ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ 14 Ιουνίου 2013 #1 Share 14 Ιουνίου 2013 Οπως σας υποσχεθήκαμε ορίστε μια μικρή γεύση με εικόνα από την νέα μας παραλαβή θαλασσινών ψαριών της 13/06/13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 14 Ιουνίου 2013 #2 Share 14 Ιουνίου 2013 παιδια το Chelmon rostratus τι τρωει τωρα που το εχετε εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 16 Ιουνίου 2013 #3 Share 16 Ιουνίου 2013 παιδια το Chelmon rostratus τι τρωει τωρα που το εχετε εσεις? θελω πολυ να δω την απαντηση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 17 Ιουνίου 2013 #4 Share 17 Ιουνίου 2013 δεν το ρωταω για να κανω τον εξυπνο αλλα εχω παρει απο αλλα μαγαζια 2 τετοια ζωντανα δεν εχει αντεξει κανενα πανω απο 2 βδομαδες!!!αμα ειναι νυστικα στα μαγαζια κανα μηνα πως να φανε στο ενυδρειο μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Ιουνίου 2013 #5 Share 17 Ιουνίου 2013 Πιστευω να κανετε πλακα ετσι; Το καταστημα το συγκεκριμενο εχει για τον α η β λογο να κανει παραλαβη καιρο.Και βρηκατε να ρωτησετε αυτο τωρα που προσπαθει να δουλεψει; Γιατι φιλε μου δεν ρωτησες το μαγαζι που το αγορασες τι τρωει αν τρωει,κι αν ειναι ευκολο ψαρι για ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Ιουνίου 2013 #6 Share 17 Ιουνίου 2013 Ειναι ελάχιστοι οι χομπιστες που μπορεσαν να κανουν αυτο το ψαρι να φαει και να ζησει πανω απο ενα χρονο στο ενυδρειο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Ιουνίου 2013 #7 Share 17 Ιουνίου 2013 Ο δικός μου έζησε 4-5 μήνες ,έτρωγε κατεψυγμένη αρτέμια, cyclops και τσίμπαγε flakes. Ξαφνικά βέβαια σταμάτησε να τρώει και μία εβδομάδα μετά τον έχασα. Νιτρικά βέβαια στο θεό.... Ο δεύτερος που έχω τώρα διανύει το 2ο μήνα και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 17 Ιουνίου 2013 #8 Share 17 Ιουνίου 2013 Μιας και επεσε ενα ψηλο κουρεματακι,να πω πως μου εκανε φοβερη εντιπωση το ποσο καθαρα ενυδρεια εχει το συγκεκριμενο καταστημα.Παραδειγμα πρως μιμηση...Πολλα μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 17 Ιουνίου 2013 #9 Share 17 Ιουνίου 2013 προς θεου δεν εχω κατι με τα παιδια!!!ρωτησα και στο μαγαζι εκεινο αλλα δε μου απαντησαν.εγω τελιως ενημερωτικα ρωταω γιατι εχω πολυ απταισια και θελω να παρω παλι και chelmon και γαριδες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος