Δίας 5 Ιουλίου 2013 #26 Share 5 Ιουλίου 2013 Βαλτο Κωστα και δε θα το μετανοιωσεις.Θα εχεις ενα κουταβι μεσα στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Ιουλίου 2013 Author #27 Share 5 Ιουλίου 2013 εχω δει βιντεακια στο youtube Στατο.κατοικιδιο κανονικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιουλίου 2013 #28 Share 5 Ιουλίου 2013 μεχρι τοτε και επειδη τα αποθημενα πρεπει να γινονται πραξη ελα να σου δωσω μια εφυλια δωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 5 Ιουλίου 2013 #29 Share 5 Ιουλίου 2013 Κωστα μην ξεχασεις και ενα lion !! :bigemo_harabe_net-65: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Ιουλίου 2013 Author #30 Share 5 Ιουλίου 2013 Κωστα μην ξεχασεις και ενα lion !! :bigemo_harabe_net-65: και αυτο πολυ ιδιαιτερο ψαρι.ευγε παιδι μου Γιαννη. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Ιουλίου 2013 Author #31 Share 5 Ιουλίου 2013 μεχρι τοτε και επειδη τα αποθημενα πρεπει να γινονται πραξη ελα να σου δωσω μια εφυλια δωρο εισαι καλος φιλος Νικολα και καθε φορα το αποδυκνειεις. :bowdown:. να σαι καλα για τη προσφορα σου αλλα λεω να το ξεκινησω με non-reefsafe ψαρια και θα ειναι αμαρτια να γινει μεζες. ξερεις τι θελω απο εσενα.το συνδυασμο για να πετυχω το μπλε που θα βαψω την πλατη :bleh: . καλα θα τα πουμε και τηλεφωνικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιουλίου 2013 #32 Share 5 Ιουλίου 2013 εισαι καλος φιλος Νικολα και καθε φορα το αποδυκνειεις. :bowdown:. να σαι καλα για τη προσφορα σου αλλα λεω να το ξεκινησω με non-reefsafe ψαρια και θα ειναι αμαρτια να γινει μεζες. ξερεις τι θελω απο εσενα.το συνδυασμο για να πετυχω το μπλε που θα βαψω την πλατη :bleh: . καλα θα τα πουμε και τηλεφωνικος. οτι θες φιλε παρε τηλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιουλίου 2013 #33 Share 5 Ιουλίου 2013 Ρε τα trigger δαγκώνουν,και τα λιοντάρια τσιμπάνε!Ανώμαλος είσαι;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Ιουλίου 2013 Author #34 Share 5 Ιουλίου 2013 Ρε τα trigger δαγκώνουν,και τα λιοντάρια τσιμπάνε!Ανώμαλος είσαι;;;; ειναι ο μοναδικος τροπος να μην ξαναβαλω χερια μεσα στο ενυδρειο μιας και καθε τρεις και λιγο ολο και κατι σκαλιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιουλίου 2013 #35 Share 5 Ιουλίου 2013 Πάντως πλάκα στην πλάκα τα trigger δαγκώνουν καλά.....αν στραβώσει κόβει κομμάτι!γι'αυτό πάρε λαβίδα για ότι χρειαστεί!Εκτός κι αν είσαι λίγο μαζόχα!!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιουλίου 2013 #36 Share 5 Ιουλίου 2013 Εμένα με δαγκώνει το damsel και σκιάζομαι!Φαντάσου να μου την δώσει trigger! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Ιουλίου 2013 Author #37 Share 5 Ιουλίου 2013 Πάντως πλάκα στην πλάκα τα trigger δαγκώνουν καλά.....αν στραβώσει κόβει κομμάτι!γι'αυτό πάρε λαβίδα για ότι χρειαστεί!Εκτός κι αν είσαι λίγο μαζόχα!!! :P ειπαμε ρε συ ολοι οι θαλασσινοι ειμαστε λιγο μαζοχες αλλα οχι και ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιουλίου 2013 #38 Share 5 Ιουλίου 2013 εχω ψαρια να σου πω κωστα ,θα παθεις ζημια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 5 Ιουλίου 2013 #39 Share 5 Ιουλίου 2013 (edited) εισαι καλος φιλος Νικολα και καθε φορα το αποδυκνειεις. :bowdown:. να σαι καλα για τη προσφορα σου αλλα λεω να το ξεκινησω με non-reefsafe ψαρια και θα ειναι αμαρτια να γινει μεζες. ξερεις τι θελω απο εσενα.το συνδυασμο για να πετυχω το μπλε που θα βαψω την πλατη :bleh: . καλα θα τα πουμε και τηλεφωνικος. το βασικό μπλέ της vivechrom απο praktiker...2 κουτάκια μισόκιλα και είσαι έτοιμος Έγινε επεξεργασία 5 Ιουλίου 2013 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 6 Ιουλίου 2013 #40 Share 6 Ιουλίου 2013 (edited) το βασικό μπλέ της vivechrom απο praktiker...2 κουτάκια μισόκιλα και είσαι έτοιμος αυτο κανει και σε πλαστικες επιφανειες ?? ( σκεφτομαι για το σκιμμερ επειδη ειναι κρεμαστο και ειναι στο σαλονι ) σορρυ Κωστα που χαλαω το θεμα !! Έγινε επεξεργασία 6 Ιουλίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 6 Ιουλίου 2013 #41 Share 6 Ιουλίου 2013 Όσο δεν είναι τέλειο για γυαλί,άλλο τόσο για πλαστικό.Αν το γρατσουνίσεις καλά θα φευγει.Και όταν το βγάλεις για καθαρισμα ίσως σου χαλάει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Ιουλίου 2013 #42 Share 6 Ιουλίου 2013 Κωστα δεν υποσχομαι για καφε γιατι ειμαι αλλοπροσαλος στα ραντεβου μμ, αλλα αμα χρειαστης κατι αολα σφυρα κλευτθκα και εφτασα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιουλίου 2013 #43 Share 7 Ιουλίου 2013 εχω δει βιντεακια στο youtube Στατο.κατοικιδιο κανονικο. Ριξε μια ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Ιουλίου 2013 #44 Share 7 Ιουλίου 2013 πεεεεες μου γιατι βαζεις τετοια βιντεακια....δεν κανει φιλε μου...δεν κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιουλίου 2013 #45 Share 7 Ιουλίου 2013 πεεεεες μου γιατι βαζεις τετοια βιντεακια....δεν κανει φιλε μου...δεν κανει γιατι μωρε μωρε μωρεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;; :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Ιουλίου 2013 #46 Share 7 Ιουλίου 2013 .....χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 7 Ιουλίου 2013 Author #47 Share 7 Ιουλίου 2013 Ριξε μια ματια Στρατο θα αρχισω να κανω προπονηση χαιδεματος οποτε να ειμαι ετοιμος.μονο μην με δαγκασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 7 Ιουλίου 2013 Author #48 Share 7 Ιουλίου 2013 Κωστα δεν υποσχομαι για καφε γιατι ειμαι αλλοπροσαλος στα ραντεβου μμ, αλλα αμα χρειαστης κατι αολα σφυρα κλευτθκα και εφτασα.... να σαι καλα ρε φιλε.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 7 Ιουλίου 2013 Author #49 Share 7 Ιουλίου 2013 καλησπερα σε ολους. σημερα εκανα λιγη δουλεια με το ενυδρειο.αδειασε απο τον παλιο διακοσμο και βαφτηκε η πλατη. full black bare bottom with black background.φανταζομαι καποιος θα πανυγηριζει.ονοματα δεν λεμε. τελος το βαψιμο με και χωρις φως. εντος εβδομαδας θα μπει ο αραγονιτης,θα στηθει ο βραχος και καποια στιγμη κουβαλημα 400λιτρων απο τη θαλασσα.θα με φανε οι δρομοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιουλίου 2013 #50 Share 7 Ιουλίου 2013 μπραβο Κωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts