miro 13 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2007 οι φωτο δεν ειναι και οι καλυτερες δυνατες συγγνωμη.το κιτρινο ειναι το αρσενικο και το γκρι το θηλυκο,μονο το δευτερο υπαρχει σημερα.μου τα εδωσαν για maylandia zebra.εσεις τι λετε?επισης ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα.τα κομματια λαβας ειναι καλα για να τα χρησιμοποιησω για κρυψωνες η θα μου δημιουργησουν κανενα προβλημα?απλα μου φαινονται πολυ βολικα,ειναι πορωδη και τρομερα ελαφρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 15 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2007 οι φωτο δεν ειναι και οι καλυτερες δυνατες συγγνωμη.το κιτρινο ειναι το αρσενικο και το γκρι το θηλυκο,μονο το δευτερο υπαρχει σημερα.μου τα εδωσαν για maylandia zebra.εσεις τι λετε?επισης ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα.τα κομματια λαβας ειναι καλα για να τα χρησιμοποιησω για κρυψωνες η θα μου δημιουργησουν κανενα προβλημα?απλα μου φαινονται πολυ βολικα,ειναι πορωδη και τρομερα ελαφρια. τα ζεβρα υπαρχουν σε πολλες μορφες και χρωματα... θα μπορουσαν να ειναι αν και το δεξι που εζησε μου φαινεται και σαν cynotilapia afra. εχεις καμια ακομα φωτο? αυτο ειναι μονιμα το χρωμα του ή εδω εχει αποχρωματιστει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro 16 Φεβρουαρίου 2007 Author #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 αλλαζει διαρκως αναλογα με το ποση ωρα μενει στο φως ή στο σκοταδι.αν μεινει λιγη ωρα στην κρυψωνα αποκτα ευδιακριτες λωριδες σκουρες και ανοιχτες του χρωματος που εχει στη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος