paul.asty 19 Ιουνίου 2013 #1 Share 19 Ιουνίου 2013 στο μεγαλο μου ενυδρειοεχω μια λαμπα 15wattοταν την αναβω κατευθειαν ολα τα ψαρια κρυβονται ή πανε στις γωνιες το ενυδρειουενω οταν ειναι κλειστη ειναι κινητικατι φταιει;ΥΓ αν χρειαστειτε καποια αλλη πληροφορια πειτε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 19 Ιουνίου 2013 #2 Share 19 Ιουνίου 2013 Τι λάμπα ακριβώς είναι ; Τι ψάρια έχεις, δεν θυμάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Ιουνίου 2013 Author #3 Share 19 Ιουνίου 2013 η λαμπα ειναι φθοριου και εχω ενα ζευγαρι kribensis και 3 αγγελοψαρα τα οποια ψαχνω να τα δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Ιουνίου 2013 #4 Share 19 Ιουνίου 2013 δηλαδη θελεις να μας πεις οτι σε 120 λιτρα εχεις μια μονο λαμπα των 15βατ μονο!! και με αυτην τρομαζουν και τα ψαρια..?!!! κουφα πραγματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 19 Ιουνίου 2013 #5 Share 19 Ιουνίου 2013 Τα κριμπενσις το εχουν αυτο με το φωτισμο. τι κρυψωνες εχεις? δειξε καμια φωτογραφια. ποσο καιρο ειναι στο ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Ιουνίου 2013 Author #6 Share 19 Ιουνίου 2013 εκανα ενα λαθος καθωε η λαμπα ειναι 25watt Τα κριμπενσις το εχουν αυτο με το φωτισμο. τι κρυψωνες εχεις? δειξε καμια φωτογραφια. ποσο καιρο ειναι στο ενυδρειο σου? απο κρυψωνες εχω 2 καρυδες και τα εχω στο ενυδρειο 4 μηνες περιπου φωτογραφιες αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 19 Ιουνίου 2013 #7 Share 19 Ιουνίου 2013 τα κριμπενσις καλο ειναι να εχουν πολλες κρυψωνες. φυτα, πετρες και οτι αλλο θες. Εννοεις οτι 4 μηνες που τα εχεις, 4 μηνες με το που αναβεις το φως πανε και κρυβονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Ιουνίου 2013 Author #8 Share 19 Ιουνίου 2013 ναι αλλα μετα απο λιγη ωριτσα αφου το ανοιξω δεν ειναι τοσο φοβησμενα αλλα και παλι ειναι κρυμενα και μετα το καλοκαιρι θα προσθεσω πολλα φυτα και καμια ριζα με καμια πετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 20 Ιουνίου 2013 #9 Share 20 Ιουνίου 2013 ναι αλλα μετα απο λιγη ωριτσα αφου το ανοιξω δεν ειναι τοσο φοβησμενα αλλα και παλι ειναι κρυμενα και μετα το καλοκαιρι θα προσθεσω πολλα φυτα και καμια ριζα με καμια πετρα ειναι μικρα ακομα τα κριμπενσις σου η ενηλικα? εχεις δει γεννες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Ιουνίου 2013 Author #10 Share 20 Ιουνίου 2013 εγω δεν εχω δει ακομα γεννες αλλα το παιδι που μου τα εδωσε ειχε δει μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 20 Ιουνίου 2013 #11 Share 20 Ιουνίου 2013 εσυ αναβεις το φως η εχεις χρονοδιακοπτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Ιουνίου 2013 Author #12 Share 20 Ιουνίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 20 Ιουνίου 2013 #13 Share 20 Ιουνίου 2013 πολυ ωραιο. βεβαια παιρνει μερικες διορθωσεις αλλα δε θα σταθω στα υποκειμενικα πραγματα. θα σου πω πιο πρακτικα. καταρχην θελει φυτεμα, πολυ. επειτα θελει κρυψωνες, πολλες. τελος θελει αριστερα μια περιοχη και δεξια μια αλλη. Ας πουμε αν θελουν 2 ψαρια να κρυφτουν το ενα απο το αλλο δεν μπορουν να πανε σε διπλανες καρυδες! Οσο για τα φωτα, για πες μας τι σε ρωτησε το παληκαρι με το χρονοδιακοπτη. Εγω σκεφτομαι μπας και παιζει να τα τρομαζεις εσυ αντι το φως. Τα δικα μου φοβοντουσαν οταν πηγαινα πολυ κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Ιουνίου 2013 Author #14 Share 20 Ιουνίου 2013 συγγνωμη το ξεχασα εγω τα αναβω τα φωτα πολυ ωραιο. βεβαια παιρνει μερικες διορθωσεις αλλα δε θα σταθω στα υποκειμενικα πραγματα. θα σου πω πιο πρακτικα. καταρχην θελει φυτεμα, πολυ. επειτα θελει κρυψωνες, πολλες. τελος θελει αριστερα μια περιοχη και δεξια μια αλλη. Ας πουμε αν θελουν 2 ψαρια να κρυφτουν το ενα απο το αλλο δεν μπορουν να πανε σε διπλανες καρυδες! Οσο για τα φωτα, για πες μας τι σε ρωτησε το παληκαρι με το χρονοδιακοπτη. Εγω σκεφτομαι μπας και παιζει να τα τρομαζεις εσυ αντι το φως. Τα δικα μου φοβοντουσαν οταν πηγαινα πολυ κοντα για τα kribensis ειναι το μονο σιγουρο αλλα τα αγγελοψαρα μολις με δουν κανουν σαν τρελα να τους ριξω τροφη αφου φανε πανε στις γωνιες που βλεπετε στην φωτο και καθονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος