Giorgos Kk 15 Ιουνίου 2013 #1 Share 15 Ιουνίου 2013 θα υπαρξει προβλημα αν μπει ενα εσωτερικο φιλτρο με 800λ/ω την ωρα??τα υλικα του φιλτρου που εχω τωρα θα γεμισουν σιγουρα το καινουριο αρα απο αυτο το θεμα ειμαι ενταξει!τωρα ομως δεν ξερω αν θα ανακατευει το ενυδρειο!υπαρχει καποιος που να ξερει? ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιουνίου 2013 #2 Share 15 Ιουνίου 2013 Αν μας πεις και τι ψαρια εχεις μεσα αλλα και ποιο ειναι το φιλτρο που μας λες,θα μας βοηθουσες πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 15 Ιουνίου 2013 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2013 το φιλτρο ειναι αυτο: http://www.aquascape.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1279&virtuemart_category_id=11&Itemid=22 τα ψαρια που εχω ειναι ενας μεγαλος silver shark,2 κριμπενσις και ενα γατοψαρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιουνίου 2013 #4 Share 15 Ιουνίου 2013 Δεν θα εχεις προβλημα πιστευω,τα λιτρα/ωρα που γραφουν τα φιλτρα ειναι τα ονομαστικα και οχι τα πραγματικα.Τα πραγματικα ειναι πολυ λιγοτερα. Δεν θα μιλησω καθολου για την ψαροσυνθεση σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 15 Ιουνίου 2013 Author #5 Share 15 Ιουνίου 2013 το ξερω οτι η ψαροσυνθεση ειναι.....και για αυτο εχω βαλει αγγελεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 15 Ιουνίου 2013 #6 Share 15 Ιουνίου 2013 μια χαρα ειναι το φιλτρο τα αλλα στα εχω πει φιλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 15 Ιουνίου 2013 Author #7 Share 15 Ιουνίου 2013 το ξερω απλα τελικα θα το βαλω στο 60λιτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος