αφου το παρατηρεις καλα καλα! ;)

Ασε να περασει λιγος καιρος και περιμενουμε την επομενη προσθηκη ;)

Φιλε μου,απο μια εμπειρια σε FO απο το 1994 εως το 2004

και εχοντας φαει ουκ ολιγες πατατες απο ''επαγγελματιες'',

η γνωμη μου ειναι οτι εκτος του θα πρεπει το ψαρι να μην ειναι φρεσκιας εισαγωγης,

πρεπει να ξερεις και απο που ειναι η εισαγωγη.

εχω ακουσει πολλα απο το πως πιανονται μεχρι και σε τι κατασταση ερχονται.

οι καλοι επαγγελματιες ''ακουγονται'' μεταξυ μας οπως και οι κακοι!

απλα εγω εμπιστευομαι καποιον,ομως με μια κοκκινη καρτα στο τσεπακι μου ετοιμη!

ΥΓ.επισης δεν διαλεγουμε το φθινοτερο.

χωρις παρεξηγησεις..αποψη μου λεω!

Κρίμα ρε Κώστα αλλα δεν πειράζει εσυ να είσαι καλα....ο ενθουσιασμός καμία φορα μας κάνει να κάνουμε βιαστικές κινήσεις κ λάθη...κ εγω ακομα τρέχω να μάζεψω λάθη που έκανα στην αρχη...απο την άλλη απεκτησες εμπειρία κ συνεχιζεις...πάντως δεν σε φοβαμαι σιγα σιγα θα τα καταφέρεις.... Κ όσο αφορά αυτο που είπες ότι βιαστικές να πάρεις ψαρια χωρίς να μείνουν στο μαγαζι όλοι την έχουμε πατησει.....

Αντωνη ολοι εχουμε κανει και κανουμε λαθη.το θεμα ειναι να μαθαινουμε απο αυτα.

Που να 'μαι Κωστη μμ, εδω στα περιξ....

Πλακα κανω για τα χρυσοψαρα, πολυ ευκολα για σενα, εσυ θελεις προκλησεις φιλε μμ, εμενα απ την αλλη να μου ληπουν, πρεπει να "μαζεβομαι" σιγα σιγα.... :-)

Αγγελε καλα να ειμαστε πανω απο ολα και καποια στιγμη αυτο που θελουμε θα γινει.

Κωστα μου ειναι λογικο να στεναχωριεσαι αλλα δυστυχως αυτα ειναι στο προγραμμα φιλε!

Απο αυτα τα λαθη-καταστασεις ερχονται οι εμπειριες και τα μαθηματα και μας κανουν καλυτερους.

Και εισαι μαγκας που το παραδεχεσαι οτι αυτο σου εγινε μαθημα και μαλιστα το αναφερεις και σε νεους χομπυστες!!!Σε παραδεχομαι :thumbup:

Βγαλε βρε το σεντονι να βλεπεις τον "ζωγραφο" να πλατσουριζει! :D

Το θεμα της καραντινας ειναι μεγαλη συζητηση και μπορει να πετυχει υπο προυποθεσεις.

Την εχω δοκιμασει δις και δεν ειμαι υπερ για πολλους λογους,τουλαχιστον για τα ψαρια(προσωπικη-ταπεινη αποψη).

Για αρχη ομως κανε αυτο που ειπες...να μην παιρνεις σχεδον ποτε ψαρι "φρεσκιας" εισαγωγης αλλα να τα αφηνεις λιγο καιρο

και αφου το παρατηρεις καλα καλα! ;)

Ασε να περασει λιγος καιρος και περιμενουμε την επομενη προσθηκη ;)

ευχαριστω φιλε Μιχαλη για τα καλα σου λογια.να σαι καλα.

το σεντονι εφυγε και χαζευω το πικασσο να απολαμβανει τις απλωτες του.ποιος να του το λεγε του μπαγασα οτι θα ειχε πενταρι διαμμερισμα

ολο για τη παρτη του :icon_dance: :icon_dance: .

η επομενη προσθηκη θα αργησει μιας και προεχουν τωρα αλλες υποχρεωσεις.

Φιλε μου,απο μια εμπειρια σε FO απο το 1994 εως το 2004

και εχοντας φαει ουκ ολιγες πατατες απο ''επαγγελματιες'',

η γνωμη μου ειναι οτι εκτος του θα πρεπει το ψαρι να μην ειναι φρεσκιας εισαγωγης,

πρεπει να ξερεις και απο που ειναι η εισαγωγη.

εχω ακουσει πολλα απο το πως πιανονται μεχρι και σε τι κατασταση ερχονται.

οι καλοι επαγγελματιες ''ακουγονται'' μεταξυ μας οπως και οι κακοι!

απλα εγω εμπιστευομαι καποιον,ομως με μια κοκκινη καρτα στο τσεπακι μου ετοιμη!

ΥΓ.επισης δεν διαλεγουμε το φθινοτερο.

χωρις παρεξηγησεις..αποψη μου λεω!

παρεξηγηση δεν υπαρχει.απο οτιδηποτε ποσταρει ο καθενας εχω και εχουμε κερδος ολοι.

να σαι καλα.

Κώστα αν και νωρίς ακόμα, θα γίνει τρομερό FO!

Και ο πικάσο είναι τρελή μούρη!

Καλή συνέχεια Κώστα! :bigemo_harabe_net-64:

καλος ειναι ο ερημος. B) B)

να σαι καλα Παναγιωτη.

Εεεεμ ησουν η τυχη του ζωγραφου...κατι ηξερε που σε διαλεξε! :bigemo_harabe_net-82:

Ελα και μη σε βλεπω ετσι...το ψαρι ειναι πανεμορφο και τυπας!

Μια χαρα θα καλυψει το κενο μεχρι να ερθει η ωρα για τα επομενα φιλε μου!

Αντε και οταν ερθει η ωρα πες μας τι σεφτεσαι να βαλεις :bigemo_harabe_net-134:

Εεεεμ ησουν η τυχη του ζωγραφου...κατι ηξερε που σε διαλεξε! :bigemo_harabe_net-82:

Ελα και μη σε βλεπω ετσι...το ψαρι ειναι πανεμορφο και τυπας!

Μια χαρα θα καλυψει το κενο μεχρι να ερθει η ωρα για τα επομενα φιλε μου!

Αντε και οταν ερθει η ωρα πες μας τι σεφτεσαι να βαλεις :bigemo_harabe_net-134:

περα απο τη πλακα ειναι οντως ομορφο ψαρι με χαρακτηρα.

σκεφτομαι αν τα οικονομικα το επιτρεψουν για κανενα αγγελοψαρο.επισης μου αρεσει και το λιονταρι.

Έγινε επεξεργασία - Κωστας Τ

Κωστή, άστο να στρώσει πρώτα, και σιγά σιγά προσθέτεις ψάρια...

Για αρχή βάλε τα μικρά και αδύναμα, και αργότερα βάλε τα δυνατά και ακριβά ψάρια για ευνόητους λόγους...

Κωστή, άστο να στρώσει πρώτα, και σιγά σιγά προσθέτεις ψάρια...

Για αρχή βάλε τα μικρά και αδύναμα, και αργότερα βάλε τα δυνατά και ακριβά ψάρια για ευνόητους λόγους...

:thumbup: :thumbup:

περα απο τη πλακα ειναι οντως ομορφο ψαρι με χαρακτηρα.

σκεφτομαι αν τα οικονομικα το επιτρεψουν για κανενα αγγελοψαρο.επισης μου αρεσει και το λιονταρι.

Πεθαινω για αγγελοψαρα κωστα....regal,emperor και xanthometopon ειναι τα αγαπημενα μου!

Οντως και το λιονταρι ειναι ομορφο και εντυπωσιακο

Πεθαινω για αγγελοψαρα κωστα....regal,emperor και xanthometopon ειναι τα αγαπημενα μου!

Οντως και το λιονταρι ειναι ομορφο και εντυπωσιακο

Έχω ένα. :bigemo_harabe_net-72:

Βέβαια μεγαλώνει στο sump γιατί δεν αποδείχτηκε καλό παιδί.

Τουλάχιστον πρόλαβα να καμαρώσω την αλλαγή του.

Κώστα μην μασάς αυτά εχει χόμπι εχει τα καλα και κακά εσυ το αγαπάς και στην πορεία θα σε ανταμείψει! υπομονη και χρόνο δώσε!!

Ααα τα αγγελοψαρα μου αρεσουν και μενα(και του γλυκου και της αλμυρας) εχουν τυπο και στυλ....

Και ο πικασο ειναι ωραιος, αλλα τα χρωματα του με χαζευουν :-Ρ

Εεεμ πες του τα φιλε akridas :bigemo_harabe_net-64:

Οντως τα αγγελοψαρα ειναι πολυ ομορφα ψαρακια.

Μακη τι σου εκανε o xanthometopon?Πειραζε κοραλια η' ηταν επιθετικος?

Εεεμ πες του τα φιλε akridas :bigemo_harabe_net-64:

Οντως τα αγγελοψαρα ειναι πολυ ομορφα ψαρακια.

Μακη τι σου εκανε o xanthometopon?Πειραζε κοραλια η' ηταν επιθετικος?

Επιθετικός στα άλλα ψάρια δεν ήταν.

Αν τον ενοχλούσαν έκανε 2-3 φορές τον θόρυβο που κάνουν τα αγγελοψαρα και άλλαζαν γνώμη.

Άρχισε και έτρωγε τα κοράλλια.

Την αρχή την έκανε όταν έφαγε ολόκληρη αποικία από zoanthus.

Αν θελήσει ο θεός και πάνε όλα καλά και το ενυδρείο γίνει μόνο με sps,τότε ίσως τον βάλω μέσα να δω συμπεριφορά.

Κανα 2 sps που είχα δεν τα πείραξε.

Γι'αυτο σε ρωτησα μακη γιατι εχω δει να τον εχουν σε πολλα ενυδρεια(οπως και αλλα αγγελοψαρα) αλλα ηταν

sps only και καποια clam.

Σου πειραξε και zoanthus???Lps ηξερα πως ειναι τα αγαπημενα "παιχνιδια" τους.

Εξαρταται και απο το ψαρι βεβαια.Ειχα regal που δεν μου πειραξε τιποτα απολυτως σε mixed reef για 1,5 χρονο.

Το επομενο που δοκιμασα μου κατεστρεψε 3 lps μεσα σε 2 εβδομαδες και ενα clam.

2 αυτοκρατορες μικροι που ειχα δοκιμασει τα ιδια.

Παντως γενικοτερα τα αγγελοψαρα(οχι τα dwarf) εχουν πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να πειραξουν sps σε σχεση με τα υπολοιπα κοραλια.

Τεσπα τι να λεμε...εδω ειχα λευκοστερνο που πειραζε ακρο!!! :bigemo_harabe_net-111:

Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες γιατι ειναι πολλες οι φορες που σκεφτομαι να το παω :bigemo_harabe_net-64:

Παντα ειμαι αναμεσα σε αυτο και σε ενα moorish!

Να ρε κωστα....αλλη μια καλη επιλογη...moorish...αλλα να τρωει πριν το παρεις(πολυ βασικο).

Κώστα μην μασάς αυτά εχει χόμπι εχει τα καλα και κακά εσυ το αγαπάς και στην πορεία θα σε ανταμείψει! υπομονη και χρόνο δώσε!!

να σαι καλα Λυκουργο.

Γι'αυτο σε ρωτησα μακη γιατι εχω δει να τον εχουν σε πολλα ενυδρεια(οπως και αλλα αγγελοψαρα) αλλα ηταν

sps only και καποια clam.

Σου πειραξε και zoanthus???Lps ηξερα πως ειναι τα αγαπημενα "παιχνιδια" τους.

Εξαρταται και απο το ψαρι βεβαια.Ειχα regal που δεν μου πειραξε τιποτα απολυτως σε mixed reef για 1,5 χρονο.

Το επομενο που δοκιμασα μου κατεστρεψε 3 lps μεσα σε 2 εβδομαδες και ενα clam.

2 αυτοκρατορες μικροι που ειχα δοκιμασει τα ιδια.

Παντως γενικοτερα τα αγγελοψαρα(οχι τα dwarf) εχουν πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να πειραξουν sps σε σχεση με τα υπολοιπα κοραλια.

Τεσπα τι να λεμε...εδω ειχα λευκοστερνο που πειραζε ακρο!!! :bigemo_harabe_net-111:

Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες γιατι ειναι πολλες οι φορες που σκεφτομαι να το παω :bigemo_harabe_net-64:

Παντα ειμαι αναμεσα σε αυτο και σε ενα moorish!

Να ρε κωστα....αλλη μια καλη επιλογη...moorish...αλλα να τρωει πριν το παρεις(πολυ βασικο).

ειχα πετυχει σε γειτονικο μαγαζι αυτοκρατορα και ξανθομετωπο σε μεγαλο μεγεθος και καλη τιμη αλλα δυστυχως το ενυδρειο εστρωνε

και δεν μπορεσα να παρω τουλαχιστον ενα απο τα δυο.οταν ημουν ετοιμος φυσικα ειχαν δωθει.

Μιχαλη,τη μερα που πηρα τον ιαπων ειχε το μαγαζι δυο ιδωλα(θα επαιρνα σιγουρα ενα) που τρωγανε κιολας αλλα δυστυχως ηταν κρατημενα.

Ε εσυ να εισαι καλα και θα ξαναερθουν κωστη!

Με τον ζωγραφο,ενα αγγελοψαρο,ενα ωραιο acanthurus,ενα moorish ισως και κατι ακομα,νομιζω θα εχεις

μια ωραια "ψαροσυμμορια" :bigemo_harabe_net-134:

Ε εσυ να εισαι καλα και θα ξαναερθουν κωστη!

Με τον ζωγραφο,ενα αγγελοψαρο,ενα ωραιο acanthurus,ενα moorish ισως και κατι ακομα,νομιζω θα εχεις

μια ωραια "ψαροσυμμορια" :bigemo_harabe_net-134:

εκτος απο τον πικασσο που υπαρχει στο ενυδρειο,Μιχαλη,στα υπολοιπα ψαρια ημουν πολυ κοντα αλλα δεν εκατσε τιποτα.οποτε οπως λες θα ηταν ετοιμη συμμορια.

δεν πειραζει.παμε για αλλα(ελπιζω).

εκτος απο τον πικασσο που υπαρχει στο ενυδρειο,Μιχαλη,στα υπολοιπα ψαρια ημουν πολυ κοντα αλλα δεν εκατσε τιποτα.οποτε οπως λες θα ηταν ετοιμη συμμορια.

δεν πειραζει.παμε για αλλα(ελπιζω).

Δεν πειράζει.

Καμιά φορά βγαίνει και σε καλό.

Κωστα εναν ξανθομετοπο που ειχα μια φορα γυρω στους 15 ποντους μου διελυσε ενα βραχο με ζοανθους για πλακα και μετα 2 brain και οταν ψωφησε και εμεινε το κουφαρι απο το brain δεν το εβγαλα και πηγαινε σεκαθ στροφη και το δαγκωνε, παρολα που ειχα εφιλιες ανεμονες μανιταρια δεν πειραξε κατι αλλο, το ψαρι παντως τα σπαει.

Λιοντάρι ρεεεεεεε!!Παίζει ένα Αγρίμι αν θες σε κοντινό μαγαζί εδώ στα μέρη μου,XXL!!!Σφύρα και θα κανονίσω να σου φτιάξω τιμούλα special!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...