Jump to content

Back In Business.

Κωστας Τ

Recommended Posts

ελπιζω ολοψυχα,οπως και για τον καθε χομπιστα,να μην συμβει ποτε αυτο.

+1000

• Απαντήσεις 266
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σου αρεσει ο ψαρις Κωστα?

αν μου αρεσει λεει Νικολα?οντως ολα τα λεφτα.

το μονο που σκεφτομαι ειναι αν θα μου δημιουργησει προβληματα με τα ψαρια που εχω σκοπο να βαλω αργοτερα λογω επιθετικοτητας.

Το ευχομαι κι εγω Κωστα.......για τη ΔΕΗ ακουσατε ομως;

Το ευχομαι κι εγω Κωστα.......για τη ΔΕΗ ακουσατε ομως;

ακουσαμε ακουσαμε :bigemo_harabe_net-99: μου χαλασανε τα ονειραα !!θα βλεπω 500 λιτρα σε βιντεο απο οτι φαινεται ! :bigemo_harabe_net-127::bigemo_harabe_net-74:

αφου ειναι τρελλοι οι ανθρωποι ρε Γιαννη........

μιλαμε για πολυ ρεσυ Στρατο .... αφου τα ανεχομαστε καλα να παθουμε ! :angry:

εμεις ξεφυγαμε την τρελλα και μας εφαγε η μ@λ@κ@α............πιασε το αυγο και κουρευτο δηλαδη!!!!!!!!

Κωστα τι εγινε;Θα βλεφαριασουμε καμια φωτογραφια; :D

Κωστα τι εγινε;Θα βλεφαριασουμε καμια φωτογραφια; :D

καλησπερα Στρατο.

το ψαρι απο τη Παρασκευη κολυμπαει στο ενυδρειο.εχω μεινει εκπληκτος με την προσαρμοστικοτητα του.με το που το εβαλα αρχισε να κυκλοφορει σαν να ηταν χρονια στο ενυδρειο και τρωει κανονικα.

λογω δουλειας(ευτυχως) και νυχτερινων ωραριων(αμαθος) εχω χασει λιγο τη μπαλα.με τη πρωτη ευκαιρια που χαλαρωσει λιγο η κατασταση θα τραβηξω ενα βιντεακι απο τον ψαρη μου.

Αυτα ειναι.....ειμαι σιγουρος οτι θα τον χαρεις φιλαρακι.Και κοιτα να παρεις καλες φωτογραφιες,γιατι ο τυπος ποζαρει απιστευτα :)

Αυτα ειναι.....ειμαι σιγουρος οτι θα τον χαρεις φιλαρακι.Και κοιτα να παρεις καλες φωτογραφιες,γιατι ο τυπος ποζαρει απιστευτα :)

να σαι καλα Στρατο.

οντως μιλαμε για μεγαλο ψωνιο. :D :D.

καλησπερα σε ολους.

βρηκα επιτελους λιγο χρονο να ανεβασω λιγες φωτο απο τον ψαρη μου και μια με μικρο αλλαγες στο στησιμο.δεν καθοταν ο μπαγασας σε ενα σημειο ουτε για λιγο.επεται και ενα βιντεακι καποια στιγμη.

θα ηθελα να ευχαριστησω και δημοσια τον Θαναση(ΤΑΝ) για την εξυπηρετηση που μου εκανε αλλα και τις συμβουλες του,οπως και τον Νικολα(niknik) για οσες ενεργειες εκανε και οσες ηταν διατεθημενος να κανει ακομα για να φτασει το ψαρι στα χερια μου.

να στε καλα παιδια.

tqxb.jpg
wc8w.jpg
8gty.jpg
utbz.jpg
0opd.jpg

καλησπερα σε ολους.

βρηκα επιτελους λιγο χρονο να ανεβασω λιγες φωτο απο τον ψαρη μου και μια με μικρο αλλαγες στο στησιμο.δεν καθοταν ο μπαγασας σε ενα σημειο ουτε για λιγο.επεται και ενα βιντεακι καποια στιγμη.

θα ηθελα να ευχαριστησω και δημοσια τον Θαναση(ΤΑΝ) για την εξυπηρετηση που μου εκανε αλλα και τις συμβουλες του,οπως και τον Νικολα(niknik) για οσες ενεργειες εκανε και οσες ηταν διατεθημενος να κανει ακομα για να φτασει το ψαρι στα χερια μου.

να στε καλα παιδια.

tqxb.jpg

wc8w.jpg

8gty.jpg

utbz.jpg

0opd.jpg

δεν εκανα τιποτα φιλαρακι να τον χαιρεσε τον μαγκα και φαινετε οτι γουσταρει το φακο :) :)

Μπραβο στα παιδια.....ειναι κουκλος κωτσαρι να το χαιρεσαι!!!Εχει μια ομορφη......ασχημια επανω του...... :bigemo_harabe_net-74:

κωστα να το χαίρεσαι το ζωντανό ειναι υπέροχο οπως και η δουλειά που εχεις ξεκινήσει και κανεις μπράβο σου!!!

ποποπο ενας ψαρακας !! Κωσταρα να τον χαιρεσαι ειναι πανεμορφος .... ευχομαι να γινει τεραστιος !!!! απο τα ποιο ομορφα ψαρια .... να σου ζησει και το ματακι το χρειαζεται οπως και δηποτε !

xxx.jpg

καλησπερα.

ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και ευχομαι οτι καλυτερο για τα ενυδρεια ολων σας.

ο ψαρης την ακουσε λιγο με τη θερμοκρασια να φτανει στους 29(νωχελικος,δεν ετρωγε) αλλα μετα την τοποθετηση ανεμιστηρων η θερμοκρασια επεσε στους 27

και τωρα εχει ανακαμψει.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...