Jump to content

Παράπονο Ενός Επαρχιώτη.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Το θεμα των αγγελιών μέσα στο forum έχει βοηθήσει πολλούς συνχομπίστες κατα καιρούς (και εμενα φυσικά) μιας και αγοράζουν/προμηθεύονται ενυδρειακά και οχι μόνο, σε πολυ χαμηλές τιμές ή ακόμα και χωρίς χρήματα αφού πολλοί τα χαρίζουν. Προσωπικά κάποιες φορές ενδιαφέρθηκα για αγορά φυτών απο κάποια μέλη. Βρίσκομαι στα Γρεβενά και αναγκαστικά θα πρέπει να γινεται αποστολή των φυτών και όχι συνάντηση και παραλαβή με εκείνον που τα διαθέτει. Έχω αγοράσει λοιπόν μια δυο φορές κλαδέματα (ευχαριστω τους συγκεκριμένους συνχομπίστες για αυτο) αλλα ακόμα δυο φορές μου έχει τύχει να κανονίζουμε μεταξύ μας την ποσότητα, τον τροπο πληρωμής/καταβολής του ποσού αλλα τελικά ποτέ δεν είχα νέα των ανθρώπων αυτών για την αποστολή. Μετά απο μήνυμά μου προκειμένου να μάθω για ποιο λόγο σταμάτησαν μαζί μου την επικοινωνία ή αν άλλαξε κάτι αφού τα είχαμε κανονίσει όλα και απλα περίμενα τα φυτά, διαπίστωνα ότι τα είχαν διαθέσει ήδη σε άλλους χομπίστας επειδή ήταν στην ιδια πόλη. Μάλιστα ο ένας μου είπε "αποφάσισα να μη τα στείλω τελικά μακριά και τα έχω δώσει αλλού" χωρίς ωστόσο να με ενημερώσει για να ξέρω να πάρω απο κάπου αλλού. Φυσικά και θα αποφασίσει εκείνος πως θα τα διαθέσει και μάλιστα πόλλοι το γράφουν στην αγγελία τους και καλα κάνουν αλλα η φράση "αποστολές σε όλη την Ελλάδα" καλο ειναι να αποφεύγονται οταν δε μπορούμε να το κάνουμε. Καλώς η κακώς ζούμε πολλοί στην επαρχία και ελλείψη καταστημάτων pet shop σε πολλές περιοχές, οι αγγελίες μας βοηθάνε πολυ. Βοηθείστε μας λοιπόν οταν θα χρειαστούμε κάτι. Τα μεταφορικά άλλωστε δικά μας ειναι, αλλιώς ας το ξεκόψετε απο την αρχή σε ποστ μέσα στην αγγελία ότι δε στέλνετε αλλού και ειναι φυσικά κατανοητό κάτι τέτοιο. Αυτα τα γράφω με αφορμή μια τελευταία παραγγελία φυτών που μου έλειπαν και τα περίμενα πως και πως. Ολα είχαν κανονιστει, αριθμός λογαριασμου μου είχε δοθεί και ευτυχώς δεν είχα βάλει τα χρήματα οταν έμαθα ότι φυτά δεν υπήρχαν τελικά επειδή τπηρχε άλλος ενδιαφερόμενος "πιο κοντά". Μπορεί και να γκρινιάζω τσάμπα αλλα ένιωσα για μια ακόμη φορά "αδικημένος επαρχιώτης"! Ευχαριστώ.

Σε κατανοω απολυτα φιλε μου,Αρκετοι δεν μπορουν να καταλαβουν την σημασια για μας που εχει και το παραμικρο εξαρτημα η φυτο,αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα,

Ειμαι συμφωνος στο να βοηθαμε παιδια απο επαρχια,

Το εχω κανει αρκετες φορες με κοστος ταλαιπωρια δικια μου αλλα ευχαριστηση και ικανοποιηση οταν φτασει το πακετο στον προορισμο του, σε ενα φιλο που ξερω οτι εκει που βρισκεται ειναι δυσκολο να βρει αυτο που ψαχνει

Το καλυερο για μενα ειναι να να ξηγηθει απ την αρχη ο πωλητης οτι αν δεν βρεθει σε 3 μερες π.χ. απ την περιοχη μου σου το στελνω,

η να γραψει αποστολες δεν γινονται

Και ο πωλητης καμμια φορα την βολη του κοιταει

Σίγουρα τη βολή του κοιτάει αλλα μη κανονίζεις αποστολές και κάνεις τον άλλο να περιμένει χωρίς να τον ενημερώσεις για κάποια αλλαγη ρε φίλε. Εγω να φανταστείς περίμενα τα φυτα με τέτοια ανυπομονησία που ακόμα και χώρο είχα ανοίξει στο ενυδρειο για να τα υποδεχθω. Χθες μου έστειλε μήνυμα ένας συμφορουμιτης και μου λέει "ρε φίλε μήπως έχεις φυτά να μου χαρίσεις και apple snails;" Σε πληροφορώ ότι την ιδια μέρα έκανα 60 χιλιόμετρα απο το σπίτι μου μέχρι το ΚΤΕΛ που είχε δρομολόγιο μέχρι τη συγκεκριμένη πόλη και του έβαλα και ενα ψαράκι επιπλέον που του είπα ότι έχω για δώσιμο και ενδιαφέρθηκε γι' αυτό. Τα έξοδα αποστολής δικά μου και χρήματα δεν έδωσε αφού ποτέ δε του ζήτησα. Δε λέω λοιπόν να κάνουν κάτι τέτοιο αλλα τουλάχιστον ας βοηθήσουν στέλνοντας ΚΑΙ στην επαρχία ή τουλάχιστον να τηρούν αυτή τη φράση που αναγράφουν στον τίτλο του θέματος "Αποστολές σε όλη την Ελλάδα".

Εισαι σε ολα σωστος και κυριος στην εκφραση σου και στον τροπο που παρουσιαζεις το προβλημα φιλε μου Απο εμενα respect

+1

Εισαι σε ολα σωστος και κυριος στην εκφραση σου και στον τροπο που παρουσιαζεις το προβλημα φιλε μου Απο εμενα respect

+1000

Και μη ξεχναμε οπως υπαρχουν "κακοι" πωλητες υπαρχουν και "κακοι" αγοραστες. ;)

Αυτό εννοείται delta66, το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις (άσχετο...... πατησα πανω σε μια πατέντα σου για ψύξη και εγινε "κάτσε καλα").

Εδώ θα ήθελα να πω ότι το παράπονο πραγματικά βγήκε απο μέσα μου και σε καμία περίπτωση δεν το εξέφρασα με σκοπό να αρχίσουν οι προσφορές για χάρισμα ή πώληση φυτών προς εμένα. Ηδη έχω δεχθεί προσωπικά μηνύματα απο φίλους που προσφέρθηκαν να με εξυπηρετήσουν και σίγουρα δεν το έκαναν για να αποδείξουν κάτι ή για να "φανούν" στους άλλους γιατι μου έστειλαν προσωπικά μηνύματα και όχι σε κοινή θέα. Επειδή λοιπόν ο σκοπός μου δεν ήταν να προκαλέσω μια σωρεία προσφορών για να κερδίσω "τσάμπα δωράκια", θα αρνηθώ τις ευγενικές και γενναιόδωρες προσφορές τους για λόγους ευθιξίας και ηθικής και μονο. Να είστε σίγουροι πως κάποια στιγμή θα ανοίξω θεμα με τίτλο "Ζητώ να ΑΓΟΡΑΣΩ φυτά" και τότε θα τα πούμε και πάλι. Ευχαριστώ πολυ.

Καλα κανεις και το αναφερεις,μου εχει περασει απο το μυαλο και μενα να το εκφρασω αλλα δεν το εκανα..Ειναι ισως δυσκολο να γινει αντιληπτο καμια φορα ποσο δυσκολο ειναι να ασχοληθεις σοβαρα με το 'σπορ' οταν δεν ειναι ευκολο να βρεις ουτε τα αυτονοητα στην επαρχια..Καμια φορα ζηλευω ,τα κλαδεματα,τις γεννες ακομα και τα ενυδρεια που πωλουνται ,χαριζονται ή ανταλλασονται και δεν μπορω να συμμετεχω..Οταν στο τελος της αγγελιας βλεπω αυτο το 'Αποστολες δεν γινονται'...Βρε παιδια το βαζεις σε ενα κουτακι και το δινεις σε μια κουριερ..αυτο ειναι ολο ..δεν ειναι δα και κοπος,πεστε οτι βοηθατε ενα συγχομπιστα.Αν με εβλεπε κανεις οταν παρελαβα τα apple του Χρηστου απο τα Γιαννιτσα στη Σαμο θα με περναγε για βλαμμενο ,που να ηξερε οτι το να βρεις στη Σαμο ειναι σαν να πιανεις το λοττο..

Καλα κανεις και το αναφερεις,μου εχει περασει απο το μυαλο και μενα να το εκφρασω αλλα δεν το εκανα..Ειναι ισως δυσκολο να γινει αντιληπτο καμια φορα ποσο δυσκολο ειναι να ασχοληθεις σοβαρα με το 'σπορ' οταν δεν ειναι ευκολο να βρεις ουτε τα αυτονοητα στην επαρχια..Καμια φορα ζηλευω ,τα κλαδεματα,τις γεννες ακομα και τα ενυδρεια που πωλουνται ,χαριζονται ή ανταλλασονται και δεν μπορω να συμμετεχω..Οταν στο τελος της αγγελιας βλεπω αυτο το 'Αποστολες δεν γινονται'...Βρε παιδια το βαζεις σε ενα κουτακι και το δινεις σε μια κουριερ..αυτο ειναι ολο ..δεν ειναι δα και κοπος,πεστε οτι βοηθατε ενα συγχομπιστα.Αν με εβλεπε κανεις οταν παρελαβα τα apple του Χρηστου απο τα Γιαννιτσα στη Σαμο θα με περναγε για βλαμμενο ,που να ηξερε οτι το να βρεις στη Σαμο ειναι σαν να πιανεις το λοττο..

Υπαρχουν καποιες καταστασεις τις οποιες μπορει να μην τις ξερουμε,για ποιον λογο δεν μπορει να στειλει ο αλλος στην επαρχια.Εγω ας πουμε δεν ειχα μεταφορικο μεσο στην Αθηνα και εμενα πολυ μακρυα απο τα Κτελ,γι αυτο και εγραφα οτι αποστολες δεν γινονται,αλλος μπορει να μην εχει τον χρονο να τρεξει για να το στειλει.Μη τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι.Το να γραφει καποιος αποστολες παντου και να μην τις κανει,ναι ειναι λαθος,αλλα αυτος που γραφει αποστολες δεν γινονται θα εχει τους λογους του..

Οπως είπα και σε ενα φίλο σε προσωπικό μήνυμα κάνοντας χιούμορ, πρέπει εμείς οι επαρχιωτες να αντεπιτεθούμε. Να σταματήσουμε να αρμέγουμε τα γίδια και τα πρόβατα για να μην έχουν γάλα να πιουν οι πρωτευουσιάνοι χαχαχαχα. Πλάκα πλάκα κι εμένα αυτή η φράση στο τέλος μιασ αγγελιας "αποστολές στην επαρχία δε γίνονται", κάπως μου ακούγεται αλλα σκέψου ότι και ο Αθηναίος για να παει απο σπίτι σε μια ταχυμεταφορική εταιρία κτλ θέλει και κανά μισάωρο δρόμο μέσα σε κίνηση. Εγω μιλάω για εκείνους που σου λένε στην αγγελία ότι στέλνουν σε όλη την Ελλάδα, το κανονίζουν μαζί σου αλλα αλλάζουν γνώμη και σε αφήνουν ξεκρέμαστο με το

************************ χωρίς να σε ενημερώσουν, επειδη τους ζήτησε το ιδιο προιόν, μετά απο σένα κάποιος ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά τους. Σε πουλάνε ρε φίλε, πως να το κάνουμε!

Παρακαλω προσεχουμε τις εκφρασεις μας,διαβαζουν και παιδια!

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Αν έχει κάποιος τη διάθεση να στείλει μπορεί να το κάνει χωρίς να τρέχει στις τεράστιες αποστάσεις των Αθηνών, μπορεί πολύ απλά να καλέσει την εταιρία να το παραλάβει από τον χώρο του..... αλλά όλη η ιστορία είναι και το θέμα συσκευασίας.........

Είναι όμως και το άλλο, κατά πόσο ο αγοραστής είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα μεταφορικά που δεν είναι και λίγα σε ορισμένες περιπτώσεις.

Υπαρχουν καποιες καταστασεις τις οποιες μπορει να μην τις ξερουμε,για ποιον λογο δεν μπορει να στειλει ο αλλος στην επαρχια.Εγω ας πουμε δεν ειχα μεταφορικο μεσο στην Αθηνα και εμενα πολυ μακρυα απο τα Κτελ,γι αυτο και εγραφα οτι αποστολες δεν γινονται,αλλος μπορει να μην εχει τον χρονο να τρεξει για να το στειλει.Μη τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι.Το να γραφει καποιος αποστολες παντου και να μην τις κανει,ναι ειναι λαθος,αλλα αυτος που γραφει αποστολες δεν γινονται θα εχει τους λογους του..

Αυτο ακριβώς εδώ κι εγω. Εσυ Rastafarian μπορεί να μην εξυπηρετείται τους επαρχιωτες με αποστολές αλλα τους έχεις βοηθήσει (και εμένα τελευταία) με τις γνώσεις σου πανω στο χόμπι και τις συμβουλές σου. Πρόσφατα βοηθήσεις κι εμένα στην κατασκευή διαχυτήρα co2 που αποδείχθηκε πολυ καλύτερος απο τη σκάλα που είχα ήδη αγοράσει. Την προσφορα σου λοιπόν στον συνχομπίστα την κάνεις με άλλο τροπο.

Αν έχει κάποιος τη διάθεση να στείλει μπορεί να το κάνει χωρίς να τρέχει στις τεράστιες αποστάσεις των Αθηνών, μπορεί πολύ απλά να καλέσει την εταιρία να το παραλάβει από τον χώρο του..... αλλά όλη η ιστορία είναι και το θέμα συσκευασίας.........

Είναι όμως και το άλλο, κατά πόσο ο αγοραστής είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα μεταφορικά που δεν είναι και λίγα σε ορισμένες περιπτώσεις.

Αυτο το τελευταίο φιλε Αίολε, θα συμφωνηθεί απο την αρχή.... " Φίλε σου τα στέλνω αλλα πληρώνεις τα μεταφορικά όσα ειναι ανάλογα με τον τρόπο αποστολής ΚΤΕΛ, Courier κτλ. Αν τα θέλεις θα πληρώσεις. Εκείνος που χαρίζει το λέει. Εγω τουλάχιστον οταν αγοράζω, αγοράζω. Δε φτάνει που τον βάζω τον άλλο να κλαδευει, θα τον βάλω να πληρώσει να μου τα στείλει κι όλας; γι' αυτο είπα παραπάνω ότι το νόμισμα έχει δυο όψεις. Κακός πωλητής και κακός αγοραστής. Αν υπάρχει συνεννόηση και διάθεση για συνεργασία όλα γίνονται.

Να σταματήσουμε να αρμέγουμε τα γίδια και τα πρόβατα για να μην έχουν γάλα να πιουν οι πρωτευουσιάνοι χαχαχαχα.

Λοιπόν θα κάνουμε μια συμφωνία....

Θα σου βρω ότι φυτά θες (αν και θαλασσινός) και θα τα ανταλλάσσουμε με κατσικίσιο τυρί !!!!

:bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Θα σου βρω ότι φυτά θες (αν και θαλασσινός) και θα τα ανταλλάσσουμε με κατσικίσιο τυρί !!!!

Ok, με ενα 5κιλο τενεκέ πόσα φυτα παίρνω; Θα σου κάνω δώρο και μια προβιά να βάλεις δίπλα στο κρεβάτι σου για να μη πατάς ξυπολητος οταν ξυπνάς το πρωί μέχρι να ντυθεις ..... χαχαχαχαχα!

:hysterical::hysterical::hysterical:

Σαντορινια ντοματακια σου κανουν?Λεγε να αρχιζω να μαζευω :D

προφανως μια αποστολη,ειδικα ζωντανων,εχει δυσκολια και ευθυνη..Απλα θα ηθελα να ξερει αυτος που το κανει οτι ειναι σημαντικο και βοηθαει πραγματικα,οσο για τα μεταφορικα,ουτε λογος εννοειτε..Τωρα ετσι που τα λετε,ανταλλασω και γω συναγριδα τρικιλη φρεσκοκατεψυγμενη με γεννα Tropheus και δωρο ενα κιλο γυαλιστερες :bigemo_harabe_net-74:

3 φυτά το κιλό....... :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

+1000

Εχεις στειλει ζωντανο με door to door?

Ποσο χρονο εκανε να παει πχ Αθηνα - Θεσ/νικη?

Και ποσο κοστισε η ασφαλης συσκευασια για τη μεταφορα αλλα και για το χρονο μεταφορας door to door? (συν η αντικαταβολη αν προκειται περι πωλησης)

Έγινε επεξεργασία - delta66

Καλημέρα σε όλους. Το θεμα των αγγελιών μέσα στο forum έχει βοηθήσει πολλούς συνχομπίστες κατα καιρούς (και εμενα φυσικά) μιας και αγοράζουν/προμηθεύονται ενυδρειακά και οχι μόνο, σε πολυ χαμηλές τιμές ή ακόμα και χωρίς χρήματα αφού πολλοί τα χαρίζουν. Προσωπικά κάποιες φορές ενδιαφέρθηκα για αγορά φυτών απο κάποια μέλη. Βρίσκομαι στα Γρεβενά και αναγκαστικά θα πρέπει να γινεται αποστολή των φυτών και όχι συνάντηση και παραλαβή με εκείνον που τα διαθέτει. Έχω αγοράσει λοιπόν μια δυο φορές κλαδέματα (ευχαριστω τους συγκεκριμένους συνχομπίστες για αυτο) αλλα ακόμα δυο φορές μου έχει τύχει να κανονίζουμε μεταξύ μας την ποσότητα, τον τροπο πληρωμής/καταβολής του ποσού αλλα τελικά ποτέ δεν είχα νέα των ανθρώπων αυτών για την αποστολή. Μετά απο μήνυμά μου προκειμένου να μάθω για ποιο λόγο σταμάτησαν μαζί μου την επικοινωνία ή αν άλλαξε κάτι αφού τα είχαμε κανονίσει όλα και απλα περίμενα τα φυτά, διαπίστωνα ότι τα είχαν διαθέσει ήδη σε άλλους χομπίστας επειδή ήταν στην ιδια πόλη. Μάλιστα ο ένας μου είπε "αποφάσισα να μη τα στείλω τελικά μακριά και τα έχω δώσει αλλού" χωρίς ωστόσο να με ενημερώσει για να ξέρω να πάρω απο κάπου αλλού. Φυσικά και θα αποφασίσει εκείνος πως θα τα διαθέσει και μάλιστα πόλλοι το γράφουν στην αγγελία τους και καλα κάνουν αλλα η φράση "αποστολές σε όλη την Ελλάδα" καλο ειναι να αποφεύγονται οταν δε μπορούμε να το κάνουμε. Καλώς η κακώς ζούμε πολλοί στην επαρχία και ελλείψη καταστημάτων pet shop σε πολλές περιοχές, οι αγγελίες μας βοηθάνε πολυ. Βοηθείστε μας λοιπόν οταν θα χρειαστούμε κάτι. Τα μεταφορικά άλλωστε δικά μας ειναι, αλλιώς ας το ξεκόψετε απο την αρχή σε ποστ μέσα στην αγγελία ότι δε στέλνετε αλλού και ειναι φυσικά κατανοητό κάτι τέτοιο. Αυτα τα γράφω με αφορμή μια τελευταία παραγγελία φυτών που μου έλειπαν και τα περίμενα πως και πως. Ολα είχαν κανονιστει, αριθμός λογαριασμου μου είχε δοθεί και ευτυχώς δεν είχα βάλει τα χρήματα οταν έμαθα ότι φυτά δεν υπήρχαν τελικά επειδή τπηρχε άλλος ενδιαφερόμενος "πιο κοντά". Μπορεί και να γκρινιάζω τσάμπα αλλα ένιωσα για μια ακόμη φορά "αδικημένος επαρχιώτης"! Ευχαριστώ.

:bowdown: :bowdown: +11111111111111111111 Σωστος !!!!!!!!!

Oλα καλα και ωραια, και καταλαβαινω το πνευμα στο οποιο γραφει ο συγγραφεας αυτο το θεμα.

Θελω ομως να σας διηγηθω συντομα και την αλλη οψη του νομισματος.

Πριν καποιο καιρο, μου ζητησε καποιος απο επαρχια να του στειλλω 12 μικρα ancistrus απο τις γεννες που εχω στο ενυδρειο τους.

Ευγενεστατος, κατανοουσε τον κοπο και την φροντιδα που ειχα ριξει, και με παρακαλεσε να του στειλλω, γιατι τα βρισκουν στην πολη του στα 10 ευρω το ενα.

Εξηγησα οτι εχω βαλει και αγγελια, και τα πουλαω 2 ευρω το ενα, επειδη ηθελε πολλα, θα του εκανα και καλυτερη τιμη και θα τα αφηνα 1.5.

Δεν ειχε προβλημα, συμφωνησε προθυμα, ειπα οτι θα μαθω τα της αποστολης και θα επανελθω, γιατι δεν το ειχε ξανακανει, να του στειλλει καποιος χομπιστας πραγματα.

Επειδη ειχε πιασει ζεστη και δεν ηθελα να ταλαιπωρηθουν τα ψαρακια μια ολοκληρη μερα με courier, θα τα εστελνα με πλοιο.

Εψαξα να βρω ειδη για την συσκευασια, και πραγματι κατεβηκα Πειραια, αφησα το αυτοκινητο στου δ....λου την μαννα, περπατησα αλλο τοσο μεσα στο λιμανι (και με προβλημα μηνισκου) μεχρι την προβλητα του πλοιου, εκοψα μια φορτωτικη 15 ευρω (τοσο μου ζητησαν), και εστειλλα και μηνυμα οτι τα εστειλλα.

Εδω να πω οτι εγω δεν ζητησα να μου κανει καταθεση πριν, γιατι δεν μπορουσαν να μου πουν το κοστος του ναυλου απο πριν, μην τον τρεχω στις τραπεζες ξανα.

Το μονο που τον παρακαλεσα, ηταν να μου στειλλει μηνυμα αν τα ψαρακια εφτασαν καλα.

Ε! ακομα περιμενω!icon_biggrin.gif

Ευτυχως δεν εχω τα χρηματα που εδωσα αμεση αναγκη, αλλα θα μπορουσα να τα ειχα.

Περισσοτερο με πειραξε η ελλειψη αξιοπρεπειας, για μερικα ευρω, και οτι δεν εμαθα τελικα πως πηγαν τα ψαρακια μου.

Παντα προσπαθουσα να εξυπηρετω παιδια απο την επαρχια, ειτε με κλαδεματα, ειτε με ψαρια ειτε οτιδηποτε αλλο, ακριβως για τον λογο οτι δεν εχουν τις ευκαιριες που εχουμε εδω.

Καποιοι ξερουν ποσο εχω προσπαθησει να βοηθησω, ας μην επεκταθω.

Αυτο το περιστατικο δεν θα με κανει να τραβηξω κοκκινες γραμμες, οτι εκανα το εκανα εν γνωσει μου οτι μπορει να με ριξει, ξερω οτι δεν ειναι ολοι ετσι, ηθελα μονο να κανω το σωστο για τα ψαρια, απλως με κανει και αηδιαζω...

Σ αυτες τις περιπτωσεις πρωτα μπαινουν τα χρηματα και μετα στελνεις, κανονας !!

Παιδια οι περισσοτεροι ειμαστε εδω γνωστοι κ αξιοπρεπεις.

Μπορουμε να προσεχουμε με ατομα που εχουν ενα μηνυμα στο ενεργητικο τους παντελως αγνωστα.

Οι αλλοι γνωριζομαστε κι η αξιοπρεπεια δεν εχει τιμη. Ειναι το μονο που μας εμεινε. Σιγα μην ζητησω απο φιλο γνωστο εδω που γραφει κι ας μην τον ξερω πρωτα τα λεφτα.

Για μια τιμη ζουμε. Αν χασει ο αλλος την τιμη του για τρια ευρω χαλαλι του

Μα δεν χρειαζεται να το ζητησεις, πρεπει να το γνωριζει ο αγοραστης οτι ετσι ειναι η διαδικασια σε ολα τα ειδη, οχι μονο τα ενυδρειακα

Και δεν ειναι προσβολη για οτιδηποτε ποσον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...