Safarpn 19 Ιουνίου 2013 #1 Share 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας. Πάνω στη ρίζα μου, σήμερα παρατήρησα αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες (συγνώμη για την ποιότητα, είναι από κινητό). Είναι κάποιο είδος άλγης; Θα κάνει τον κύκλο της ή πρέπει να κάνω κάτι; Δεν έχει πιάσει φυτά, μόνο στο ξύλο. Ενυδρείο 100 λίτρων που λειτουργεί 2,5 μήνες, φυτεμένο με εύκολα φυτά. Λίπασμα Flourish Seachem, 8 ώρες φωτισμός με 2x28 λευκές λάμπες για 9 ώρες. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Ιουνίου 2013 #2 Share 19 Ιουνίου 2013 για διαβασε στο 11 post νομιζω πως ειναι Staghorn http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=80879 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Ιουνίου 2013 Author #3 Share 19 Ιουνίου 2013 (edited) Αν είναι αυτό το είδος, τότε πρέπει να ειναι σε πολυ αρχικό στάδιο ακόμα. Η ρίζα ειναι αρκετά μεγάλη και έχει εμφανιστεί μονο σε ένα δυο σημεία. Μάλιστα το σημείο που φαίνεται στη φωτογραφία καλύτερα, ειναι μια διακλάδοση της ρίζας όπου το ξύλο ειναι και λίγο σπασμένο. Θα πρέπει να την αφήσω να αναπτυχθεί για να δώ ποιο ακριβώς είδος ειναι αλλα δε νομίζω να το επιτρέψω κάτι τέτοιο. Τη μαζεύω και βλέπω πως παει στο μέλλον. Ευχαριστώ. ....σ' αυτή τη φωτογραφία φαίνεται λίγο καλύτερα. Έγινε επεξεργασία 19 Ιουνίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Ιουνίου 2013 #4 Share 19 Ιουνίου 2013 κοψε για λιγο λιπασματα(ειδικα σιδηρο αν ριχνεις),κανε συχνες και μικρες αλλαγες νερου και αφαιρεσε οσο πιο πολυ μπορεις με το χερι.ειναι στην αρχη και θα το προλαβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Ιουνίου 2013 Author #5 Share 19 Ιουνίου 2013 κοψε για λιγο λιπασματα(ειδικα σιδηρο αν ριχνεις),κανε συχνες και μικρες αλλαγες νερου και αφαιρεσε οσο πιο πολυ μπορεις με το χερι.ειναι στην αρχη και θα το προλαβεις. Ok φιλος. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιουνίου 2013 #6 Share 19 Ιουνίου 2013 Εμενα μου φαινεται για staghorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 15 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Πάνο τι έγινε με αυτό γιατί μάλλον έχω και εγώ τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 15 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Staghorn ήταν τελικα. Έκανα ότι μου είπε ο Klaz και όλα καλα. Για αρχη, βγάλτη με το χέρι αλλιώς δε βγαίνει. Οταν την έβγαλα, έβγαλα και τα υπολλείμματα με μια οδοντοβουρτσα. Δε ξαναβγήκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος