Warriors6 21 Ιουνίου 2013 #1 Share 21 Ιουνίου 2013 Σκεφτομαι να βαλω αυτα στο ενυδρειο μου http://www.arcatapet.com/item.cfm?cat=14848 http://www.petco.com/product/114874/Penn-Plax-SpongeBob-Squarepants-Pineapple-House-with-Swim-Holes-Aquatic-Ornament.aspx Θελω την γνωμη σας και αν μπορω να τα βρω ελλαδα.Το ενυδρειο μου ειναι 30λιτρο με αυτες τις διαστασεις : 38.5x24.5x31.8cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιουνίου 2013 #2 Share 21 Ιουνίου 2013 Φιλε μου τι θες να τα κανεις αυτα και τα ψαχνεις; Καλυτερα να γεμισεις το ενυδρειο σου φυτα, ξυλα ή πετρες παρα πλαστικουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warriors6 21 Ιουνίου 2013 Author #3 Share 21 Ιουνίου 2013 Φιλε μου τι θες να τα κανεις αυτα και τα ψαχνεις; Καλυτερα να γεμισεις το ενυδρειο σου φυτα, ξυλα ή πετρες παρα πλαστικουρα! Απλα νομιζα οτι θα ηταν εντυπωσιακο και οχι τοσο ψευτικουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιουνίου 2013 #4 Share 21 Ιουνίου 2013 Το λεει κι ο καλος ο γλαρος "οχι σκουπιδια, οχι πλαστικα σε θαλασσες και ακτες και ενυδρεια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warriors6 21 Ιουνίου 2013 Author #5 Share 21 Ιουνίου 2013 ευχαριστω στυρμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Ιουνίου 2013 #6 Share 22 Ιουνίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 22 Ιουνίου 2013 #7 Share 22 Ιουνίου 2013 Μου φαινετε οτι το εχει το σετακι ο Rastafarian ξεχασμενο σε καποιο ντουλαπακι εφτασφραγιστω γιατι δεν μπορεσε να τα χαρισει σε κανεναν! :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουνίου 2013 #8 Share 22 Ιουνίου 2013 Μου φαινετε οτι το εχει το σετακι ο Rastafarian ξεχασμενο σε καποιο ντουλαπακι εφτασφραγιστω γιατι δεν μπορεσε να τα χαρισει σε κανεναν! :-D Εγω ρε συ Ρικ? Δεν τα εχω ρε,αλλα και να τα ειχα εδω που ειμαι τωρα δεν γινεται να τα εδινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος