reaperburner 28 Ιουνίου 2013 #1 Share 28 Ιουνίου 2013 (edited) Από το ζάχαρο (γλυκό νερό), στην υπέρταση (αλμύρο νερό) λοιπόν. Τώρα θα μου πείτε ότι διάλεξα ένα λίγο περίεργο τίτλο για να πω γειά σας σε όλη την παρέα του forum αλλά..... Τα παραπάνω είναι παθήσεις που δήμιουργούνται στον οργανισμό μας,έτσι και εγώ θεωρώ πως το hobby που λέγεται ενυδρείο είναι και αυτό μια πάθηση(με την καλή έννοια).Ανακατέβεται στο αίμα σου και ριζώνει στο μυαλό σου.Δεν ξέρω αν είναι λόγο της χαράς που πέρνουμε όταν καταφέρουμε να κάνουμε τα σκαλάρια μας να ζευγαρώσουν και να γεννήσουν ή η αίσθηση ότι κάνουμε κάτι που πραγματικά έχει νόημα,όταν δημιουργούμε ένα ολοζώντανο κόσμο μέσα σε ένα γυάλινο κουτί.Αποφάσησα λοιπόν να αφήσω το γλυκό νερό και να μπώ στο αλμυρό(Μου κόλλησαν το μικρόβιο).Μαζί όμως με το αλάτι ήρθαν και οι απώρείες καθώς το αλμυρό νερό είναι ένας τεράστιος κόσμος.Έτσι γράφτηκα στο forum με σκοπό να διαβάσω και να λύσω σιγά,σιγά τα πολλά ερωτηματικά.Θα ήθελα να πω επείσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση(Admin) και στον Δημήτρη που με βοήθησαν πάρα πολύ στο να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα. Υ.Γ. Δημήτρη ξέρω ότι με ένα ευχαριστώ δεν ξεχρεώνω τίποτα και ότι χρωστάω κέρασμα , χαχα δεν το ξεχνώ!!! Έγινε επεξεργασία 28 Ιουνίου 2013 - reaperburner Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Ιουνίου 2013 #2 Share 28 Ιουνίου 2013 καλώς ήρθες στην παρέα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Ιουνίου 2013 #3 Share 28 Ιουνίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 28 Ιουνίου 2013 #4 Share 28 Ιουνίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Ιουνίου 2013 #5 Share 28 Ιουνίου 2013 Καλώς ήρθες στον παρέα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Ιουνίου 2013 #6 Share 28 Ιουνίου 2013 Καλώς όρισες. Εστω και υπερτασικός, (εμείς είμαστε του σακχάρου) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Ιουνίου 2013 #7 Share 28 Ιουνίου 2013 Καλως ηρθες φιλε μου και αν εδω ηρθες για γιατρεια να σαι σιγουρος οτι εδω θα κολλησεις κι αλλες ανιατες αθενειες σαν κι αυτες που περιεγραψες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaperburner 28 Ιουνίου 2013 Author #8 Share 28 Ιουνίου 2013 Να ΄στε καλά όλοι σας και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, Σύντομα θα ανέβουν και οι πρώτες fotos μετά το στρώσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 28 Ιουνίου 2013 #9 Share 28 Ιουνίου 2013 Καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 28 Ιουνίου 2013 #10 Share 28 Ιουνίου 2013 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 29 Ιουνίου 2013 #11 Share 29 Ιουνίου 2013 καλώς ήρθες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 29 Ιουνίου 2013 #12 Share 29 Ιουνίου 2013 Καλως ηρθες!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Ιουνίου 2013 #13 Share 29 Ιουνίου 2013 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts