ΣΤΑΜΑΤΗΣ 30 Ιουνίου 2013 #1 Share 30 Ιουνίου 2013 Εξωτερική μόλυνση από βακτήρια σε δίσκους άγριους . Το ετοιμάζαμε με το Νιντάλ πριν χρόνια και δεν καταφέραμε να συντονιστούμε για να το ολοκληρώσουμε . Το βρήκα σήμερα σε κάποιο σκληρό δίσκο και είπα να σας το δώσω . Κάπου υπάρχουν και τα βίντεο , όταν τα βρώ θα τα βάλω και αυτά . Εξωτερική μόλυνση από βακτήρια1.doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 30 Ιουνίου 2013 #2 Share 30 Ιουνίου 2013 Τι θυμηθηκες τωρα.... Για την ιστορια ηταν μυκοβακτηριο και ολη η διεθνης βιβλιογραφια εδινε μηδενικες πιθανοτητες ιασης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 30 Ιουνίου 2013 Author #3 Share 30 Ιουνίου 2013 Και δεν είχαμε καμία απώλεια ούτε απο την ασθένεια ούτε και απο τις ενέσεις που ήταν μεγάλος ο κίνδυνος να τα στείλουμε αδιάβαστα από λάθος χειρισμό . Τα ψάρια ζούν απο τότε χωρίς κανένα πρόβλημα νομίζω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 30 Ιουνίου 2013 Author #4 Share 30 Ιουνίου 2013 Ξέχασα και το αναισθητικό που χρησιμοποιήσαμε ήταν επικίνδυνο να μην επανέλθουν τα ψάρια . Δεν γνωρίζαμε ασφαλή δοσολογία και το είδος που χρησιμοποιήσαμε δεν είχαμε εμπειρία προηγούμενη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 30 Ιουνίου 2013 #5 Share 30 Ιουνίου 2013 άντε και σε εγχειρήσεις.... Ήταν να μην κάνετε την αρχή, σας βλέπω σε... ιχθίατρους. Πέρα από την πλάκα δεν αναφέρεις φάρμακα, αναισθησία, αντιβιοτικά, δοσολογίες κ.λ.π. Για να αποφύγεις τη διαφήμιση ή για να μην κάνουμε απόπειρες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 30 Ιουνίου 2013 Author #6 Share 30 Ιουνίου 2013 To αναισθητικό ήταν MS 222 και δεν υπάρχει συγκεκριμένη δοσολογία . Το φάρμακο ήταν κινολόνη 4ης γενιάς και δεν πρέπει να γίνετε χρήση της ανεύθυνα . Εγώ είχα προηγούμενη εμπειρία με επίβλεψη ιχθυοπαθολόγου ο οποίος με καθοδήγησε στα βήματα , δουλεύοντας με τρεις δόσεις ενέσεις σε 120 δίσκους και κατόπιν αντιβιογράμματος που έγινε και όχι μόνο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaperburner 1 Ιουλίου 2013 #7 Share 1 Ιουλίου 2013 Εντυπωσιάστικα!!! Bravo παλικάρια,πραγματικά πολύ τυχερά αφτά τα ψαράκια που σας έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 1 Ιουλίου 2013 #8 Share 1 Ιουλίου 2013 Με αυτά και μ΄ εκείνα, μας βλέπω να στείνουμε και χειρουργεία στα σπίτι αμας. Ά ρε κάτι διαζύγια που θα πέσουν... Πέραν της πλάκας όμως, συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την διαδικασία. Παρακαλώ να αλλάξει το nick name του Νιντάλ σε "Man of Steel" Nidal !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 1 Ιουλίου 2013 #9 Share 1 Ιουλίου 2013 Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτή την εξαιρετική εμπειρία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 1 Ιουλίου 2013 #10 Share 1 Ιουλίου 2013 Συγχαρητηρια για το ρισκο που πηρατε Νινταλ σου βγαζω το καπελο αγορι μου, εισαι μεγαλος δισκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Ιουλίου 2013 Author #11 Share 29 Ιουλίου 2013 Πράγματι ήταν πολύ μεγάλο το ρίσκο . Τα ψάρια αυτα τα είχε ψαρέψει ο ίδιος ο Bleher , ο οποίος θεώρησε ότι πάνε σε άξια χέρια , αυτό απο μόνο του μας είχε γεμίσει με άγχος . Και τελικά αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο που εμπιστεύτηκε το Νιντάλ . Ο Νιντάλ δεν είναι μόνο μεγάλος δισκάς ............. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 29 Ιουλίου 2013 #12 Share 29 Ιουλίου 2013 Ο Νιντάλ δεν είναι μόνο μεγάλος δισκάς ............. !!! Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 15 Μαρτίου 2014 Author #13 Share 15 Μαρτίου 2014 Και μια φωτογραφία με αυτο που πίναμε για να κάνουμε τις ενέσεις ..... σωστά ....!!! Γι αυτό Νιντάλ πήγαν όλα καλά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 7 Ιουλίου 2015 Author #14 Share 7 Ιουλίου 2015 Νιντάλ !!! Έχω καιρό να σε δω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 11 Ιουλίου 2015 #15 Share 11 Ιουλίου 2015 το κανατε κι αυτο?τι αλλο θα δω.μπραβο σας παιδια.με αφησατε αφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Ιουλίου 2015 Author #16 Share 11 Ιουλίου 2015 (edited) Και οι δίσκοι ζούν ακόμα απ όσο ξέρω ( μέχρι πρίν λίγους μήνες ) . Και συνέβησαν αυτά τον Απρίλη του 2008 αν θυμάμαι καλά . Έγινε επεξεργασία 11 Ιουλίου 2015 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 18 Ιουλίου 2015 #17 Share 18 Ιουλίου 2015 Νιντάλ !!! Έχω καιρό να σε δω !!! Φιλαρακι, μεταξυ οικογενειας, εργασιας και λιγο ψαρεματος, ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος για διαδικτυακες "βολτες".... Και παλι ομως..................Τι μου θυμησες!!!!! Την καλησπερα μου και την αγαπη μου σε ολους............. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 18 Ιουλίου 2015 #18 Share 18 Ιουλίου 2015 Φιλαρακι, μεταξυ οικογενειας, εργασιας και λιγο ψαρεματος, ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος για διαδικτυακες "βολτες".... Και παλι ομως..................Τι μου θυμησες!!!!! Την καλησπερα μου και την αγαπη μου σε ολους............. Φιλτατε Νινταλ! Προπαντων η ψυχικη ηρεμια του καθενος ( οπως μπορει να την διαχειριστει ). Τις θερμες ευχες μου και καλες διακοπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Ιουλίου 2015 #19 Share 18 Ιουλίου 2015 Φιλαρακι, μεταξυ οικογενειας, εργασιας και λιγο ψαρεματος, ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος για διαδικτυακες "βολτες".... Και παλι ομως..................Τι μου θυμησες!!!!! Την καλησπερα μου και την αγαπη μου σε ολους............. Αν και σε χάσαμε φίλτατε, τις καλύτερες ευχές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος