sensei1980 4 Ιουλίου 2013 #1 Share 4 Ιουλίου 2013 εχω στο ενυδρείο μου 160 λιτρων το παραπάνω φιλτρο της.Το θέμα μου είναι ότι περιέχει μόνο ένα απλό σφουγγάρι και τίποτε άλλο. πήρα σακουλάκι μακαρόνι που να χωράει μέσα , φύλλα άνθρακα , και υαλοβάμβακα άλλης μάρκας.όλα θα μπούνε με λίγο κόψιμο με ψαλίδι. να το κάνω τώρα η να περιμένω λίγο διότι το ενυδρείο μου λειτουργεί 3 βδομάδες? έκανα καλά που τα πήρα η δεν χρειαζόταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 4 Ιουλίου 2013 #2 Share 4 Ιουλίου 2013 (edited) κοβεις το υπαρχων σφουγγαρι τοσο οσο να κραταει τα χοντρα,συμπληρωνεις στο υπολοιπο μινι σιποραξ,σιποραξ η substrat pro eheim οτι εχεις παρει και εισαι οκ.τον ανθρακα τον βαζουμε μετα απο θεραπεια να τραβηξει το φαρμακο που εχει μεινει η για να βοηθησει την διαυγεια του νερου.τι ψαρακια εχεις μεσα; πως το εστρωσες το φιλτρο; Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2013 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιουλίου 2013 #3 Share 4 Ιουλίου 2013 κοβεις το υπαρχων σφουγγαρι τοσο οσο να κραταει τα χοντρα,συμπληρωνεις στο υπολοιπο μινι σιποραξ,σιποραξ η substrat pro eheim οτι εχεις παρει και εισαι οκ.τον ανθρακα τον βαζουμε μετα απο θεραπεια να τραβηξει το φαρμακο που εχει μεινει η για να βοηθησει την διαυγεια του νερου.τι ψαρακια εχεις μεσα; πως το εστρωσες το φιλτρο; Άψογος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος