Aiolos 27 Ιουνίου 2013 #1 Share 27 Ιουνίου 2013 ...έμαθα ότι η Cosco θα αγοράσει και τον ολυμπιακό.... Στράτο πρέπει να μάθεις κινέζικα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Ιουνίου 2013 #2 Share 27 Ιουνίου 2013 κάτσε να δεις που θα πάρει τα πάντα και θα πρέπει να μάθουμε όλοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιουνίου 2013 #3 Share 27 Ιουνίου 2013 Βαγγελη μπορει να τον αγορασει,αλλα να μη χασω εγω τη δουλεια μου;(και οχι μονο εγω)..Γιατι μετα απο 25 χρονια,εκει πηγαινει δυστυχως...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 27 Ιουνίου 2013 #4 Share 27 Ιουνίου 2013 Ρε για δες τι κανουν οι άνθρωποι για να βγουν απο την αφάνεια των τελευταίων ημερών με αυτά που ακουν.... σε λιγο θα πουν οτι θα τους αγορασει και ο Bill Gates.... :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Ιουνίου 2013 #5 Share 27 Ιουνίου 2013 Τρώτε ρύζι μπας και μοιάσουμε και γλιτώσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος