bababrilios 13 Ιουνίου 2013 #26 Share 13 Ιουνίου 2013 Τα φωτοκύτταρα τι συντήρηση θέλουν?? Επίσης στο sump μπορει να πιάσουν εκείνα τα ασβεστιλιθηκα σκουλικοσπυθουρακια (πως είπαμε τα λένε) ή αν έχεις vermetid snails. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 13 Ιουνίου 2013 #27 Share 13 Ιουνίου 2013 (edited) Τι εννοείς "πως είπαμε τα λένε";;;Ασβεστολιθικά σκουληκοσπιθουράκια τα λένε..... Έγινε επεξεργασία 13 Ιουνίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 13 Ιουνίου 2013 #28 Share 13 Ιουνίου 2013 Επίσης στο sump μπορει να πιάσουν εκείνα τα ασβεστιλιθηκα σκουλικοσπυθουρακια (πως είπαμε τα λένε) ή αν έχεις vermetid snails. Τι εννοείς "πως είπαμε τα λένε";;;Ασβεστολιθικά σκουληκοσπιθουράκια τα λένε..... .....και εδώ τι κάνετε; αναγραμματισμό του ορθογραφικού λάθους....Ασβεστολιθικά σκουληκοσπιθουράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 13 Ιουνίου 2013 #29 Share 13 Ιουνίου 2013 Αααχαχαχαχαχαχα!!Έλεος ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!mercyyyyyyyyyy!!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 13 Ιουνίου 2013 #30 Share 13 Ιουνίου 2013 (edited) .....και εδώ τι κάνετε; αναγραμματισμό του ορθογραφικού λάθους....Ασβεστολιθικά σκουληκοσπιθουράκια Και μετα λέτε εμένα που είδα μια jumboσακούλα ΝΑ!!! χαχαχαχαχαEdit: spam mode: off Έγινε επεξεργασία 13 Ιουνίου 2013 - vales_red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Ιουνίου 2013 #31 Share 14 Ιουνίου 2013 Edit:Spam mode ON since birth. Το osmolator μου το ειχα αγοράσει απο συνχομπιστα απο αγγελια. Και οταν χαλασε το φωτοκυτταρο του osmolator μετα απο μερικα mail με την Tunze το εστειλα πισω στην Γερμανία για επισκευή και φυσικα τους ειπα οτι το ειχα αγορασει κανονικα απο κατάστημα κ οτι ηταν εντος εγγύησης αλλα ειχα και καλα χασει την αποδειξη. Μου στειλαν σε 10 μερες το osmolator πισω με αλλαγμεναμη ολοκληρη την πλακετα και το φωτοκυτταρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Ιουνίου 2013 #32 Share 14 Ιουνίου 2013 Edit:Spam mode ON since birth. Το osmolator μου το ειχα αγοράσει απο συνχομπιστα απο αγγελια. Και οταν χαλασε το φωτοκυτταρο του osmolator μετα απο μερικα mail με την Tunze το εστειλα πισω στην Γερμανία για επισκευή και φυσικα τους ειπα οτι το ειχα αγορασει κανονικα απο κατάστημα κ οτι ηταν εντος εγγύησης αλλα ειχα και καλα χασει την αποδειξη. Μου στειλαν σε 10 μερες το osmolator πισω με αλλαγμεναμη ολοκληρη την πλακετα και το φωτοκυτταρο. Ααααα.....είναι θύματα αυτοί οι Γερμανοί ρε φίλε......! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Ιουνίου 2013 #33 Share 14 Ιουνίου 2013 (edited) Μωρε θύματα δεν ειναι... αλλα απο το να τους κάνεις ρομπα για μια πλακετιτσα και ενα φωτοκυτταρο που είναι μηδαμινή η αξια για αυτους, δε το διακυνδινευουν. Έγινε επεξεργασία 14 Ιουνίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristeidis 25 Ιουνίου 2013 #34 Share 25 Ιουνίου 2013 Sammy ο ειπερβολικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 25 Ιουνίου 2013 #35 Share 25 Ιουνίου 2013 τι είπε; (ρ)βολικός(σίγουρα είναι)! και έκατσε να πιει το τσάι του(ο sammy) με ευχαρίστηση μετά από μία δύσκολη μέρα καθαρισμού της αναπλήρωσης(αφού δεν έχει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος