Aiolos 3 Ιουλίου 2013 #1 Share 3 Ιουλίου 2013 Αν και ακόμη δεν τα "έπιασα" καλό είναι να γνωρίζουμε τις διαφορές για να μη νομίζουμε ότι μας "πιάσανε κότσο" http://www.nea-trapezogrammatia-euro.eu/Trapezogrammhatia-eyrho/Shugkrise/Shugkrise-ton-trapezogrammathion-ton-5-eyrho-br-prhote-seirha-kai-seirha-Eyrhope/Ypherthese-ton-schedhion/(cur_bn)/171 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Ιουλίου 2013 #2 Share 3 Ιουλίου 2013 (edited) Σαν ψεύτικα είναι πάντως. Την πρωτη φορά που μου το έδωσαν για ρέστα , κοιτουσα μια τον υπάλληλο, μια το 5ευρω... Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2013 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 3 Ιουλίου 2013 #3 Share 3 Ιουλίου 2013 ποιο ωραιο ηταν το παλιο !!! .... εγω προσωπικα οταν μου το εδωσε της ζητησα αλλο , οσο και να μου εξηγουσε εγω επεμενα !! σαν μονοπολις ειναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Ιουλίου 2013 #4 Share 3 Ιουλίου 2013 επισης να ξέρετε τα περισσότερα μηχανήματα το βλέπουν σαν πλαστό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 3 Ιουλίου 2013 #5 Share 3 Ιουλίου 2013 μα ειναι πλαστο οπως και ολα τα χαρτονομισματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 3 Ιουλίου 2013 #6 Share 3 Ιουλίου 2013 Ρε Βαγγελη παλιωσανε κι αυτα, 1 μηνα τα δουλευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιουλίου 2013 Author #7 Share 3 Ιουλίου 2013 λεφτά υπάρχουν δηλαδή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 3 Ιουλίου 2013 #8 Share 3 Ιουλίου 2013 Βαγγέλη βάλε καμιά φωτο απο 20άρικο και πάνω μπας και δούμε πως είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιουλίου 2013 Author #9 Share 3 Ιουλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 3 Ιουλίου 2013 #10 Share 3 Ιουλίου 2013 πάντως, το δικό μου μηχανάκι αναγνώρισης πλαστών, το βγάζει ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Ιουλίου 2013 #11 Share 4 Ιουλίου 2013 πάντως, το δικό μου μηχανάκι αναγνώρισης πλαστών, το βγάζει ΟΚ θελει αλλαγη το μηχανακι σου!!! θα εχεις παρει πλαστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος