samilias21 17 Ιουνίου 2013 #1 Share 17 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XVk7Dq8RIho δειτε στο 12.02 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Ιουνίου 2013 #2 Share 17 Ιουνίου 2013 ρε το βλημα χαχαχαχα :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 17 Ιουνίου 2013 #3 Share 17 Ιουνίου 2013 μα τι μοσχοαναθρεμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 17 Ιουνίου 2013 #4 Share 17 Ιουνίου 2013 Πονεσε η καρδια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Ιουνίου 2013 #5 Share 17 Ιουνίου 2013 (edited) καλά για όλα αυτά εγώ δεν κάνω γυμναστική.....Αλλά και πάλι φέτες είμαι..... Φέτες ζαμπόν, ψωμί, τυρί του τοστ, αλλά πάνω απ όλα είμαι γεμάτος από φέτες μπέικον .... Έγινε επεξεργασία 17 Ιουνίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos-margarita 17 Ιουνίου 2013 #6 Share 17 Ιουνίου 2013 χαχαχαχα α το χαζο...... κι εμεις στο γυμναστηριο το εχουμε το ενυδρειο αλλα εχουμε παρει τα μετρα μας ωραιο βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Ιουνίου 2013 #7 Share 17 Ιουνίου 2013 το ειδα ολο..... δεν πανε καλα οι ανθρωποι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 17 Ιουνίου 2013 #8 Share 17 Ιουνίου 2013 Γκασμάς μεγάλος..αλλά το κακό δεν είναι τίποτε να γίνει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 17 Ιουνίου 2013 #9 Share 17 Ιουνίου 2013 χαχαχαχα! γελαμε αλλα το τι μπορει να συμβει στον καθενα μας κανεις δεν ξερει. Το βιντεακι παντως εχει πολυ γελιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 17 Ιουνίου 2013 #10 Share 17 Ιουνίου 2013 Απίστευτος ο τύπος αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι μας περιμένει Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 17 Ιουνίου 2013 #11 Share 17 Ιουνίου 2013 :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 18 Ιουνίου 2013 Author #12 Share 18 Ιουνίου 2013 την μαμα του δεν καταλαβα γιατι την φωναζει??? πραγματικα δεν θελω να ζησω τετοιο εμπειρια! θα τρεχω γυρω γυρω στο σαλονι πιανοντας το κεφαλι μου και θα φωναζω βοηθεια βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 19 Ιουνίου 2013 #13 Share 19 Ιουνίου 2013 γελατε εε? και εγω το ιδιο ειχα παθει μονο που ανοιξαν οι σιλικονες και βρηκα τα χρυσοψαρα στο πατωμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 19 Ιουνίου 2013 Author #14 Share 19 Ιουνίου 2013 γελατε εε? και εγω το ιδιο ειχα παθει μονο που ανοιξαν οι σιλικονες και βρηκα τα χρυσοψαρα στο πατωμα !!!Έκανες βάρη στο δωμάτιο και άνοιξαν οι σιλικονες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 19 Ιουνίου 2013 #15 Share 19 Ιουνίου 2013 Έκανες βάρη στο δωμάτιο και άνοιξαν οι σιλικονες? oχι δεν εκανα βαρη αλλα ημουν στην κουζινα και ακουω ενα θορυβο απο το δωματιο σαν να τρεχει νερο μπαινω μεσα και τι να δω νερα παντου και τα 2 φανσυ χρυσοψαρακια μου να εχουν μετακινηθεί 2 μετρά μακριά ( εχω ανοιξει θεμα για αυτο)απο το ενυδρείο ευτυχώς τα έσωσα μόνο το ενα ομως επεζησε μεχρι σημερα και εχει γινει γομαρι δεν το εχω πλεον αλλα βρισκεται σε λιμνη ο ξαδερφος μου το ονομασε lucky (εγω το λεω bob)γιατι οντος ηταν τυχερο οταν μετακομισω σκεφτομαι να το παρω πισω και να αγορασω ενα μεγαλο ενυδρειο μου ελειψε ιδιαιτερα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος