Jump to content

Back In Business.

Κωστας Τ

Recommended Posts

Κώστα ότι καλύτερο φίλε σου εύχομαι....δυστυχώς είμαστε μακριά κ δεν μπορω να βοηθήσω στο κουβαλημα......

να σαι καλα Αντωνη.οτι καλυτερο και για το δικο σου.δεν πειραζει ρε φιλε,αρκει και που το λες.

Καλή αρχή φίλος....

ευχαριστω Γρηγορη.

Μπραβο κωστα μου,καλή αρχη φιλε!! :bigemo_harabe_net-146:

Εχω ενα προαίσθημα οτι αυτο το ενυδρείο θα το χαρεις για πολυ καιρό! :D

Ενας θεός ξέρει τι "μαντεψιες" έκαναν οι περίοικοι για το τι θα κάνεις με το νερο που μάζευες!! :hysterical::hysterical:

να σαι καλα φιλε Μιχαλη.

μακαρι να μπορεσω να το διατηρησω και να φτασει σε ενα καλο επιπεδο.

εχεις δικιο για τους περιοικους.επρεπε να γραψω σε μια ταμπελα ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΣ ΨΑΡΟΚΑΜΜΕΝΟΣ αλλα δεν νομιζω να καταλαβαιναν και τιποτα :bigemo_harabe_net-111:

Έγινε επεξεργασία - Κωστας Τ

• Απαντήσεις 266
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ειμαι σιγουρος οτι θα το φτασεις σε ενα τρομερο επιπεδο κωστα,οχι απλα ενα καλο!

Θα γινει απο τα πιο ομορφα FO :bigemo_harabe_net-64:

Εμενα κατι γιαγιαδες που με εβλεπαν να παιρνω νερο απο μια παραλια στην αναβυσσο με ρωτησαν

αν εχω αδεια να μαζευω νερο και επειδη μου το ειπε με υφος(μεσα στην κουραση μου να κουβαλησω 6 γεματα 30λιτρα

μπετονια-ειχα γινει σαν τον σταλονε) της ειπα πως ειμαι απο το δημο και παιρνουμε δειγμα για να βρουμε ποιος κατουραει!

Φυσικα καταλαβαμε μετα οτι εκανε ο ενας πλακα στον αλλο και πιασαμε καμποση ωρα συζητηση για το ενυδρειο!

Παραλιγο να τις βαλω στο χομπι! :hysterical:

Ειμαι σιγουρος οτι θα το φτασεις σε ενα τρομερο επιπεδο κωστα,οχι απλα ενα καλο!

Εμενα κατι γιαγιαδες που με εβλεπαν να παιρνω νερο απο μια παραλια στην αναβυσσο με ρωτησαν

αν εχω αδεια να μαζευω νερο και επειδη μου το ειπε με υφος(μεσα στην κουραση μου να κουβαλησω 6 γεματα 30λιτρα

μπετονια-ειχα γινει σαν τον σταλονε) της ειπα πως ειμαι απο το δημο και παιρνουμε δειγμα για να βρουμε ποιος κατουραει!

Φυσικα καταλαβαμε μετα οτι εκανε ο ενας πλακα στον αλλο και πιασαμε καμποση ωρα συζητηση για το ενυδρειο!

:bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

:lmao::hysterical::thumbup:

:bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

καλα δεν υπαρχει αυτο το σκηνικο.που το σκεφτηκες αυτο με το δημο ρε θηριο?τρομερη ατακα-απαντηση.

καλησπερα σε ολους.

στο ενυδρειο προσθεθηκε αλλος ενας 5000αρης κινεζος,βλεπω οτι υπαρχει κυκλοφορια παντου,οποτε ειμαι οκ για την ωρα.

το Σαββατο που μας περασε μπηκε νερο και εριξα και αμμωνια για να βρουν τροφη τα βακτηρια που θα εριχνα.

η αμμωνια εφτασε αναμεσα απο 1,5 και 2.εριξα εχθες η συνιστωμενη πρωτη

δοση για πρωτη φορα(seachem stability) και σημερα τη μιση οπως και για τις επομενες εξι μερες συμφωνα με τις οδηγιες.

.περισσοτερο για να περασει η ωρα εκανα ενα τεστ αμμωνιας σιγουρος οτι δεν θα υπηρχε πτωση της αμμωνιας.προς μεγαλη μου εκπληξη η αμμωνια ειχε υποχωρησει.λεω ας κανω και ενα τεστ νιτρικων και οντως εχω μετρισιμα νιτρικα.με τα ιδια τεστ ειχα κανει τεστ την πρωτη μερα που μπηκε το νερο για να εχω μετρο συγκρησης οπου ολα ηταν 0.ειναι δυνατον να προχωραει τοσο γρηγορα ο κυκλος?παιζει καποιο ρολο το ζωντανο θαλασσινο νερο?

αν ειναι ετσι σε κανα δυο μερες θα ειμαι αμμωνια-νιτρωδη 0.

και οχι τιποτα αλλο,τουλαχιστον να προλαβαινα τον αυτοκρατορα που εχω δει σε ενα μαγαζι και μου ετρεχαν τα σαλια.τον οποιο παρολο που ειμουν διατεθημενος να προπληρωσω με τη προυποθεση να το παρω μολις στρωσει το ενυδρειο,δεν μου τον κραταγαν για ευνοητους λογους.

βεβαια ισως ειναι πολυ νωρις για τετοιο ψαρι αλλα δεν ξερω να ειχα αυτοσυγκρατηση να μην το παρω αν ειχε ηδη <<στρωσει>> υο ενυδρειο

Φίλε Κώστα μην βιάζεσαι.....όλα θα γίνουν...αφου ξέρεις εσυ καλύτερα απο εμένα αυτα τα πράγματα θέλουν φεεεεεεεταααα....άντε με το καλο να δούμε κ φωτο.....

Απο κυκλοφορια τωρα πιστευω πως εισαι μια χαρα φιλε! :bigemo_harabe_net-64:

Για τα υπολοιπα,τα παντα θα στα δειξουν οι μετρησεις κωστα μου.

Χαιρομαι που εχεις αρχισει ηδη να βαζεις στο ματι ψαρακια :)

Ο αυτοκρατορας ειναι απιστευτο ψαρι!

Αν και καλο θα ειναι να βαλεις και σιγα σιγα τα απαραιτητα σαλιγκαρια κτλ ωστε να σε βοηθησουν,ειδικα τωρα στην

αρχη με διατομικη που θα βγει και γενικοτερα τις αλγες ;)

Φίλε Κώστα μην βιάζεσαι.....όλα θα γίνουν...αφου ξέρεις εσυ καλύτερα απο εμένα αυτα τα πράγματα θέλουν φεεεεεεεταααα....άντε με το καλο να δούμε κ φωτο.....

δεν βιαζομαι Αντωνη μιας και ξερω πως ειναι μεγαλο το ρισκο αλλα καμμια φορα παρασυρεσε απο την ομορφια(και τη τιμη) ενος ψαριου.

οτι μπει στο ενυδρειο εννοειτε θα υπαρξουν και οι αναλογες φωτο.

Απο κυκλοφορια τωρα πιστευω πως εισαι μια χαρα φιλε! :bigemo_harabe_net-64:

Για τα υπολοιπα,τα παντα θα στα δειξουν οι μετρησεις κωστα μου.

Χαιρομαι που εχεις αρχισει ηδη να βαζεις στο ματι ψαρακια :)

Ο αυτοκρατορας ειναι απιστευτο ψαρι!

Αν και καλο θα ειναι να βαλεις και σιγα σιγα τα απαραιτητα σαλιγκαρια κτλ ωστε να σε βοηθησουν,ειδικα τωρα στην

αρχη με διατομικη που θα βγει και γενικοτερα τις αλγες ;)

Μιχαλη δεν φαινεται να υπαρχει νεκρο σημειο στο ενυδρειο.

οντως η αυτου εξοχοτης ειναι ενα φανταστικο ψαρι.

σιγουρα,οπως λες,πρεπει να μπουν και καποια σαλιγκαρια.

αντε να δουμε.

Ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει κωτσαρι.....το μαγικο ταξιδι στην θαλασσα δεν συγκρινεται με τιποτα!!!!

Κωστα η "κρατηση" που εχεις κανει ειναι ολα τα λεφτα :)

Ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει κωτσαρι.....το μαγικο ταξιδι στην θαλασσα δεν συγκρινεται με τιποτα!!!!

να σαι καλα Κωστη.ευχαριστω φιλε μου.

Κωστα η "κρατηση" που εχεις κανει ειναι ολα τα λεφτα :)

να σαι καλα Στρατο.

χαιρομαι που εγκρινεις την επιλογη(αλλωστε το ειχες προτεινει κιολας),οποτε μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι μια καλη επιλογη.

μεσα στην εβδομαδα το ενυδρειο θα ειναι οκ.μεγαλη αλλαγη με φρεσκο νερακι και ετοιμος.ανυπομονω να τον δω να σουλατσαρει.

Κωστα ειναι ολα τα λεφτα σου λεω.Μου εχει δαγκωσει και τον αγκωνα ο κερατας καποιες μερες πριν που ξενοιαστα ειχα ακουμπησει στο ενυδρειο.

:bigemo_harabe_net-74:

Κωστα ειναι ολα τα λεφτα σου λεω.Μου εχει δαγκωσει και τον αγκωνα ο κερατας καποιες μερες πριν που ξενοιαστα ειχα ακουμπησει στο ενυδρειο.

:bigemo_harabe_net-74:

:bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: .

ελπιζω αν χρειαστει να βαλω χερι μεσα στο ενυδρειο να μην μετραω τα δακτυλα μου μετα. :D

Χαχα προσεχε τον ειναι ζοηρουλης και ατακτουλης

κωστα πρέπει να δεις το βίντεο που έχω απο την κράτηση σου είχα το δάχτυλο μέσα και με είχε κατασπαράξει! ειναι αστέρι ο τύπος!

καλα Στρατο ο ψαρις ειναι δυναμη σαν μπουλντοκ κανει ,σε βλεπω να στηνες ενυδρειο μονο για αυτο το ψαρι,το ξερω ειμαι βεβαιος, :)

Πωωωω τελικα αυτο το ψαρακι εχει δοκιμασει στρατο και λυκουργο!!! :hysterical::hysterical:

Κωστα ειναι οντως τεραστια μορφη το ψαρι!

Αντε με το καλο να μπει στο υπερσπιτι που του εχεις φτιαξει!

Πως παμε απο τιμες?ξαναμετρησες?

Λύσε μου μια απορία...πως θα κάνεις δουλειές στο ενυδρειο; :D :D

Αααα και μια καλή λύση για αυτούς που βάζουν τα χέρια στο νερό συνέχεια...:D :D :D

κωστα πρέπει να δεις το βίντεο που έχω απο την κράτηση σου είχα το δάχτυλο μέσα και με είχε κατασπαράξει! ειναι αστέρι ο τύπος!

το ειδα το βιντεο και δεν κρατιεμαι Λυκουργο.

Μιλαμε για μεγαααααλο τσογλανο :D

επιτελους αποκτησα οπτικη επαφη με το ψαρι μου :D :D .

πολυ τσαμπουκας ο τυπος.τωρα που το ειδα ανυπομονω ακομα περισσοτερο να μπει στο ενυδρειο.

να σαι καλα φιλε Στρατο που δεν θα κοιμαμαι τα βραδυα μεχρι να ετοιμαστει το ενυδρειο.μου αναψες φωτιες. :D :D

καλα Στρατο ο ψαρις ειναι δυναμη σαν μπουλντοκ κανει ,σε βλεπω να στηνες ενυδρειο μονο για αυτο το ψαρι,το ξερω ειμαι βεβαιος, :)

λες?λες?

Πωωωω τελικα αυτο το ψαρακι εχει δοκιμασει στρατο και λυκουργο!!! :hysterical::hysterical:

Κωστα ειναι οντως τεραστια μορφη το ψαρι!

Αντε με το καλο να μπει στο υπερσπιτι που του εχεις φτιαξει!

Πως παμε απο τιμες?ξαναμετρησες?

να σαι καλα Μιιχαλη.δεν μπορει θα δοκιμασει και λιγο απο Κωστα. :D

η αμμωνια εχει μηδενισει,εχω νιτρικα αρκετα αλλα τα νιτρωδη ειναι ακομα ανεβασμενα.

Λύσε μου μια απορία...πως θα κάνεις δουλειές στο ενυδρειο; :D :D Αααα και μια καλή λύση για αυτούς που βάζουν τα χέρια στο νερό συνέχεια... :D :D :D

οτι πρεπει για εμενα δηλαδη γιατι αλλιως δεν το βλεπω να αφηνα το ενυδρειο στην ησυχια του. :D :D

να στησω ενυδρειο;κι αλλο;εδω μαλλον θα παει βολτα κι αυτο που εχω..........

να στησω ενυδρειο;κι αλλο;εδω μαλλον θα παει βολτα κι αυτο που εχω..........

ελπιζω ολοψυχα,οπως και για τον καθε χομπιστα,να μην συμβει ποτε αυτο.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...