Rik 23 Ιουνίου 2013 #26 Share 23 Ιουνίου 2013 (edited) Συμφωνω ναι, και τα σκευασματα εισκοσιτετραωρου δουλευουν οντως αν και θελει προσοχη κι οπως ξερεται δεν ειμαι φανατικος υποστηρηχτης της συγκεκριμενης μεθοδου αλλα οπως και να εχει και παλι δεν μετρας μεσα σε 4,5 μερες νιτρικα απλα προσεχουμετα επιπεδα αμμωνιας να μην ξεφυγουν και ειτε γινεται συνδιασμος καποιου αμμωνιας στοπ η ειναι ηδη μεσα στο σκευασμα των ιδιων των βακτηριων το δεσμετικο αμμωνιας . Οποτε με την λογικη υπηρχε καποια ελαχιστη βιολογια για να εχουμε αυτο το φαινομενο. Έγινε επεξεργασία 23 Ιουνίου 2013 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Ιουνίου 2013 #27 Share 23 Ιουνίου 2013 Ναι ισως και να υπηρχε καπου λιγη βιολογια και να τα κρατησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 23 Ιουνίου 2013 #28 Share 23 Ιουνίου 2013 Ναι δεν ξερω, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο εκτος αν ο Αποστολης παρελιψε καποια λεπτομερια που μπορει να κανει την διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis Dvs 23 Ιουνίου 2013 Author #29 Share 23 Ιουνίου 2013 οχι παιδια δεν παρελειψα τιποτα οπως σας τ ειπα εγιναν για σιγουρια θα ριξω αλλη μια φορα αυριο βακτυρια και την τεταρτη-πεμπτη θα κανω αλλαγη σας ευχαριστω παρα πολυ για την αναταποκριση |κανω μετρησεις τακτικα και βγαινουν οι ιδιες !επισης ταιζω λιγο για να μην αυξηθει η αμμωνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 23 Ιουνίου 2013 #30 Share 23 Ιουνίου 2013 Δωσε λιγο προσοχη και ολα θα πανε καλα.:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis Dvs 24 Ιουνίου 2013 Author #31 Share 24 Ιουνίου 2013 Ναι παιδιά το ενυδρειο μου ειναι χρησιμοποιημενο Εγω να ρωτήσω κάτι άλλο Μου δοσαν ενυδρειο το οποίο θα του αλλάξω τζαμί γτ έχει σπάσει και θέλω να μου πείτε Αν βάλω το φιλρο και το νερό απο το άλλο ενυδρειο μαζί μετά γκαπυ και γέμισω το υπόλοιπο με νερό βρύσης δεν θα χαθεί η βιολοΓια έτσι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Ιουνίου 2013 #32 Share 24 Ιουνίου 2013 Αν το φιλτρο ειναι στρωμενο οχι.Απλα το νερο που θα βαλεις να ειναι αποχλωριομενο απο πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis Dvs 24 Ιουνίου 2013 Author #33 Share 24 Ιουνίου 2013 ναι εχω αντιχλωριο απλα το βαζω στο νερο και ποσο περιμενω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος