bill1997crack 1 Ιουλίου 2013 #1 Share 1 Ιουλίου 2013 (edited) λοιπόν εχω ενα 60 λίτρο που τρεχει εδω και 20-25 μερες με ζωντανο βραχο σύμφωνα με τα τεστακια εχει στρώση αμμωνια 0 (ειχα 1 ) no2 0 νο3 20 ( δεν εχω κανει αλαγη ) απο φωτιστικο σκευτομαι να παραγκηλω σημερα-αυριο αυτο http://aquario.gr/fotismos/ledfotistika/wave-led/venus-marine-4-led.html σημφωνητε? αν ναι τι κοράλλια μπορω να βαλω που να ειναι ευκολα για εναν αρχάρια δηλαδη να εχουν μια μικρι ανοχη σε ενα λαθος και μην 8ελουν πολα συμπληρώματα και κατι τελευταίο απο ψαρια τι μπορω να βαλω σκευτομουν 2 clown fish ειναι πολα για τα λιτρα μου ? Έγινε επεξεργασία 1 Ιουλίου 2013 - bill1997crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 1 Ιουλίου 2013 #2 Share 1 Ιουλίου 2013 Με τον φωτισμο που θες να βαλεις .... μπορεις να βαλεις μονο μαλακά κοραλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 1 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 1 Ιουλίου 2013 το ξέρω έτσι κιαλιος για μαλακά πήγαινα πάντα το θεμα ειναι πια μ****α ?? αν μπορης να μου γράψεις καπια εύκολα μαλακά θα το εκτιμούσα αα και κατι ακομα υπαρχη καπιο ευκολο σκληρό που μπορω να βαλω ετσι για το ματι που να μην ειναι παραπολη απετητικο με το φως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 1 Ιουλίου 2013 #4 Share 1 Ιουλίου 2013 ευκολα ειναι ολα σχεδον τα μαλακά... μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε ... ricordea florida ricordea yuma zoanthus sinularia xenia mushroom capnella lobophyto sarcophyto gorgonia (φωτοσυνθετικη) κλπ..... γενικως υπαρχουν αρκετα κοραλια ''ευκολα'' για να φτιαξεις 1 απλο και πολυ ομορφο ενυδρειο ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 4 Ιουλίου 2013 #5 Share 4 Ιουλίου 2013 ευκολα ειναι ολα σχεδον τα μαλακά... μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε ... ricordea florida ricordea yuma zoanthus sinularia xenia mushroom capnella lobophyto sarcophyto gorgonia (φωτοσυνθετικη) κλπ..... γενικως υπαρχουν αρκετα κοραλια ''ευκολα'' για να φτιαξεις 1 απλο και πολυ ομορφο ενυδρειο ...... υπαρχει gorgonia ευκολη φωτοσυνθετικη ??? μπορεις να βαλεις ενα λινκ η να μου το στειλεις σε πμ γιατι με ενδιαφερει \?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Ιουλίου 2013 #6 Share 4 Ιουλίου 2013 υπαρχει gorgonia ευκολη φωτοσυνθετικη ??? μπορεις να βαλεις ενα λινκ η να μου το στειλεις σε πμ γιατι με ενδιαφερει \?? Θα σου δώσω φράγκ μωρεεεεε...σταμάτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 4 Ιουλίου 2013 #7 Share 4 Ιουλίου 2013 (edited) Θα σου δώσω φράγκ μωρεεεεε...σταμάτα! Ωωωωχου απλα νόμιζα οτι θέλουν τάισματα κτλ δεν ήξερα οτι υπάρχει τέτοιο είδος !! .... Αμέσως !!! Φιλιαα( είμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω φατσούλα :-P ) Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος