Apostolis Dvs 21 Ιουνίου 2013 #1 Share 21 Ιουνίου 2013 Εχω 2 αρσενικα και 5 θυλικα γκαπυ και θα βαλω αλλο ενα θυλικο για να μην τα στρεσαρουν και πολυ τα αρσενικασημερα παρατηρισα πως ενα θυλικο εχει λιγο φαγωμενη ουρα οχι πολυ αλλα λιγοΑπο τι φαινεται ο γκαπινος μου εχει ορεξεις και το θυλικο δεν εχει χαχα ηθελα να ρωτησω κατα την αναπαραγωγη οι γωνοι που θα δημηιουργηθουν θα εχουν παρομοια χαρακτηριστικα με το θυλικο ή το αρσενικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 21 Ιουνίου 2013 #2 Share 21 Ιουνίου 2013 (edited) μαλλον ναι...αναλογα γιατι απο εκει που τα πηρες μπορει να ηταν απο αλλο αρσενικο εγκυος και να βγουν αλλο χρωμα...αναλογος...8 ψαρια σε 30 λιτρα νομιζω οτι ειναι πολλα...οταν θα αρχισουν οι γεννες τα μωρα τι θα τα κανεις??γιατι ανα 40 μερες με τοσα θυληκα θα σου μενουν σιγουρα 20-30 μωρα Έγινε επεξεργασία 21 Ιουνίου 2013 - Giorgos Kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis Dvs 21 Ιουνίου 2013 Author #3 Share 21 Ιουνίου 2013 εγγυος δεν νομιζω ναναι γτ τα εχουν ολα τα θυλικα μαζι και ολα τα αρσενικα μαζι σε διαφορετικα ενυδρεια εχω πολλους φυλους και αλλο ενα ενυδρειο δεν θα εχω προβλημα πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 21 Ιουνίου 2013 #4 Share 21 Ιουνίου 2013 (edited) εγγυος δεν νομιζω ναναι γτ τα εχουν ολα τα θυλικα μαζι και ολα τα αρσενικα μαζι σε διαφορετικα ενυδρεια εχω πολλους φυλους και αλλο ενα ενυδρειο δεν θα εχω προβλημα πιστευω ενταξει εσυ ξερεις...παντος θα μπορουσες να τα εβαζες και:1 αρσενικο 3 θυληκα...ή 1 αρσενικο 2 θυληκα σε πυκνοφυτεμενο...(οπως και εγω αλλα μου τα σκοτωσε ολα μια θυληκια....) Έγινε επεξεργασία 21 Ιουνίου 2013 - Giorgos Kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis Dvs 21 Ιουνίου 2013 Author #5 Share 21 Ιουνίου 2013 εγω λεω να περιμενω με γεννες και να μινει ενας ικανοποιητικος αριθμος γωνων δλδ να μινουν τα πιο ικανα και να εχω στο ενα ενυδρειο μονο αρσενικα που ειναι και τα πιο φαντακτερα του ειδους και τα θυλικα να τα δοσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
simone 24 Ιουνίου 2013 #6 Share 24 Ιουνίου 2013 φιλε μου το να πετυχεις A grate αναπαραγωγη δεν ειναι τοσο ευκολο...τα μικρα γκαπυ σου πιθανον να μην ειναι τοσο ομορφα οσο αυτα που βλεπεις στα πετ..ασε που θελουν 2 μηνες για να αρχισουν να περνουν χρωματα και κανα 6μηνο για να ειναι στο μεγεθος που εχουν τα πετ.....δες λιγο την μεση ζωη στα ενυδρεια που εχουν τα γκαπυ....αρα το ενυδρειο σου οπως το φανταζεσαι δεν θα ειχε περισσοτερο απο 1 χρονο ζωη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος